Şimdi Ara

Elizabeath takılmayan erkekler odaya kız meselesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

Orijinalden alıntı: alyconee

Ustam söyle söyleyeyim aslında benden hoşlanıyor hani Ateşle barut gibiyiz o kuzeni aradan çıksa BOM Olay o zamn başlıyor işte.Ben öyle kısa süreli ilişlkileri sevmem

kendini kandırma güzel kardeşim.

Birine kendini zorla sevdiremezsin. Sen şimdi bu kızla senin deyiminle "çıkmaya başlasan" ne olucak ? Kızı resmen zorlamış şartlamışsın bu işe. Hem senin gönlün kaldırıyormu senle tanısıyorken bir başkasını sevip, ayrılıncada hala onu bir süre sevmiş biriyle beraber olma fikri ?

Kız zaten sevse - istese, çok önceden kabul ederdi. Seninki resmen diretmek. Sen ve senin gibiler olduğu içinde kızların malum bölgesi gökyüzünden inmiyor. Sonra kezbanda kezban diye sanal alemde aglayan bir ton gariban yurdum genci oluyor. Yapmayın etmeyin, gururunuzu ayaklar altına sermeyin. Delikanlı gibi git söyle cevabı evetse ne güzel, hayırsa diretme. Hem kendine hem topluma yapma bu kötülüğü.

Senin gazına geldim bekle son kez söyleyeceğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

Ustam söyle söyleyeyim aslında benden hoşlanıyor hani Ateşle barut gibiyiz o kuzeni aradan çıksa BOM Olay o zamn başlıyor işte.Ben öyle kısa süreli ilişlkileri sevmem

kendini kandırma güzel kardeşim.

Birine kendini zorla sevdiremezsin. Sen şimdi bu kızla senin deyiminle "çıkmaya başlasan" ne olucak ? Kızı resmen zorlamış şartlamışsın bu işe. Hem senin gönlün kaldırıyormu senle tanısıyorken bir başkasını sevip, ayrılıncada hala onu bir süre sevmiş biriyle beraber olma fikri ?

Kız zaten sevse - istese, çok önceden kabul ederdi. Seninki resmen diretmek. Sen ve senin gibiler olduğu içinde kızların malum bölgesi gökyüzünden inmiyor. Sonra kezbanda kezban diye sanal alemde aglayan bir ton gariban yurdum genci oluyor. Yapmayın etmeyin, gururunuzu ayaklar altına sermeyin. Delikanlı gibi git söyle cevabı evetse ne güzel, hayırsa diretme. Hem kendine hem topluma yapma bu kötülüğü.

Senin gazına geldim bekle son kez söyleyeceğim.

Engelledi

• bende bir insanı kendime bağlamaya çalıştım olmadı

2.5 ay beraber kaldık sonra sebepsiz yel oldu

bende önüme baktım çünkü zorla güzellik olmuyor

baktın olmuyor bakmayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: waterloo

bende bir insanı kendime bağlamaya çalıştım olmadı

oo manyak laf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waterloo

bende bir insanı kendime bağlamaya çalıştım olmadı

tamam kardeşim sağol :'(
  • mesaj nick konu başlık hepsi uyumsuz.
    anladığım kadarıyla bir kızı seviyorsun o seni sevmiyor ama sen diretiyorsun, zorla güzellik olmaz boşuna uğraşma başına iş alırsın kızı fazla sıkarsın gider babasına felan söyler temiz dayak yersin

• Hiç korkum yok inan ki dövecek varsa gelsin Anne baba ayrı babası adanada.
  • yaş kaç ?
  • ben olsam kuzene çakardım gerisi boş
  • Kaybol velet

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

kesin 15 yasinda bir ergensindir

Nerden bildin lan ama 16 olacam.

tipin 15 duruyorda ondan

• "Tipim nasıl" tarzı bir konu açıyorsan, her yoruma katlanmak zorundasın. Erkekte biraz gurur - haysiyet olur. Eski sevgilime, biz hala sevgiliyken sürekli bir şekilde yazılan onursuz - *erefsiz bi çocuk vardı. Biz ayrıldık, belki hala sarkıyordur. Ondan ne farkın var şimdi? Sen kendini kandırıyorsun, o yorum ne öyle? "Kuzeni aradan çekilse kesin çıkarız" Öyle bir dünya yok güzel kardeşim. Kız azcık sıcak olsa zaten o kadar teklifini geri çevirmiş olmazdı. Zorla da güzellik olmuyor.

Fiziken bir çok spor yaptığın ve cüsseli bir insan olduğun için kendine güvenin tamdır diye düşünüyorum. Ancak; devede de boy var ama eşek çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltayKhan -- 18 Aralık 2012; 14:22:59 >
  • Babasi adanada ise uzak dur

• quote:

Orijinalden alıntı: ClemeNtha1914

"Tipim nasıl" tarzı bir konu açıyorsan, her yoruma katlanmak zorundasın. Erkekte biraz gurur - haysiyet olur. Eski sevgilime, biz hala sevgiliyken sürekli bir şekilde yazılan onursuz - *erefsiz bi çocuk vardı. Biz ayrıldık, belki hala sarkıyordur. Ondan ne farkın var şimdi? Sen kendini kandırıyorsun, o yorum ne öyle? "Kuzeni aradan çekilse kesin çıkarız" Öyle bir dünya yok güzel kardeşim. Kız azcık sıcak olsa zaten o kadar teklifini geri çevirmiş olmazdı. Zorla da güzellik olmuyor.

Fiziken bir çok spor yaptığın ve cüsseli bir insan olduğun için kendine güvenin tamdır diye düşünüyorum. Ancak; devede de boy var ama eşek çekiyor.

*erefs*zde olduk eyvallah :) Kardeşim haklısın ya ben çok yanlış yapmışım tekrardan sağol

Hakaretler içinde teşekkür ederim yardımcı olanlardan da teşekkürlerimi iletiyorum beyler.

• quote:

quote:

"Tipim nasıl" tarzı bir konu açıyorsan, her yoruma katlanmak zorundasın. Erkekte biraz gurur - haysiyet olur. Eski sevgilime, biz hala sevgiliyken sürekli bir şekilde yazılan onursuz - *erefsiz bi çocuk vardı. Biz ayrıldık, belki hala sarkıyordur. Ondan ne farkın var şimdi? Sen kendini kandırıyorsun, o yorum ne öyle? "Kuzeni aradan çekilse kesin çıkarız" Öyle bir dünya yok güzel kardeşim. Kız azcık sıcak olsa zaten o kadar teklifini geri çevirmiş olmazdı. Zorla da güzellik olmuyor.

*erefs*zde olduk eyvallah :) Kardeşim haklısın ya ben çok yanlış yapmışım tekrardan sağol

Hakaretler içinde teşekkür ederim yardımcı olanlardan da teşekkürlerimi iletiyorum beyler.

Yok esrağfurullah, sana öyle bir kelime sarf etmemi gerektirecek en ufak bir şey yok. Durumun farkına varasın diye söylüyorum. Yanlış anlaşıldıysam affola

• quote:

quote:

quote:

Yok esrağfurullah, sana öyle bir kelime sarf etmemi gerektirecek en ufak bir şey yok. Durumun farkına varasın diye söylüyorum. Yanlış anlaşıldıysam affola

yok kkardeşim sağol :)

• hacı tip süper gelir gider akar her şey var :d çok cikssin kız olsam verirdim (Redlife)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****M

hacı tip süper gelir gider akar her şey var :d çok cikssin kız olsam verirdim (Redlife)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ****M

hacı tip süper gelir gider akar her şey var :d çok cikssin kız olsam verirdim (Redlife)

(Redlife)
  • S2'imle okudum ama resimler bulanikti..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.