Şimdi Ara

ELİNİZDEKİ DİREKSİYONUN HAKKINI VERDİĞİNİZİMİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ!!! BİRDE BU STANDLARA BAKIN. BUDUR İŞTE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
6.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakikaten olay budur işte ilker eline koluna sağlık kardeşim çok güzel konu olmuş.direksiyon alma safhasındayım bu aralar,aklımda g27 var,bana driving force gt yi tavsiye eden arkadaşlar oldu fakat dfgt de vitesin artı eksi yani ileri geri şeklinde arttırılıp düşürülmesi bana uymuyor 5 numaralı video tam benim düşündüğüm kafamda tasarladığım istediğim sistem.5 numaralı videoda adam resmen vites show yapıyor bunu dfgt de yapmak mümkün değil.kesinlikle g25 veya g27.
  • quote:

Orijinalden alıntı: censorship

hakikaten olay budur işte ilker eline koluna sağlık kardeşim çok güzel konu olmuş.direksiyon alma safhasındayım bu aralar,aklımda g27 var,bana driving force gt yi tavsiye eden arkadaşlar oldu fakat dfgt de vitesin artı eksi yani ileri geri şeklinde arttırılıp düşürülmesi bana uymuyor 5 numaralı video tam benim düşündüğüm kafamda tasarladığım istediğim sistem.5 numaralı videoda adam resmen vites show yapıyor bunu dfgt de yapmak mümkün değil.kesinlikle g25 veya g27.

Kardeş DFGT den kullananlar çok memnun. Ama illaki manuel vides duygusunu yaşamak istiyorsan manuel g25 g27 şart. Çünkü bu ikisinin vitesi seyyar yani vites direksiyonun yanına sabit değil. Gerçek arabalardaki gibi vitesi sağ tarafına elinin altına alabiliyorsun benimde bu hoşuma gidiyor. Ama vitesin direksiyonun yanına sabit ve triptonik olmasının benim için çok önemi yok diyorsan DFGT en iyi seçenek hem günümüz yarış arabalarıda genelde triptonik vites
    Bende şuan düşünme aşamasındayım. Belki g25 veya g27 de güzel bir kampanya olur. Gerçi sen Amerikadasın orda fiyatlar daha iyi seviyededir.

• Makineler harika biz daha Türkiye'de wheel pro stand bulamadık adamlar neler yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

hakikaten olay budur işte ilker eline koluna sağlık kardeşim çok güzel konu olmuş.direksiyon alma safhasındayım bu aralar,aklımda g27 var,bana driving force gt yi tavsiye eden arkadaşlar oldu fakat dfgt de vitesin artı eksi yani ileri geri şeklinde arttırılıp düşürülmesi bana uymuyor 5 numaralı video tam benim düşündüğüm kafamda tasarladığım istediğim sistem.5 numaralı videoda adam resmen vites show yapıyor bunu dfgt de yapmak mümkün değil.kesinlikle g25 veya g27.

Kardeş DFGT den kullananlar çok memnun. Ama illaki manuel vides duygusunu yaşamak istiyorsan manuel g25 g27 şart. Çünkü bu ikisinin vitesi seyyar yani vites direksiyonun yanına sabit değil. Gerçek arabalardaki gibi vitesi sağ tarafına elinin altına alabiliyorsun benimde bu hoşuma gidiyor. Ama vitesin direksiyonun yanına sabit ve triptonik olmasının benim için çok önemi yok diyorsan DFGT en iyi seçenek hem günümüz yarış arabalarıda genelde triptonik vites
    Bende şuan düşünme aşamasındayım. Belki g25 veya g27 de güzel bir kampanya olur. Gerçi sen Amerikadasın orda fiyatlar daha iyi seviyededir.

g27 299 dolar artı vergi 320 dolar ama canlı görmek mümkün değil.okadar bestbuy, gamespot gezdim hiç g27 görmedim,internetten sipariş vermek gerek.malzeme kalitesini görmedende karar veremiyorum,gt ye özel yeni bir direksiyon daha çıkıyor onuda bir görelim 500 dolar fiyatı varmış,burada 500 dolara gerçek araba alınıyor ciddiyim97-98 model kesin bulursun 500 dolara

