Ankarayı hiç bilmeyen biri için Elmadağa nasıl gidilir söyleyebilecek olan varmı?? yani otobüsü nerden kalkar nerelerden geçer hangi saatlerde kalkar?? araştırdım ama bulamadım bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim..
Ben hergün elmadağdan geçen biri olarak söleyim! elmadağ a gitmek için AŞTİ ye gidceksin ,sonra kırıkkale firmalarından birinin yazanesine gideceksin(es turizm,özen turizm falan) sonra bilet alıp otobüsüne bineceksin.40 dk sonra elmadağda olursun ..
teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: selinatamay
Ankarayı hiç bilmeyen biri için Elmadağa nasıl gidilir söyleyebilecek olan varmı?? yani otobüsü nerden kalkar nerelerden geçer hangi saatlerde kalkar?? araştırdım ama bulamadım bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim..
ankara mamak kavşağında bekle, allta banliyölü tren geçiyor
oradan geçer elmadağ-kırıkkale arabaları
evet buldum teşekkür ederim
ankaranın her yerinden geçer otobüsler
es özen ace as71 altınışık
sayın suborusu ve ozlersin_sende arkadaşlarım ben bu konuyu açalı 2 sene olmuş cevabımı da almışım hatta onun üstüne elmadağa kaç kere gidip gelmişim.. ama yinede saolun cevaplarınız için
hortun kralını yapmışsınız helal olsun Allah akıl fikir versin
mamak samsun yolu köprü üzeri ya da.. köprü altından servis arabaları gidio kırıkkaleye.. onlara bin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme