kimsede yok sanırım artık umutlarım körelmeye başladı
daywalker kitap bende var 2 cilt halinde sadece 1 cildinin ön kapağında kesik var geri kalan bölümlerinde hiçbir sorun yok tertemiz resmini gösterebilirim
msn adresim buzy52@hotmail.com ekleyin lütfen görüşelim teşekkürler haber bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: trg21
daywalker kitap bende var 2 cilt halinde sadece 1 cildinin ön kapağında kesik var geri kalan bölümlerinde hiçbir sorun yok tertemiz resmini gösterebilirim
ayrıca pm de attım en kısa sürede görüşmek dileğiyle
quote:
Orijinalden alıntı: daywallker
quote:
Orijinalden alıntı: trg21
ayrıca pm de attım en kısa sürede görüşmek dileğiyle
bu forumda bu da bulunduya tamam yani.
henüz arkadaş benimle irtibata geçmiş değil ama bakalım inşallah görüşücez :D
Bulabildiniz mi?..
quote:
Orijinalden alıntı: cheetlack
Bulabildiniz mi?..
Bir haftadır ses çıkmadığına göre buldu herhalde. Yoksa bırakmazdı peşini...
malesef arkadaşla anlaşamadık. aslında anlaştık ama sonradan görüşemedik. bide kafama yatmadı. ön kapağının hakkaten yarısı yok :D buda benim için sorun teşkil ediyo.
sonuç olarak halen aramaktayım
Arkadaşım Bende Vardı Takımı Geçen Hafta Sattım:) Ankarada Sahafım Ben.Elinde Bulunan Arkadaşım msn mi eklersen anlaşabılırız ben almak isterım umit_sahaf@hotmail.com
ümit bey msn ekleyeceğim kitabın resmini gönderebilirim sizede ayrıca daywalker arkadaşla msn de konuştuk anlaştık benden 2 günlük müsade istedi 2 günün sonundada sanırım almaktan vazgeçti çünkü kendisi olumlu yada olumsuz bana geri dönmedi
iyi günler bursadan öykü kitabevi..elimde tutunamayanların ilk baskısının 1.cildi var.haberiniz olsun dedim..bize ulaşmak için facebooktan /öykü kitabevi bursa/ olarak ekleyebilirsiniz.
ekledim ama tam olarak sizmisiniz bilmiyorum bir irtibat telefonu atarsanız arayım görüşelim teşekkürler
elinde tutunamayanların sinan yayınlarından 2 cilt yada herhangı bır cildi olan varsa benmle iletişime gırebılır