Şimdi Ara

Elinde Güzel Domain Olup satmak isteyen? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

sedo da günlük ortalama 2-3 euro geliri var.

ortalama 300-400 keywordsuz ziyaretçisi var...

130 dolara satılıktır arkadaşlar... google den falan banlı değildir.

(arkadaşın ytl ihtiyacından dolayı satılıktır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviGece -- 30 Nisan 2006; 19:12:09 >
  • ha bir de reklam ağı üzerine domain lazım. sharing deyince aklıma geldi.
    ingilizce tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acemi_Uyducu -- 30 Nisan 2006; 19:19:32 >
  • Sen önce ne alacağına karar ver arkadaş
  • www.myteknosoft.com
  • 15 kadar site açmayı düşünüyorum. tekliflere göre kategorilerinide belirleyecegim. karar verdigim sey bu.
  • acemi uydurucu benim domainlere baktınmı tam olarak? . Üst tarafta yazılıydı. Alacaksan bişeyler yaparım yani.
  • www.idoforum.org

idoforum.com ve idoforum.net domainleri Telekom tarafından engelli olduğu için büyük kesim ziyaretçiyi hazır çekersin.

boş kelmasın die 1 gün önce forum attım.
  • incitanem.net 15000 hiti nasıl aldı abi ? toplam 4 ay açık kalmış. bu hit dedigin visitor mu yoksa refersh hit mi ?
  • 10 günde bu hit'e ulaştı. Günlük tekili oydu. site Sahibi ben değildim tabi.Domain benimdi. Nuke'ydi ama sağlamdı yani.Adamın eşi dostu çoktu. İsviçredeydi kendisi. Sırf bu site için aylık 150$ görüntülü chat için ücret veriyodu. Tam bi manyaktı yani :) .Ve ne olduysa adam kapattı siteyi. Bende geri çektim domaini öylece yatiyor yani anlicağın. güzel domain bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winturk -- 1 Mayıs 2006; 1:54:13 >
  • İsteyewww.for umuzik.com satılıktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervous -- 1 Mayıs 2006; 2:09:44 >
  • winturk kusura bakma ama archive.org dan kontrol ettim. site 4 ay açık kalmış gibi ve bi faaliyet olmamis. yanlisin olmasin. sende bak istersen.
  • Archive.org herşeyi göstermiyorki. Onlar direk sistemin bulunduğu server'a bakiyolar. Varsa aynı makinedeki geçmişini gösteriyolar.Bu domain 2 3 kez server değiştirdi. Yani yalanım yok söyleyim :) . Benim değildi site.Gördüğümü söyledim o kadar. Ama saygı duyarım yani.
  • bende saygi duyarim alexa ya nasil girmemis bu domain ratingine ragmen onu da merak ederim :)
  • emretkomutanim.gen.tr satlıktır
  • edirne.org 500
    gaziantep.org 500
  • su6.org ve pen6.org nasıl?
  • sehir isimleri iyi de benim projelerim icin org lar pahalı. su6.org ve pen6.org ne manada anlayamadim. o şekilde bi isimde düşünmem şahsen. düşünecek olsam org düşünmem bunlar boş mesela buyurunuz alacak varsa.

09r.net
    0s9.net
    1e3.net
    1s2.net
    1z9.net
    29f.net
    4n1.net
    5d0.net
    7m3.net
    7p5.net
    7yi.net
    8b9.net
    9c0.net
    9fz.net
    9iv.net
    9ze.net
    a6m.net
    a8k.net
    l0b.net
  • BANA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ ELİMDE BİR DOMAİN VAR. SEDO COM A ÜYE OLDUM ÇAT PAT İNGİLİZCEMLE NE DEDİYSE YAPTIM FAKAT ŞİMDİ BİR MAİL GELDİ ANLAYAMIYORUM. LÜTFEN YARDIM EDİN.nvoice for Order # 2948503
    Amt.: Product / Use: Amount:
    1 Refundable certification deposit 1000.00 Euro
    Total Amount: 1000.00 Euro
    This invoice is due within 5 days of the invoice date (please note that we must receive the full amount of the invoice).
    Credit Account Name: Sedo GmbH
    Credit Account #: 0099308600
    IBAN: DE45 5008 0000 0099 3086 00
    SWIFT-Code: DRESDEFFXXX (Commerzbank AG, Germany)
    Additional Instructions: 2948503 (You must give this ID!)
    Your bank or intermediary banks may charge a fee for this method of payment.
    Please check with your bank when using this method and make sure to cover all fees with your payment!
    Express Payment Option: You can submit your payment via:
    • Alipay¹
    • Credit Card¹
    ¹) If you would like expedited processing Sedo will accept online delivery for an additional 3%
    express payment fee. If you would like to utilize the Express Payment Option, please add an
    additional 3% express payment fee, thus a total amount of 1030.00 Euro.
    The date of the service's provision is the date of invoice.
    The reversal of VAT liability referred to in § 13b UStG applies.
    Cologne
    HRB 35019
    T AYNEN BUNLAR YAZIYOR

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.