Şimdi Ara

Elimdeki içkileri satabileceğim yer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimdeki içkileri satabileceğim yer varmı nakit lazım oldu tekele götürsem alırmı adama ucuza vercem satarsa yüksekten satar ama vergi vs yok?

chivas regal likör absolut vodka vs var

• Gümrük memuru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maden nere

• quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Maden nere

Çoğunlukla hediye gelenler.. kıbrıstan
  • Ben alırım. 15 lira kargo benden
  • Pm at fiyatlar ne kadar alırız belki?

• gençler sizin alabileceğiniz şeyler değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yahu pm geliyor şişeye 50 lira veririm vs

1 litre chivasın boş şişesi bile 50 liradan fazla eder

mantıklı tekliflere açığım karlı cıkarsınız

izmirde elden vericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

gençler sizin alabileceğiniz şeyler değil

Dostum yaşını söyle bir ona göre bende birşey söyleyeyim belki büyüksündür benden saygısızlık yapmak istemem ama insanları sadece bu sanal ortamdan tanıyıp eleştirmen çok yanlış.(Ister alkol olsun ister sigara vs vs)
    -Bunlar sizin alabileceğiniz şeyler derken emin ol ki en babasını da almışsımdır,almışsındır)
    Burada birşey diyoruz hemen insanlara laf atma istersen gel bir ortamda o dediğin alamayacağınız dediğin artık alkol mü yoksa başka birşey mi bilemem eğer yaşın biraz büyükse anlamışsındır ne demek istediğimi sadece düşüncemi paylaştım artık anlamak sana kalmış veya eleştirmeye devam etmek...

• quote:

Orijinalden alıntı: RussianDimitry

quote:

Dostum yaşını söyle bir ona göre bende birşey söyleyeyim belki büyüksündür benden saygısızlık yapmak istemem ama insanları sadece bu sanal ortamdan tanıyıp eleştirmen çok yanlış.(Ister alkol olsun ister sigara vs vs)
    -Bunlar sizin alabileceğiniz şeyler derken emin ol ki en babasını da almışsımdır,almışsındır)
    Burada birşey diyoruz hemen insanlara laf atma istersen gel bir ortamda o dediğin alamayacağınız dediğin artık alkol mü yoksa başka birşey mi bilemem eğer yaşın biraz büyükse anlamışsındır ne demek istediğimi sadece düşüncemi paylaştım artık anlamak sana kalmış veya eleştirmeye devam etmek...

dostum senin yaşın reşit ise, daha önce içmiş isen lafım sana değil.

birayı ağzına almayıp reşit olmayan kardeşlerime lafım. satmam onlara.

• Aman tekele götürme tekelci ahmet abi çıkmasın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RussianDimitry

quote:

dostum senin yaşın reşit ise, daha önce içmiş isen lafım sana değil.

birayı ağzına almayıp reşit olmayan kardeşlerime lafım. satmam onlara.

Anladım dostum sıkıntı yok zaten sadece söyleme gereği duydum.Yanlış birşey dediysem cidden kusura bakma.Bu arada reşit o yüzden zaten fiyatları merak ettim.Çünkü sattığın alkoller normal Migros gibi alışveriş mağazalarında uçuk satılıyor.Reşit olan arkadaşlarımız için gidip oralardan alacağına senden alsa daha iyi olur o zaman ki zaten şişesine göre uygun bir fiyata verirsin bu tabiki de 50-60 TL olmaz onuda şimdiden burada ki Arkadaşlara söyleyeyim...

• up
  • güncel
  • Bundan 2 yıl önceydi sanırım komşumuz büfesini kapatmıştı beraber arabayla bir kısım içkileri satmaya götürmüştük Tekel bayilerine bir çoğu ya çekimser kaldı sahte içki olabilir diye yada değerinden çok daha düşük fiyat verdi o yüzden ya bu şekilde internetten alabilecek arkadaşlar varsa internetten gönder yada eşe dosta dağıt zarara uğrama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.

Bundan 2 yıl önceydi sanırım komşumuz büfesini kapatmıştı beraber arabayla bir kısım içkileri satmaya götürmüştük Tekel bayilerine bir çoğu ya çekimser kaldı sahte içki olabilir diye yada değerinden çok daha düşük fiyat verdi o yüzden ya bu şekilde internetten alabilecek arkadaşlar varsa internetten gönder yada eşe dosta dağıt zarara uğrama.

saolasın içkilerin sahtesi olacağını zannnetmem bandrollü ve kapaklı olduktan sonra

içkileri satmamın sebebi sadece nakit ihtiyacımın olması yoksa eşe dosta vermem bende kalır
  • Kıbrıstan getirmiştim.
    1 adet chivas regal 18 yıllık özel kutusunda 70cl --> 200 TL
    1 adet J&B 1lt --> 60 TL

düşünen olursa ankarada elden teslim ederim.
    Pazarlıksız.
    Özelden iletişime geçin fotoğraflarını da çekip atabilirim whatsapptan.

• quote:

• hocam dikkat edin kaçakçılığa giriyor. zaten tekel bayii ve tekel ürünleri satış belgesi olan bir adam bunları alma riskine girmez. babam tekelci
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.