Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.724
Cevap
40
Favori
75.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: speedser1

federallerin arması var tabi empire (imparator lük) olan da olur. rank kasmak için diğer görevler düşük rank puanı verir
    o sebeple ya federasyona ya da empire a çalışacaksın

o menüye istasyonda iken starport services dan girince sol menüde contact var oraya gireceksin
    resimlerden bak

Merhaba,

Fss modundayken gezenegi taradığımızda radyo frekansları gibi şeyler buluyoruz (encoded demission gibi buna yakın birşeylerdi) bunlar nedir? oraya gitmek lazım mı?

• Omantielvo kullanıcısına yanıt
    evet hocam oralara gitmek gerekiyor
    mühendisler için materyaller ve data lar var onlarda
    geminin modüllerini ve silahlarını geliştirmek için gerekli olan malzemeler de diyebiliriz
    bu sizin için henüz erken
    inara.cz sitesini kullanmanı tavsiye ederim orda bu oyun için herşey var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk olarak fsd yani atlama mesafesini geliştirmen gerek
    o sebeple ilk önce bu kadına gitmen gerekiyor
    resimde işaretli olan yere tıkla istediği meteryaller neler sende hangileri var bir kontrol et

• resimdeki modu yapman daha iyi olacaktır
    çünkü maksimum atlama mesafesini veriyor

• Ooo hemen buna başlıyım cunku atlama mesafesi yüzünden hiçbir yere gidemiyorum :) Bu görevleri nerden başlatabilirim, bu ablamızı nerden bulabilirim :)
    öncelikle exploring rütben scout olacak
    hangi rütbedesin?
    daha sonra meta alloys denen meteryali o kadına götüreceksin tabii gerekli olan meteryalleri toplaman da gerek
    bence acele etme o siteyi iyice incele
    şimdilik para kazanıp rütbe kazan
    artı yavaş yavaş materyal toplamaya bak
    çünkü bu kadına gitmeden önce malzemeleri tamamlaman gerek işin çok uzun daha sabırlı olmak lazım :)

• Eve gidince bakıp söyliyim rütbemi internetten bakma şansım yok di mi :) materyalleri de dediğiniz encoded vs sinyallerinden toplamam lazım o zaman. Ben görev yaptıkça sinyal kovalıyım :) sizin için çok boş sorular bunlar farkındayım fakat oyunu çözmek biraz zor o yüzden sabrınızdan dolayı ayrıca teşekkür ederim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    öncelikle sorularınızın basitliği hiç önemli değil o konuda şüpheniz olmasın
    yardımcı olmak benim için ayrı keyiftir
    cevap verme sürem uzarsa mutlaka işim vardır demek o yüzden şimdiden belirteyim dedim
    mümkün olduğunca hızlı cevap vermeye çalışacağım
    ama lütfen unutmayın bu oyun komplike bir yapıya sahip
    planlı bir şekilde girip oynamak gerekiyor bir pubg ya da battelfield gibi giriyim savaşıp çıkayım olmaz bu oyunda
    plansız girerseniz canınız sıkılır hemen çabuk soğursunuz
    çoğu oyuncu maalesef bu yüzden bıraktı bu oyunu
    ben 3 yıldır oynuyorum planlı programlı girip oynuyorum sizede bu şekilde tavsiye ederim
    yoksa bir aya kadar milyonları kazanıp büyük gemileri alıp oyunu bi kenara atarsınız
    ben mühendislere 6 ayımı verdim ve hala da eksiğim var

• Haklısınız ben düzenli oyunları sevdiğim için aslında oyun hoşuma gitti. Keşfedilecek öğrenilecek uğraşılacak çok şey var ve bu da beni içine çekiyor. Büyük konuşmıyım fakat çok çabuk tüketeceğimi düşünmüyorum. Yarın akşam 8 gibi müsait olursanız peşinize takılmak isterim :) dün akşam hr8081(howen pubın olduğu sistem) mining alanına gittim (sistem mapında taşlı gibi gözüken metallic alan) wanted kovalıyım diye fakat imperial(lawful) ve fedarasyon gemileri kapışıyordu. İnsan yoktu sanırım yanlış yere gittim elim boş döndğm

aslında onların vurduğu gemilere ateş etmeniz lazım
    bir kere isabet etmesi yeter ödülü alırsınız
    vur kaç tekniği yapın fazla yaklaşmayın sadece
    o taşlı bölgelerin low olanlara girin ve federallerin yanında takılın
    ben genelde soloplay de oynuyorum
    openplay gerçek oyuncular çoğu zaman trollük yapıyorlar

• ben böyle bir sistem ile oynuyorum
    ortadaki paneli kendim yaptım

• 2 çeşit vardı taradığımda. 1-federasyon 2-lawless olan empire gemiler. Yanlız wanted değil lawless. Bunları da vur kaç şeklinde öldürünce ödül alıyor muyuz?

Sistem harika valla çok özendim. Bende de eski flight simulator gunlerınden kalma joystick var ama daha takmadım onu. Ayarlar gözümü korkuttu açıkcası :D Ortada ki sistemi nasıl yaptınız ya da ben nerden yaptırabilirim :) yeteneklerim dahilinde yapabileceğim şey değil o :D yakında foto atma imkanınız var mıdır? Hangi tuş ne işe yarıyor :)
  • Uzun zamandır oynamıyordum oyunu. Tekrar yükledim burada yazılanları okudum rehberlere baktım. Void Opals madenciliği için Krait Phantom aldım. Icy Ring de buldum. Ancak gerçekten zor işmiş. Parasını hakkediyor. Becerebilen kazansın.

Ben beceremedim ilk akşamdan. Sismik bomba atmak ne zormuş. Denk gelmiyor döndüğü için astroidler. Birde bu zamana kadar çok karmaşık bir şey yapmamıştım oyunda scanner hangi tuşa atanacak? Sismik hangisine? Limpetler nasıl çıkarılacak? hepsi birbirine girdi.

Ya bilen birini bulup onunla deneyeceğim yada vazgeçeceğim.

Deep Core Madencilik dışında combat olmadan başka neler para kazandırıyor güncel halinde?
  • serkanay54 kullanıcısına yanıt
    hocam sizde direk zor olandan başlamışsınız
    illa madencilik yapmak çok para demek değildir
    ilk zamanlarda çok para kazanırsanız para kazan gemi al para kazan gemi al paradoksuna girersiniz ve haliyle oyundan soğuma olayı kazçınılmaz bir son olur
    mesela ben madenciliği sadece mühendisin görevini tamamlamak için yaptım bıraktım
    para lazım dedim sadece bir ay yolcu taşıma görevlerini icra ettim 3 milyar para kazandım ve federal corvette i aldım

sizde kendinize bir hedef belirleyin planlı oynayın inanın keyif alırsınız...

• speedser1 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Tamam mesajı aldım. O zaman ben yolcu taşımaya odaklanacağım. Gidip bir yolcu gemisi yapayım kendime.
    Var mı yolcu taşıma konusunda trick lerin? (Gemi, lokasyon, mission, dikkat edilecekler vs)

• serkanay54 kullanıcısına yanıt
    hocam mümkünse yolcu gemisi almayın
    mesela python ı kullanabilirsiniz, silahlarınıda alın ki rotadan çıkarıldığınız da yolcuları kaybediyorsunuz bu da görevi iptal etmek demek. şu an paranız varsa python alın onunla yapın yolcu taşımacılığını
    tüyo ya gerek yok bulunduğunuz yerdeki görevleri biraz yapın saygınlığınız arttıkça görev ücretlerinde de periyodik artış oluyor zaten. robigo ya bilmem nereye gitmenize gerek yok
    python alacak paranız yoksa şimdilik başka herhangibir gemi ile idare edin python ı alana kadar sabredin
    python bu oyundaki kilit gemidir bunuda bi kenara yazın
    çünkü bu gemi ile hemen hemen her şeyi yapabiliyorsunuz
    manevra kabiliyeti ve savaş gemisi olması birçok gemiyle aynı anda başadebilir olmasını iyi kullanırsanız uzun süre bu oyundan keyif almanızı sağlar
    ya da kraitMk2 yi tavsiye ederim python ile kafa kafaya geliyor daha sonra da her oyuncunun son hayali benim gibi federal corvette almaktır
    hatta ben şu anda 400ton kapasite ile kargo görevi yapıyorum federal corvette ile
    bu gemiyi tamamen modlamam yaklaşık 3,5 ayımı aldı ama değdi 3 tane anaconda ya banamısın demiyor

• benim merak ettigim konu su. dun gezerken bir turk claninin sistemi olan sisteme gittim ve ataturk station vardi bayagi sasirdim aa dedim adamlar istasyona ataturk ismini vermisler ne guzel. sonra bi de baktim yanindaki gezegen new turkey. gezegen ve istasyon isimlerini oyuncular mi koyuyor? yani hic kesfedilmemis bir gezegen bulunca adini koyabiliyor muyum? istasyon zaten var da isimsiz mi(sacma geldi biraz) yoksa bi sistemi kontrol edince istasyon mu var oluyor? kafamda deli sorular. bir de ben empire tarafindayim, empirela ilisik bir clandayim. gidip federation rep kasip federal corvette alsam tepki ceker miyim yoksa 2 zit factionla rep kasmak normal bir sey mi?
  • valiars kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla sistemi kontrol altına alınca oyun yöneticileriyle irtibata geçip isim alınıyor diye biliyorum
    yani sistem ismi değil de faction ve istasyon ismi alınıyor
    belli bir oyuncu olacak ve devamlı faction a çalışıp reputation yani saygınlığı artırmak gerekiyor
    ben bir ara turkhis galactic power a çalıştım sistemi ele geçirmişlerdi yüzdelik dilimi çok yüksekti

diğer sorunuza gelirsek federal corvette i almak için federasyon rankı kasmanız lazım tabiki
    gemiyi alınca nerde ya da kime çalıştığınızın bir önemi yok
    aynı şekilde empire tarafında imperial cutter ıda alıp istediğiniz tarafa yönelirsiniz

• Şu anda dünyaya en yakın karadelik olan V616 Monocerotis'e doğru yola çıktım. 20 30 jump filan kaldı. Ondan sonra da biriktirdiğim parayla Anaconda'ma military grade composite aldıktan sonra parayla ilgili meselem kalmıcak sanırım. Mühendislik de devam ediyor aynı zamanda. Nadir elementlerden topluyorum.
  • uzun uğraşlar sonucu Guardian frame shift drive booster almayı başardım bu modül +10ly zıplama veriyor,

aşağıdaki videoyu izleyerek sizde alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.