Şimdi Ara

ELİNDE TUNAMAYANLAR İLK BASKISI SİNAN YAYINLARI OLAN VARMI ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kimsede yok sanırım artık umutlarım körelmeye başladı
  • daywalker kitap bende var 2 cilt halinde sadece 1 cildinin ön kapağında kesik var geri kalan bölümlerinde hiçbir sorun yok tertemiz resmini gösterebilirim
  • msn adresim buzy52@hotmail.com ekleyin lütfen görüşelim teşekkürler haber bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trg21

daywalker kitap bende var 2 cilt halinde sadece 1 cildinin ön kapağında kesik var geri kalan bölümlerinde hiçbir sorun yok tertemiz resmini gösterebilirim

ayrıca pm de attım en kısa sürede görüşmek dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: daywallker

quote:

Orijinalden alıntı: trg21

daywalker kitap bende var 2 cilt halinde sadece 1 cildinin ön kapağında kesik var geri kalan bölümlerinde hiçbir sorun yok tertemiz resmini gösterebilirim

ayrıca pm de attım en kısa sürede görüşmek dileğiyle

bu forumda bu da bulunduya tamam yani.
  • henüz arkadaş benimle irtibata geçmiş değil ama bakalım inşallah görüşücez :D
  • Bulabildiniz mi?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheetlack

Bulabildiniz mi?..

Bir haftadır ses çıkmadığına göre buldu herhalde. Yoksa bırakmazdı peşini...
  • malesef arkadaşla anlaşamadık. aslında anlaştık ama sonradan görüşemedik. bide kafama yatmadı. ön kapağının hakkaten yarısı yok :D buda benim için sorun teşkil ediyo.

sonuç olarak halen aramaktayım
  • Arkadaşım Bende Vardı Takımı Geçen Hafta Sattım:) Ankarada Sahafım Ben.Elinde Bulunan Arkadaşım msn mi eklersen anlaşabılırız ben almak isterım umit_sahaf@hotmail.com
  • ümit bey msn ekleyeceğim kitabın resmini gönderebilirim sizede ayrıca daywalker arkadaşla msn de konuştuk anlaştık benden 2 günlük müsade istedi 2 günün sonundada sanırım almaktan vazgeçti çünkü kendisi olumlu yada olumsuz bana geri dönmedi
  • iyi günler bursadan öykü kitabevi..elimde tutunamayanların ilk baskısının 1.cildi var.haberiniz olsun dedim..bize ulaşmak için facebooktan /öykü kitabevi bursa/ olarak ekleyebilirsiniz.
  • ekledim ama tam olarak sizmisiniz bilmiyorum bir irtibat telefonu atarsanız arayım görüşelim teşekkürler
  • elinde tutunamayanların sinan yayınlarından 2 cilt yada herhangı bır cildi olan varsa benmle iletişime gırebılır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.