Arkadaşlar elimde idare eder bir makinam var. Fakat günümüz şartlarına yetmiyor artık. Buna ek, takviye yapabileceğim parçalar ne olmalı. Wow, Cs go, Cod gibi oyunlarda uçuk olmasada yüksek fps ve görüntü kalitesi yakalaya bileceğim. bir makina yapmak istiyorum. Bilgili arkadaşlardan yardım lütfen.
8gb daha ram ekleyip 16 gb yapabilirsiniz, ekran kartını rx580 alabilirsiniz.Tabi bütçe el verirse şuanki sisteminizi komple satıp sıfır sistem kurmanızı tavsiye ederim.
58zara
kullanıcısına yanıt
Ram işi kolay fakat bu ekran kartı ana kartım ile uyumlu olacak mı, birde işlemcim çok eskimi güç kaynağınıda değiştirmek gerekir mi acaba ne kadar yeterli olur teşekkürler
DBeckham23D
kullanıcısına yanıt
Hocam güç kaynağınız kaç watt? Anakart ekran kartı seçmez hocam Rx580 takabilirsiniz sisteminize, 550-600w psunuz varsa kaliteli kullanmaya devam edebilirsiniz. 4770'in rx580e darboğaz yapacağını da sanmıyorum fena işlemci değil bence.
öncelikle artık günümüz şartlarında ve ilerisinde düz 4770 yeterli degil artık ileriye yönelik oyun amacı için
r5 3600 şart artık 6/12
ekran kartı olarakta min artık 8gb vram olan minimum un minimum u rx 590 yada iyi olan rx5700 şart güncel oyunlar hedefleniyorsaki ben cod mw 2019 da ekran kartının 7.3 7.4 gb vram vedigini gözlerimle gördüm hele rdr2 filan zaten konuşmaya gerek yok aaa oyunlar için min 8 gb vram şart
Anladım hocam bilgileriniz için teşekkürler son olaral şöyle bir sepetim var değiştirilmesş gereken biri varsa söylerseniz sevinirim. Bugün alıcam
2x8 16 gb ddr4 ram Asus amd radeon rx5700 8gb 256bit ddr6 Amd ryzen 5 3600 3.6 Msı b450 4133 mhz ddr4 Bunları almayı düşünüyorum son kez bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
DBeckham23D
kullanıcısına yanıt
msı b450 hangi serisi max serisi olmalı ki direk tak kullan
ekran kartı asus ama hangisi blower fanlı modelmi ufak bir fan bulanan olan model mi
16gb ram hangi markanın 16gb ı anakart destek listesinde varmı onlarada bak
DBeckham23D
kullanıcısına yanıt
hocam güzel parçalar, en az 600w psunuz olsun.Hayırlı olsun.
Teşekkürler arkadaşlar sağolun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme