Şimdi Ara

Elinde bu klip olan varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: gerekmez

bu klip isi de bayagi uzadi. Ares chat seçeneğinden
    gerekmezhost adlı channel da beni bulabilirsin. oradan da
    klip downloadını yaparsın

Du bakalım bide onu deneyelim
  • ulen ares chat falan açılmıyo kafayı yiycem yaw baba en iyisi sen maille yolla şunuda sende bende kurtulalım yada msnden yolla, mailim ve msnim aynı thejaa@gmail.com
  • Yaw biri Allah aşkına kavuştursun beni natashama
  • abi ben bir yerde buldumda hatta http den ama sanırım netscape yüklemen gerek ben deneyemedim netscape olmadığından dolayı link için Buraya TıkLa.
  • upload ediom klipi 1.5-2 saat sonra hazır olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Storm

upload ediom klipi 1.5-2 saat sonra hazır olur

Baba nereye uploas ediyon aman kaçırmıyım bu sefer
  • www.freewebtown.com'daki yerime upload ediyorum %50 ye geldi 2 saati daha var ftp serverı yavaş biraz, bitince PM atarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KanYe_wEsT

abi ben bir yerde buldumda hatta http den ama sanırım netscape yüklemen gerek ben deneyemedim netscape olmadığından dolayı link için Buraya TıkLa.

Eywallah saolasın ama yahoonun sitesi olduğu için çekemiyosun burdan,ayrıca netscape lazım dediğin gibi

• quote:

www.freewebtown.com'daki yerime upload ediyorum %50 ye geldi 2 saati daha var ftp serverı yavaş biraz, bitince PM atarım

Tamamdır baba çok saolasın,bekliyorum sabırsızlıkla
  • atın artık su arkadasa natasha sını yauw deli ettiniz ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LIZARD

atın artık su arkadasa natasha sını yauw deli ettiniz ...

Şu natashayı bi alam hele bundan sonra bunun bi de edytası var,birazda onun için bas bas bağırcem
    He yaw sırası gelmişken arkadaşlar elinde Edyta Gorniak - Impossible klibi olan varmı(ne hatun ama of off)

• PM gitti

Elinde bu klip olan varmı

Elinde bu klip olan varmı

Hatun manyak başka isteyen olursa PM atabilirim

• Baba el emeğine,göz nuruna sağlık,rabbim sana natasha gibi bi hatun nasip etsin ne diyim

Vallaha şu anda indiriyorum klibi,eğer senin için bi sakıncası yoksa linki buraya da koyda millet hatun pardon klip görsün,ufku açılsın

Not:Bildiğim kadarıyla klip linki koymak yasak değil onun için koyabilirsin buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theja -- 24 Mayıs 2005, 21:49:59 >

• Eywallah yalnız ben Natasha diil Elisha Cuthbert gibi hatun isterim

Linki buraya koyuyorum yalnız 200 MB bandwidth kaldı o yüzden çekmek isteyenler acele etsin

http://www.freewebtown.com/Black_Storm/Download/Natasha%20Thomas%20-%20Save%20Your%20Kisses%20For%20Me%20(VIVAplus%20-%20DivX%205.11%202000kbps).avi

Edyta Gorniak nasılmış bakalım bi de onu çekiyim

• Kıs seni alan yaşadı,dertlerinde boşadı,mest oldu vallahi jesttt oldu ooo
    Valla natashama bu şarkıyı söylettin ya black stormum,kara fırtınam sana ne desem,nası teşekkür etsem azdır vallaha
    Valla bu edyta gorniak'a gelince,natashamın esmer versiyonunu ve biraz daha olgun ve dolgun olanını düşün işte öyle süper bişi
    Zaten natashanın üstüne bi de edyta çektinmi en güzel günler ve geceler senin olur muhtemelen
    Eğer Edyta Gorniak - Impossible ı bulursan ve beni de sebeplendirirsen acaip mesut olurm
    En kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum
    Bu arada black storm,benim mail ve msn thejaa@gmail.com eklersen muhabbet ederiz,tekrardan çok saol

Black_Storm Rulesss!!!

• rica ederim thejam dostum, dileklerin için saol, Edyta Gorniak Natashadan daha manyakmış he

freewebtown'a atıyorum yine upload bitince linki veririm
  • quote:

rica ederim thejam dostum, dileklerin için saol, Edyta Gorniak Natashadan daha manyakmış he

freewebtown'a atıyorum yine upload bitince linki veririm

Baba senle iyi bi ikili olduk ha,ben söylim klipleri sende upload ediver
    Yok yok şaka bi yana gerçekten çok saol,bu iki klip beni bayağı bi idare eder

• Evet arkadaşlar blackim stormum hizmette sınır tanımıyo,sayesinde edytamada kavuştum artık natasha+edyta ne hallerde olduğumu siz düşünün,off ülenn off,gelde cigara yakma
    Huzurlarınızda kara fırtınaya tekrardan teşşekkür ediyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.