Şimdi Ara

Elinde Final Lys 2 kitapçıkları olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle belirteyim sınav fulleyip milletin hakkını yemek gibi bir niyetim yok. 

Ben bugün ve dün sınava girmeliydim ancak hafta sonu 39 derece ateşle yattığım için giremedim. Annem dershaneyle konuştu ve sınava yarın ve yarından sonra mezunlarla birlikte girebileceğimi söylediler.

Yarın aynı zamanda okulda Fizik sınavım var ve ne dershane sınavı sonra yapmayı kabul etti. Ne de okulun dershane sınavını geçerli neden olarak kabul ediyor. 

Dershane yalnızca matematik sinavını bitirdiğim anda geometriyi hemen vermeyi kabul ediyor. Denemeyi yapıp yetişebilmem için maximum 45 dakikada bitirmiş olmam gerek. 

Arkadaşlar sorun şu ki; normal şartlarda umurumda olmaz ama ben final sınıfındayım ve sınıf düştüğüm anda bursum kesiliyor. Ve dershane ücretini karşılama şansım inanın yok. İşte bu yüzden kitapçıklar elinde olan varsa çok büyük iyilik olur. Zaten cevap anahtarı vs. istemiyorum. Boş kitapçık olsa daha iyi bile olur. Çünkü soruları zaman tutarak çözüp yarında aynılarını işaretlemeyi planlıyorum. Zaten bu saatten sonra bilmeyen adama kitapçığı verseniz de birşey yapamaz. Ygs'de 410 puan yaptım beni 380 altına düşürmeyecek kadar soru cevaplayacağım fazlası asla değil.

Yardımcı olabilene hertürlü desteği verebilirim. Eğer İstanbuldaysanız konuları dahi anlatabilirim. 

Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaf 4 satan var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.