Şimdi Ara

elinizdeki resimleri simge dosyasına dönüştürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • belki bilinen birşeydir ama ben yeni öğrendim ve paylaşmak istedim ;
    Kendi resmini simge dosyası yapma. ;

1.resminizi paintte açın
    2. farklı kaydet'i seçin(24 bipmap *.bmp)olarak kaydedin
    3. d: ye kaydedin
    4. başlattan çalıştıra girin
    5. command yazın enterleyin yada
    başlat - programlar - donatılar -komut istemi sekmesini tıklayın
    6. çıkan sayfada d: enter yapın
    7. resminizin uzantısını değiştirmek için ren resim.bmp resim.ico
    yazın enterleyin
    8. exit yazıp o sayfadan çıkın
    daha sonra istediğiniz klasöre simge yapın

resim yazılı yerlere resme verdiğin adı yaz .

ör : d: den sonraki yere

ren adsız.bmp adsız.ico gibi….

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fotoğrafları Simge Dosyasına Dönüştürme

Simge dosyaları, web sitelerinde ve diğer dijital platformlarda yaygın olarak kullanılan küçük, düşük çözünürlüklü görüntülerdir. Bu dosyalar, daha büyük fotoğrafların küçültülmesi veya baştan simge olarak oluşturulması yoluyla oluşturulabilir.

Fotoğrafı Simge Yapma

Fotoğrafları simge dosyalarına dönüştürmek için çeşitli çevrimiçi araçlar ve yazılımlar mevcuttur. Bu araçları kullanarak, fotoğraflarının boyutunu küçültebilir ve bunları simge dosyası (.ico, .icns) formatına kaydedebilirsiniz.

Resmi Simge Yapma

Resimleri simge dosyalarına dönüştürürken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar şunlardır:

• İstediğiniz simge boyutunu seçin.
    • Fotoğrafın kenarlarını düzeltin veya yeniden boyutlandırın.
    • Dosya boyutunu küçültmek için sıkıştırma kullanın.
    • Resmi icon yapma işlemini yaparken orijinal görüntü kalitesini mümkün olduğunca koruyun.

Resmi Icon Yapma

Fotoğrafları simge dosyalarına dönüştürmenin yanı sıra, baştan simge olarak da oluşturabilirsiniz. Bunun için Adobe Photoshop veya GIMP gibi grafik düzenleme yazılımlarını kullanabilirsiniz.

Icon Yapma

Simge dosyaları, web sitenizin genel estetiğini geliştirmek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için önemlidir. Simge dosyalarını, gezinme menüleri, sosyal medya düğmeleri ve sayfa başlıkları gibi çeşitli amaçlarla kullanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dostum frklı kaydedi secip (24 bipmap *.bmp) olarak kaydetmiyor çünkü icinde * işareti olunca dosya adında bu gibi karakterler kullanılmaz diyor
  • tamam dostum olayı çözdüm teşekkürler paylaşım icin bide şöyle kısaca bişey varmış alıntı yapıyorum

Png dosyasını icon haline dönüştürmek
    Png uzantılı resmi paintte aç dosya>farklı kaydet'e tıkla orada 24 bit işlem (.bmp .dip) secenegini sec kaydetmeden önce resmin adının sonuna ".ico" yaz kaydet.
  • bende size teşekkür ederim :)
  • hocam net kaydetmiyor, napabiliriz ?
  • resmi png 32bit olarak kayıt edin, gerçi bu 32bit~24bit~8bit kısmı kullanılan programa göre değişkenlik göstermekte artık ne varsa en yüksek kalite png olarak kayıt edin

convertico.com sitesi üzerinde kalitesini kayıp etmeden icon cevrin aynı işi görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.