Merhabalar. Daha önce elimde çok eski bir ekran kartı vardı 5 sene önce format attıracaktık o zaman XP kullanıyordum yandı falan diyordu bende onboard'a geçtim fakat geçen sefer taktım hiçbir sorun yok tıkır tıkır çalışıyor. Sizden tavsiyem bana ve benim sistemime benzer özelliklerle arkadaşlara benim yazacağım birkaç oyun dışında bize oyun tavsiyesi verebilir misiniz? Dalga geçmezseniz sevinirim. Zaten şu para elime geçince biraz değiştireceğim sistemleri. Şimdiden teşekkürler.
Özellikler: İşletim sistemi: Windows 7 Home Premium 32-bit İşlemci: Intel Pentium E2160 1.80Ghz (2 CPUs) Ram: 2 GB Ekran Kartı: ATI Radeon X300/X550/X1050 Series Video Ram: 1 GB Dedicated Video Ram: 256 MB
Tavsiye vermenize gerek kalmayacak dediğim ve oynadığım oyunlar: Need For Speed Carbon Need For Speed Most Wanted Need For Speed Underground 1-2 Call Of Duty Grand Theft Auto III Grand Theft Auto Vice City Grand Theft Auto San Andreas Flatout 1-2
Yardım edecek yok mu?
Max Payne 1-2 Freedom Fighters Call of Juarez Bound in Blood
quote:
Orijinalden alıntı: psycho90
Max Payne 1-2 Freedom Fighters Call of Juarez Bound in Blood
Max Payne'i yazmaya unuttum, en sevdiğim oyunlardan. Daha önce kaç kere oynamıştım. Diğer oyunlar için teşekkürler. Başka önerisi olan??
Hortlatıyorum. Başka oyun önerisi olan var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme