Şimdi Ara

ELİT Marka Çikolata Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi bayramlar dilerim sevgiler ve saygılar.

Çok fazla anlatacak birşey yok açıkçası;
    Bayram için aldığım elİT marka madlen çikolatanın hali resimdeki gibidir. Kutuyu açar açmaz dehşete kapıldığımı ifade etmeliyim, henüz aldığım çikolatalar üzerinde snowboard yapılmış gibiydi. Evet, havalar sıcak çikolatalarda erime olabilir lakin şaşkınlığımı bağışlayın böylesini ilk defa görüyorum.

Bunun sıradan bir erime olmadığı kanısıyla bir adet çikolatanın tadına gayrı ihtiyari baktım. Tadı ve kokusu da çikolatanın şekli gibi garipti. Üretim tarihi de 5. ay dikkatiniz çekerim. belki 15 gün belki 1 ay önce üretilmiş ama 1 yıl önce üretilmiş gibi bir tada ve kokuya sahip.

Günümüzde ekonomik durumu iyi yada kötü, kimse cebindeki parayı sokağa atmak durumunda değil. Ne yazıkki ülkemizde mesleğini zorla yaptığı belli olan ve buna rağmen milyonlar kazanan adamlar var. Ben paramı sokağa atmış oldum, siz gelin benzer bir hataya düşmeyin.

Saygılar

• Aldiginiz yere goturun; ya da firmaya gonderin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli çikolata erir derler. Suç elit de değilde aldığınız mağazada. İyi muhafaza edememişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam iyi güzel hakkınızı aramışsınız da gidip aldığınız yere değiştirin eğer iade almazlarsa yokuş yaparlarsa o zaman böyle söyleyin.
  • çok sanatsal bir çalışma olmuş. sol sütun ebru çalışması gibi :D efsane. saklayın bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.