Şimdi Ara

ELO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 gün oncesine kadar 20 30 lp geliyordu. Bugün girdiğimde +7 filan vermeye başladı. sebepi nedir ?

Bronz 1 : 74 lp deyim.

• o olaylar karısık ya bazen bana bir veriyor 25 bazen 7 8 veriyor bazen kaybedince 14 bazen 25 falan eksiliyor
  • şans işi bunlar
  • 1. divisionlarda olanlara öyle oluyo bazen, ki genellikle öyle. Diamond1 de kardeşim var, ben Plat2'deyim, bana 23lp verdiği oyunda ona 2 lp veriyo, bazen de 1 lp veriyo, son 10 oyundur o şekilde, kaybedince de 5lp gidiyo ondan, ilginç yani :)
  • Bulunduğun ligde uzunca süre oynarsan, bi yerden sonra azalıyor kazandığın Lpler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenshard*

Bulunduğun ligde uzunca süre oynarsan, bi yerden sonra azalıyor kazandığın Lpler.

daha 1 hafta olmadı geçeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endişeli_Panda *

quote:

Bulunduğun ligde uzunca süre oynarsan, bi yerden sonra azalıyor kazandığın Lpler.

daha 1 hafta olmadı geçeli

1.lig olması da etkili olabilir. Benim de süreden kastım, orada oynama sayınla alakalı biraz. Bir haftada 50 maç da atmış olabilirsin. Sürekli iniş çıkış halindeyse oradaki Lp...
  • quote:

Ligde bulundugumuz sure derken hafta,gun olarak mi yoksa mac sayisi olarak mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantasoia

quote:

Maç sayısı, diye biliyorum.
  • 1. Ligin sonlarına doğru felaket. 7'ye şükret, ben 80'den serilere 7-8 maçta çıkmıştım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phantasoia

quote:

Maç sayısı, diye biliyorum.

Bilgilendirme icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seninle aynı durumdayız Lig sistemi başladığından beri Bronz I ligindeyim. Bazen 1-2 geldiği oluyordu ancak forum da bir konu açılmıştı " Elo Dodge" diye onu kullanarak şuan 13 LP'ye yükseldim eğerki karşı takımda Silver liginden adamlar olursa 20 ve üstü LP alıyorum.O konuda ki video şuydu sana da yardımcı olabilir belki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.