Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.724
Cevap
39
Favori
75.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    asp tier 3 kalkanla geliyor ama onu satıp tier 6 slotuna iyi bir kalkan takabilirsin.
    internal compartments: 6,5,3,3,3,2,2
    kalkansız fuel scoopsuz max 128 kargo taşıyabileceği anlamına geliyor.
    tier 3 kalkanla kullanacaksan 64,32,8,8,4,4=120 kargo
    tier 6 kalkala kullanacaksan 32,8,8,8,4,4= 64 kargo
    fuel scoop takacaksan tier 3ten aşağı takmak çok bekletiyor tier 3 slotlardan birine fuel scoop takmanı öneririm. o zaman 8 kargo daha kaybedersin.

Beyler, frame shiftte saldırıya uğrayınca escape vektor'ü takip edip kurtarıyoruz ya iki kere J'ye basıp acil çıkış yapsak yada o minigame'i kasıtlı kaybetsek savaşa hasarlı bir şekilde başlayacağız. Eşit başlamanın bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 12 Ocak 2015; 7:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

çok guzel açıklamıssın. önemli olan klavyeye dokunmadan oyunu oynayabılmek. bır kontroler bunu sağlayabiliyorsa bence çok işlevseldir.

X360 gamepad'le nasil oynanir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamepadle oynadım ama pek rahat gelmedı bana. gamepad yerıne klavye fare yada joystıck tercıhım.
  • efeemmi kullanıcısına yanıt
    t3 kalkan bana yeterlı aksıyona gırmeyecegım nasıl olsa. trade yaparken ıstasyon gırıslerınde cıkıslarında çarpişmalar yasıyorum bu sebeple gemiyi koruyacak kalkan olsun istiyorum. kalkansızdım 1,5 m lık naklıye uzerımdeydı talıhsız bır kaza sonucu gemı parcalandı ve zarar etmıs oldum. dilim yandığı için kalkansız taşımacışık yapmıyorum artık :)
  • arkadaslar birbirimiz ekliyelim oyun ici konusur bilgi paylasiriz benim nickim CMDR Musio

• seeking luxurieslerden kolay para kazanmanin yollari ben bu sekilde imperial clipper alma yolunda ilerliyorum :D

• videoları izleyelim
  • quote:

gamepadle oynadım ama pek rahat gelmedı bana. gamepad yerıne klavye fare yada joystıck tercıhım.

Joystick'im yok. O yüzden herhangi bir tavsiyeniz var mı? X52 Pro fena gelmedi tabi ucuza bulabilirsem

Edit: Bu arada oyunda ileride Capital Shipleri kullanabilecek miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 14 Ocak 2015; 20:36:55 >
  • 2. vidyoyu denedim vidyoda supply(medium) gözüküyor ama bendeki oyunda supply(low) çıktı. 120x kargoyla 66.941 kazandırıyor.

Öteki vidoylardaki mekanları deneyeyim bakalım kaç kazandıracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 14 Ocak 2015; 20:56:46 >
  • efeemmi kullanıcısına yanıt
    5 dakika mı sürüyor bu?
  • bende attack 3 var fakat bunu yıllar yıllar önce almıştım. şu sıralar araştırma içerisindeyim yeni bir set yapmak istiyorum. CH ve defender cobra M5 ilgimi çekti. yanınada throttle alıp bitiricem seti.
  • realthing kullanıcısına yanıt
    istasyondan çıkıp, gemiye ürünü satıp geri istasyona girmek aşağı yukarı 2-3 dakika sürüyor. 15 defa bu işi yapmak 1 milyon kredi kazandırıyor (120şer taşıyınca). luxury ship-istasyon arası 25-27 milyon metre civarı. sektör seyahatiyle korsanla ıvır zıvırla uğraşmadan rahat rahat bu şekilde kasılır aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 14 Ocak 2015; 21:11:50 >
  • quote:

bende attack 3 var fakat bunu yıllar yıllar önce almıştım. şu sıralar araştırma içerisindeyim yeni bir set yapmak istiyorum. CH ve defender cobra M5 ilgimi çekti. yanınada throttle alıp bitiricem seti.

T.Flight Hotas X
    Güzel mi hocam onu düşünüyorum şimdilik

Edit:Throttle'lar ayrı satılıyor mu hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 14 Ocak 2015; 21:28:57 >
  • hotas x bence fıyatına gore gayet basarılı. gold bılgısayarda cok uygun fıyata gormustum. 130 cıvarı bırseydı ama stokları azdı sanırım. 130 tl ye hem stıck hem throttle cok avantajlı.

throttle ı bazı fırmalar ayrı satıyor. gametrix, CH da ayrı satılır halde gordum.
  • quote:

hotas x bence fıyatına gore gayet basarılı. gold bılgısayarda cok uygun fıyata gormustum. 130 cıvarı bırseydı ama stokları azdı sanırım. 130 tl ye hem stıck hem throttle cok avantajlı.

throttle ı bazı fırmalar ayrı satıyor. gametrix, CH da ayrı satılır halde gordum.

Aynen cok guzel

Fiyati abartmadan joystick almak istiyorum. X52 falan var 130-199$ arasinda

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

hotas x bence fıyatına gore gayet basarılı. gold bılgısayarda cok uygun fıyata gormustum. 130 cıvarı bırseydı ama stokları azdı sanırım. 130 tl ye hem stıck hem throttle cok avantajlı.

Aynen cok guzel

Üstat bende yıllardır kullandığım Attack 3 var. Yanına da Everest T9S aldım. (Tahminimden çok daha kaliteli ve sağlam çıktı). İkisiyle gayet zevkli oluyor. Tabi çok ucuz yollu bir çözüm bu. Şahsen para verecek ve throttle ile alacak olsam x52 veya x52 pro tercih ederim. Araştırdığım kadarıyla çok başarılı bir hotas.

• quote:

quote:

Aynen cok guzel

x55 rhino hotas 199 dolar cıvarında. o fıyatlara cıkmak ıstıyorsan senın ıcın en uygunu bu olur.
  • *Wolf 562 - Hopkins Port'da supply yeniden medium olmuş (44k civarı) ama luxury gemileri gitmiş. Geldiğini farkederseniz haber verin orda iyi kasılır.
    *Fawaol - Sutter Hub'da hem supply low hem gemiler yok.
    *Amphisatsu'da gemiler duruyor ama Goldsberg Orbital'de supply kalmamış. Öteyandan Karachkina Hub'da 14k (med) supply var tükenmeden kasın sizde. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 15 Ocak 2015; 8:49:38 >
  • quote:

quote:

quote:

Aynen cok guzel

x55 rhino hotas 199 dolar cıvarında. o fıyatlara cıkmak ıstıyorsan senın ıcın en uygunu bu olur.

O fiyatlara cikmam biraz zor gozukuyor maalesef. Hotas X en iyi alternatif olarak gozukuyor.

• Ben Aral dan 150 TL ye aldım hotas x. Gamepad e alismisim galiba. biraz yadirgadim. Zamanla alisirim herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.