Şimdi Ara

Elo Değişkenliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu açtığım ilk konu çünkü aklıma takılan birşey olduğunda forum da bulup konu kirletmemeye çalışıyodum ama bu elo konusunda kesin bir cevap bulamadım bu yüzdende konu açmak istedim cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim. Sadede gelecek olursak bir çok aynı win lose oranlarına sahip ama raiting i farklı bir çok kişi gördüm bunun nedeni nedir ve birde maçlardan sonra gelen elo art arda yenilgilere ve galibiyetlere göre değişiyor mu ? yoksa sadece karşı takımın elosu baz alınarak mı geliyor. Eğer ki biri bu konuyu kesin bir şekilde açıklarsa çok memnun olurum iyi forumlar

• Karşı takımın elosuna göre.
  • Karşı takım.
  • Eyvallah teşekkür ederim
  • Keşke yeni gelen her üye senin gibi saygılı olsa.
  • Karşı takıma göre derken takımların ortalamalarımı alınıyor?
  • Forumu bayadır takip ediyorum da ranked oyamaya daha yeni başladım ilk başta 40 40 geliyodu sonra 20 sonra 10 olmaya başlayınca acaba win lose orantısımı etkiliyo diye merak ettiim bi an hep öyle gelmesinden korktum açıkçası ama arkadaşlar sağolsun söylediler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    IP Boost EUW için
    9 yıl önce açıldı
    MMR Nedir (Açıklama)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başlarda yerinin belirlenebilmesi için çok gidip çok geliyor diye biliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: adacem

başlarda yerinin belirlenebilmesi için çok gidip çok geliyor diye biliyorum ben

doğrudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar soruyu yanlış anlamış yada ben.Ben kendi anladığım şekilde yanıtlıyım.İlk 10 maç elo fazla gelir.Sonra yavaş yavaş düşer.En son 11-14 elo arası sabitlenir.S2 de bulunduğu elo farkına göre s3 de farklılıklar olabilir.Veya ilk 10 maçı daha fazla kazananlar arasındada fark olabilir.
  • Ranked Takım ile yapılan maclar'da o skorlara ekleniyor, mesela benim s2'de +60 win farkım vardı 1.5k eloydum.
  • Tabi sezon sonlarındaki elolarda etkili sen sezonu 2k elo ile bitirirsen senin 10w 5l deki elon benden yüksek olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.