Şimdi Ara

Elinde Jack Daniels olan var mı?...Barkod kodu lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elinde Jack Daniels olup arkasındaki barkod numarasının ilk 3 hanesini söyleyebilecek var mı?...

Aşağıdaki haberde 869 ile başlayanların sahte olduğu söyleniyor, ben geçen sene freeshoptan almıştım ve kodu 869 ile başlıyor...Orasıda mı sahte satıyor, yoksa haber mi yanlış...

http://www.haberturk.com/ekonomi/yazar/10599-Luks-restoranda-kacak-viski.aspx

• Yapay Zekanın Yanıtı

Jack Daniels'ın Orijinalliğini ve Barkodunu Sorgulama

Jack Daniels viskinizin orijinal olduğundan emin olmak ve barkodunu sorgulamak istiyorsanız bu metin tam size göre. İşte adımlar:

Jack Daniels Orijinal Sorgulama:

• Şişenin üzerindeki bandrolü inceleyin. Orijinal Jack Daniels şişelerinde güvenlik hologramı ve "JACK DANIEL'S TENNESSEE WHISKEY" yazısı bulunur.
    • Şişenin etiketinde "TENN. WHISKY" yazdığından emin olun.
    • Şişenin kapağının altında bir tarih kodu olmalıdır. Bu kod, viskinin üretim tarihini gösterir.

Jack Daniels Barkod Sorgulama:

• Şişenin üzerindeki barkodu bir barkod okuyucu uygulaması ile tarayın.
    • Barkod numarası 5099873090183 olmalıdır.
    • Barkodun "1" ile başlaması, viskinin ABD'de üretildiğini gösterir.

İpuçları:

• Herhangi bir tutarsızlık veya şüpheli durum fark ederseniz viskiyi tüketmeyin ve yetkililere bildirin.
    • Jack Daniels'ın orijinal olup olmadığını sorgulamak için resmi web sitelerini veya müşteri hizmetlerini ziyaret edin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 869la başlaması Türkiye'de üretildiğini ithal edilmediğini gösterir. 869 Türkiye'nin uluslararası barkod kodudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shinning Star

869la başlaması Türkiye'de üretildiğini ithal edilmediğini gösterir. 869 Türkiye'nin uluslararası barkod kodudur.

Onu biliyorum hocamda, Tüğrkiyede üretiliyor mu bu meret?...Ben ithal ediliyor diye biliyorum...
  • Türkiye'de üretiliyorsa sahtedir o
  • Jack Daniels okunuşu nasıl ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xyakamozx

Jack Daniels okunuşu nasıl ?

Cek Deniyıls
  • zaten sahte demiyor kaçak diyor tabiiki kaçak viskilerin barkod numarası daha farklı başlayacak...
  • Üretiliyor diye biliyorum ama emin değilim, google amcaya bir sor bakalım
  • walla onu bunu bilmem ama sigara paketime baktım o da 869 ile başlıyor sanırsam bizim bakkalda sahte sigara satıyor hemide bandrollü
  • Bende var..Birazdan bakarım...
  • kardesim ben kasiyerim ama yardımcı olmayacagım üzgünüm

ama tüm ürünlerin %90ı 869 ile baslıyor. yani kacak degildir büyük ihtimal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.