Şimdi Ara

Elo Hell (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
14.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Valla ilgisi var mı bilmiyorum ama sanırım bu olaydan Support ya da Jungle karakterlerle sıyrılmak gerekiyor.
    2 gündür 700 den 964'e kadar çıktım. Trundle ile 700'den 850 civarına, Sona ile de oralardan 964'e geldim.

Sona ile siz iyi olursanız garanti yeniyorsunuz. Çünkü AD Carry ile aynı lane gitmeniz gerek. Siz iyi olunca AD carryniz kasacak, AD carryniz kasınca da yeneceksiniz, olay bu.
    Trundle olayı da aynı. Lane'i fazla umursamadan jungle'ınızı yapın. Sonuçta her ne kadar off-tank'a kaysa da çok sağlam AD carry olacak bir yapısı var.

Sona ile henüz yenilmedim, Trundle ile 1 kez yenildim.

Bana urgot ile ashe i hatırlattı. Deli gibi winstreak yakalamıştım bunlarla. OHA YENİLMİYORUM HEP PICKLERSEM HİÇ KAYBETMEM falan dedim ama ama ama... Urgot %90 win ratiodan %70 e ashe %85 den %57 ye falan düştü. Kötü oldu hoş olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet386

Beni şu elo hell'den çıkarana ne isterse vericem gercekten o derece bunaldım.Bir adam ilk 12 dakikada 7 kere ölüp sonra leave yapar mı ya yeter ertık bıktım bunlardan

Adamı çıkarıyorum beyler. 2 de 2. 9 0 13 ashe 16 2 11 kennen g0g0g0.

Sana ne kadar puan veriyor ? 10-15 veriyorsa bu işe girelim .
    Eskiden KO 'da manner kasardık onun gibi

• An itibariyle 1000'e yükseldim. Okuyan maşallah desin

Evet 964'den 1000'e çıkmak uzun sürdü fakat bu aralar Bloodline Champions'a ve Heroes of Newerth'e sardım. Valla derlerdi inanmazlardım ama HoN oynadıktan sonra pek giresim gelmedi LoL'e Bu arada haber vermiş olayım $10'a düştü HoN bir süreliğine. Ek olarak almak isteyenhttp://heroesofnewerth.com/ref.php?r=V3JHHNNB bu referans linkinden alırsa bana da 500 Goblin coin katkıda bulunur.

• quote:

An itibariyle 1000'e yükseldim. Okuyan maşallah desin

Evet 964'den 1000'e çıkmak uzun sürdü fakat bu aralar Bloodline Champions'a ve Heroes of Newerth'e sardım. Valla derlerdi inanmazlardım ama HoN oynadıktan sonra pek giresim gelmedi LoL'e Bu arada haber vermiş olayım $10'a düştü HoN bir süreliğine. Ek olarak almak isteyenhttp://heroesofnewerth.com/ref.php?r=V3JHHNNB bu referans linkinden alırsa bana da 500 Goblin coin katkıda bulunur.

Senin elo hell yüzünden kafan bozulmuş ondan giresin gelmemiştirYada dota unuttuysan veya oynamadıysan ilginç gelmiş olabilir hon tabi herkesin zevki ayrı grafik için bile oynayanlar var onu

• quote:

An itibariyle 1000'e yükseldim. Okuyan maşallah desin

hon'un yapısı bana çok yavan geldi. Bir de kasınca takım oyunu faktörü ortadan kalkıyor, cengaverlik yapıyorsun rahatça bu da " e niye oynuyom ben o zaman yeeea" hissi yaratıyor. Harita yapısı büyük mü desem küçük mü desem hoş gelmedi. Skiller baya op gibi, falan ben beğenmedim. ha birde k/d ratin olayı var ki akıllara zarar. çocuk yaşlı demeden herkes ks için uğraşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet// -- 18 Temmuz 2011; 11:20:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

Abi kafayı yicem ya ace yapmisiz inhibitor kulesine dalip millet respawn olmadan bitirelim diyorum adamlar barona gidiyorlar ya. Sonra respawn oluyo adamlar tf teleport oluyo bizim baseye ve rahat kazanabilecegimiz maçı kaybediyoruz böyle mallık olurmu ya.

olur
  • her maç sıkıldım dakka 10 da 20 farm yapıyor altın bile gelse dakka 5 te 5 kill veriyor takım ya.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.