Şimdi Ara

Elimde w7 HOME basic KEY var ama indirecek yer bulamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Home Basic ISO dosyası indirmenize gerek yok Ultimate ISO dosyası da indirip Home Basic versiyon olarak kurabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken Ultimate ISO dosyanın içindeki G:\sources\ei.cfg dosyasında yazan Ultimate yazısını silmek sonra format işlemine başlayabilirsin.

ISO dosyasını Windows 7 USB DVD Download Tool ile Flash belleğe yazdır sonra masaüstüne bir metin belgesi oluştur ve aç, ei.cfg dosyasını bu açmış olduğun metin belgesinin içine sürükle ve bırak metin belgesinde dosyanın içinde yazanları göreceksin, [EditionID] yazan kısmın altında ki Ultimate ibaresini sil ve dosyayı kapat, kaydetmek istiyor musunuz sorusuna Kaydet olarak cevap ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 7 Ağustos 2015; 18:24:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Home Basic ISO dosyası indirmenize gerek yok Ultimate ISO dosyası da indirip Home Basic versiyon olarak kurabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken Ultimate ISO dosyanın içindeki G:\sources\ei.cfg dosyasında yazan Ultimate yazısını silmek sonra format işlemine başlayabilirsin.

ISO dosyasını Windows 7 USB DVD Download Tool ile Flash belleğe yazdır sonra masaüstüne bir metin belgesi oluştur ve aç, ei.cfg dosyasını bu açmış olduğun metin belgesinin içine sürükle ve bırak metin belgesinde dosyanın içinde yazanları göreceksin, [EditionID] yazan kısmın altında ki Ultimate ibaresini sil ve dosyayı kapat, kaydetmek istiyor musunuz sorusuna Kaydet olarak cevap ver.

Sağ ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DH LoL Rehber D kullanıcısına yanıt
    Sende sağ ol kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.