Şimdi Ara

ELİT TAKIMLARI TUTUP TSU YU SUÇLAYANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adam united i, real i, barca yi tutuyor.

tutma sebebi de hep basarilari, sirf basarisi kupasi vs var diye tutunca kendisi gercek taraftar oluyor

ama tsu dogru duzgun basarisi olmamasina ragmen gercekten sevdigi icin, projeleri olan, sistemi olan takimi gönülden destekleyince suc oluyor

bana psg yi tutmak daha samimi daha gercek bir taraftarlik ornegi gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• City konusundaki üyeyi de illallah ettirmişler.

Kendimden örnek veriyim.Futbolu izlemeye Dortmund-Juve ŞL finaliyle başladim.Juveli oyuncular itici geldi.Dortmundta Sammere hayran kalmiştim.Harika bir stoperdi.Bugün, Van Dijk neyse, daha iyisini düşünün.Sonraki sene, Dortmundun maçlarini izlemeye başladim.Hoşuma gitmedi.Aradan zaman geçti.Kuzenimle Bayern-Real ŞL maçini izliyordum.Bayernliler itici geldi.Realde Redondoyu beğendim.Real maçlarini izlemeye başladim.Sonra ŞL şampiyonluğu geldi.Ondan sonraysa, Los Galacticos. Başarilar geldikçe, daha fazla Realli oldum.Yabanci takim desteklemenin mantiği budur.Benim Reali destekleyen arkadaşlarimin çoğu, ŞL sayisi yüzünden desteklemeye başladi.Yabanci takimi başari yüzünden desteklersin.Para olmadan da başari olmaz.Forumda, son senelerde yeni Milanli olan bir üye oldu mu? Bu sene en fazla tercih edilen takim kim? Liverpool? Nedeni ne? Başari.Bu kadar basit.

Başari dişinda yabanci takim destekleyenler çok az.Yine de söylemeliyim.Onlara büyük saygi duyuyorum.Laziolu, Tottenhamli, Milan kötü durumda olmasina ragmen, hala destekleyenlere, Arsenali desteklemeye devam edenler... Arkadaşlar, büyük hayraninizim. Sizin yerinizde ben olsam, futbol izlemeyi birakardim. Her hafta Arsenal maçi izlemek gibi bir işkenceye katlanilir mi? Real maçlarini izlerken 2 senedir kanser oluyorum.2 seneye daha dayanamazdim.

Todo hocam, sende açtiğin konularla forumun nabzini tutuyorsun. Saygilar.

• Tsu hocam adamdır. Messi sıkıntımızı çözersek hiçbir problem kalmayacak. Haksız mıyım kral? @Mbappe7

• suçlamıyoruz o da elit takım tutsun istiyoruz
  • tsu ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: KyouKai

City konusundaki üyeyi de illallah ettirmişler.

Kendimden örnek veriyim.Futbolu izlemeye Dortmund-Juve ŞL finaliyle başladim.Juveli oyuncular itici geldi.Dortmundta Sammere hayran kalmiştim.Harika bir stoperdi.Bugün, Van Dijk neyse, daha iyisini düşünün.Sonraki sene, Dortmundun maçlarini izlemeye başladim.Hoşuma gitmedi.Aradan zaman geçti.Kuzenimle Bayern-Real ŞL maçini izliyordum.Bayernliler itici geldi.Realde Redondoyu beğendim.Real maçlarini izlemeye başladim.Sonra ŞL şampiyonluğu geldi.Ondan sonraysa, Los Galacticos. Başarilar geldikçe, daha fazla Realli oldum.Yabanci takim desteklemenin mantiği budur.Benim Reali destekleyen arkadaşlarimin çoğu, ŞL sayisi yüzünden desteklemeye başladi.Yabanci takimi başari yüzünden desteklersin.Para olmadan da başari olmaz.Forumda, son senelerde yeni Milanli olan bir üye oldu mu? Bu sene en fazla tercih edilen takim kim? Liverpool? Nedeni ne? Başari.Bu kadar basit.

Başari dişinda yabanci takim destekleyenler çok az.Yine de söylemeliyim.Onlara büyük saygi duyuyorum.Laziolu, Tottenhamli, Milan kötü durumda olmasina ragmen, hala destekleyenlere, Arsenali desteklemeye devam edenler... Arkadaşlar, büyük hayraninizim. Sizin yerinizde ben olsam, futbol izlemeyi birakardim. Her hafta Arsenal maçi izlemek gibi bir işkenceye katlanilir mi? Real maçlarini izlerken 2 senedir kanser oluyorum.2 seneye daha dayanamazdim.

Todo hocam, sende açtiğin konularla forumun nabzini tutuyorsun. Saygilar.
    ben real madridi tutmaya basladığımda en basarılı döneminde değildi. ama en meshur takımdı haliyle. bir basarı beklentisiyle tuttuk muhakkak. ismini bildigim coğu oyuncu real madrid'de olduğu için icim ısınmıstı. sınıfca mac yaptığımızda da herkes real madrid'den biri olurdu. logosu da güzeldi. yani ben de büyüklük etkisiyle tuttum. o yuzden tutanlara bir şey demiyorum. city'yi psg'yi falan. ama ikinci dedigine katılamadım. yani daha doğrusu bende oyle olmadı. tutmaya basladıktan sonra 1 cl icin 10 seneden fazla bekledim. ic sahada ne barcelona rezillikleri izledim. yine de bırakmadım. barcelona da hep itici gelirdi. ne ronaldinholu döneminde ne messili ilk döneminde hiç meyletmedim içimden tutmak gelmedi. bundan sonra da basarısız kepaze olsak da bırakmam. ama city psg gibi takımlar basarısız olduğunda da tarihsiz takım, yeni yetmeler diye dalga gecilmesi normal. bunlar futbolun içinde var. herkes birbirinin kendince açığını bulur ordan dalga geçer, normaldir. onlar bize kral der hakem der, biz onlara arab money deriz. alınıp gücenmemek lazım.

• Başarılı diye tutulur takım zaten, o yüzden GS taraftarı en fazla, UEFA kupası alana kadar FBli daha bile çoktu hatırlayanlar tasdikleyebilir. İstanbul takımlarını İstanbullu diye tutmuyor anadolu insanı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takım ya başarı için tutulur ya seni çeken başka şeyler vardır.Ya şehrinin takımıdır ya da ailedenngelenektir.

Fenerbahçe de real madrid de bizde gelenektir.

• Bundan 10 sene evvel, arkadaşlarla PES oynarken, North East London isimli takımı alıp, Real'den Barça'ya bütün üst düzey takımları tokatladığım günler aklıma geldi. Aaahhh ah, nerede o günler. Birkaç ismi hatırlayalım:

- Giovani dos Santos (son 10 dakikada sokardım maça, ne goller atardı be.)
    - Luka Modric
    - Gareth Bale
    - Jermain Defoe
    - Peter Crouch
    - Aaron Lennon
    - Rafael van der Vaart
    - Niko Kranjcar
    - Steven Pienaar
    Bak şu dörtlü, en efsane dörtlüdür, her maçı kurtarırlardı:
    - Wilson Palacios
    - Sandro
    - Tom Huddlestone
    - Jake Livermore
    O zamanlar da bugün olduğu gibi defans hattı bitikti tabi ama sayacağım isimlerin yeri ayrıdır her zaman:
    - Vedran Corluka
    - Ledley King (adam adasına kendini adayan adam)
    - Younes Kaboul
    - Micheal Dawson

Bunların yanı sıra Benoit Assou-Ekotto ve Steven Caulker da mazide adları kalmış kişilerdir.
    Ayrıca mottosu beni benden alır: Audere est facere.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.