Şimdi Ara

Elisa Lam videosunu izlemeyin sakınn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün bu konuyu araştırıyordum bende kızın ölümü bile meçhul sen git çık su tankerine alarmları aktif etmeden sonra kapağı'da geri kapat. Sonra'dan şöyle düşündüm malumunuz ölen kız bir otelde kalıyor bence kıza otopsi'de belli olmayacak bir ilaç verildi kız halüsinasyonlar görmeye başladı korktu ve dışarı çıktı asansöre koştu. Tabi bu işi yapan otelden biri olunca asansör gelince bu katta durmasını sağladı bunu yapan doğal olarakta koridor kameralarını kapatmayı ihmal etmedi. Kızı alıp su tankerinin içine attılar ve orada boğulmasını sağladılar. Neden çünkü orası bir otel reklamın iyisi kötüsü olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Olayın geçtiği yer Los Angeles'taki Cecil Hotel, yeni adıyla Stay on Main.

• Lan ayıp be öğlende aynılarını yazmışlar açıp izledim bir şey hissetmedim kaçırdığım bir yer mi oldu diye birkaç kez daha izledim sonra yorumları okuyup izledim korkulacak bir şey göremedim. Milletimiz bazen aklını kullanmaktan kaçınıp her şeyi doğa üstü güçlere bağlamayı çok seviyor. Elhamdülillah müslümanım Allaha ve bütün yarattıklarına inanıyorum. Ama her şeyi de çocuklara anlatılan korku hikayelerine döndürmeyin be insaf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşağılamak istemem ama bu hikayeden ve olaylardan artık ilkokul cocukları bile etkilenmiyor, bu kadar etkilenecek ne yaşadınız bende anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

aşağılamak istemem ama bu hikayeden ve olaylardan artık ilkokul cocukları bile etkilenmiyor, bu kadar etkilenecek ne yaşadınız bende anlamadım

Beyler etkilenilen şey videodan ibaret deüil, olayın hikayesi etkileyici

• Tek ilgi çekici olay kızın elleriyle yaptığı garip hareketler yani baya ürkütüyor insanı ama o görüntü %25 yavaşlatılmış. aslında o hareketleri daha hızlı yapıyor ve o kadarda garip durmuyor.
  • Bi tek benmi korkmadım la. Onun konusu vardı bir ara bir adam açıklamıştı nasıl olduğunu bana da mantıklı gelmişti. O konuyu araştırın belki korkmazsınız.

• Olay ne biri açıklayabilir mi?

• bu neyin kafası la kahve içerken izledim kadının eli ters mers dnüyor vs vs ama aklıma bile gelmedi böyle şeylerden korkma namaz kıl
  • Kimse korkmamis gorunuse gore.Bu konu niye uzadi o zaman

• Bu kizin hikayesi cok tuhaf, cozulemeyen bir sirri varmis

Otelin en tepesinde buyuk su tankinin icinde ölü bulunmus

İsin ilgin tarafi catiya cikis parola falab gerektiriyormus, dahada ilginxi su tankinin icine girmek cok zormus ama bu kiz tankin icine girmis ayrica disaridanda kendini kitlemis,

Neyse ne kadar dogru tartisilir.. Ama kizda psikilojik bir sorunda varmis hatirladigim kadariyla

• Kadın otel görevlilerinin kendisine ne yapmaya calıśtığını ilk anlamıyor. Onu deli göstermeye calışıyorlar. İstediklerini yaptirtiyorlar ve otel görevlileri kadını öldürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtostopcununRehberi -- 29 Mayıs 2015; 9:25:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.