• Beşinci videodaki adam ne yapıyor öyle yav yinede şu 10. videodaki Bmw çok şahane olmuş......
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

g27 299 dolar artı vergi 320 dolar ama canlı görmek mümkün değil.okadar bestbuy, gamespot gezdim hiç g27 görmedim,internetten sipariş vermek gerek.malzeme kalitesini görmedende karar veremiyorum,gt ye özel yeni bir direksiyon daha çıkıyor onuda bir görelim 500 dolar fiyatı varmış,burada 500 dolara gerçek araba alınıyor ciddiyim97-98 model kesin bulursun 500 dolara

G25 fiyatları zamanında Türkiye'de de uygundu şimdi bakıyorum fiyatlara zıplamış. Ben 380tl'ye satın almıştım Türkiye'de 2 yıl distribütör garantili.
    Bilseydim 2-3 tane alıp stok yapardım altın gibi değerlenmiş

• ben de zaamnında mavi bilgisayardan 373'e almıştım, iyi ki de almışım yoksa zor alırdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHeePeR

ben de zaamnında mavi bilgisayardan 373'e almıştım, iyi ki de almışım yoksa zor alırdım..

Aynen ben de oradan satın almıştım. Şu anki fiyatların yarısı nerdeyse.
  • Çok şanslısınız. Bende fiyatlarının bir gün düşeceği umuduyla beklemedeyim.
  • Arkadaşlar g25 ve g27'lerinizi büyük ekran tv ile kullanırken napıyorsunuz ? Herkes stand kullanmıyordur eminim.
    Pc'de pc masasının kenarına tutturup kullanıyorum fakat ps3'de tv karşısında cihazı koyacak yer bulamıyorum sehpalar alçak geliyor masalar tv yi kapatıyor vs.
    Dolayısı ile rahat bir oyun keyfi olmuyor. Marangoza yaptırabileceğimiz ölçüleriyle özel bir stand planı vs. bulunuyor mu ?
  • Ahşap veya demirden stand yapabilirsin. Forumda bir çok arkadaş fotoğraflarını ve ölçülerini paylaşıyor.
  • 3 numara en kullanışlısı, 11 işi abartmış :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 13 Aralık 2010; 12:58:22 >
  • 11 numarada hakikaten abartmış. o ney öyle oyun oynayacaz halının altından birşeyler çıkıyor felan
  • Bİr de dh dakiler der biz asosyaliz diye ne asosyal adamlar var yahu
  • 11. video dakı adam aşmış artık kendıne ayrı bı dunya yaratmış tamam cogumuz bu konularda ozen gosterıyordur ılla ama bu ap ayrı bır sey hem para hemde fıkır gerektıren bır konu
  • İşte aklıma koyduğum standlardan biri mutlaka böyle bişi yapacağım.
  • 13 nolu video

bumudur
    budur işte
    arkadaş evde f1 yapıyor hemde en babasından
    yürü be koçum be kim geçer seni jokeyin kim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 21 Haziran 2011; 14:40:33 >
  • Kardeş son mesaj 13 Aralıkda yazılmış konuyu açan olarak böyle bir konu açtığımı ben bile unutmuştum. Hort için teşekkür ederim. Görmeyen arkadaşlarda görmüş olur.
  • wheel stand pro aldım
    ne yazıkki wheel stand prodan ben hiç memnun kalmadım
    katladım kaldırdım bir köşeye koydum tekrar eski küçük pc masasından ayarlama standıma döndüm benim için bu stand çok daha rahatmış.
    ben kilololu olduğum için ortada demirde olduğu için pek rahatsız oldum
    gazı ayrı freni ayrı iki ayak kullanmak zorunda kaldım oda ayaklarımı ağrıttı
    biz alışmışız tek ayakla gazla freni kullanmaya
    velhası ben pek memnun kalmadım
    düşünüyorum belki ters kullanabilirim kalın boru olan tarafa 2 tane yükseltici ayak koyup orjınalliği bozmadan
    direksiyon direği karşı çaprazlama yaparak denerim belki ilerde
  • O tür bir şeyin gereksiz olduğunu Türkiyede herhangi bir sanayideki herhangi bir demirci çırağının bile daha kullanışlı bir stand yapacağını söyledik. Sen rahatına göre bir çizim yapıp demirciye götürseydin o sana demir iskeletini yapardı. Üstünede mdf kesitirip sabitlerdin oldu bitti.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.