Şimdi Ara

Elo Hell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen bir konu açmıştım mmr ile ilgili ve sizinde söylediklerinizden sonra baktım da baya düşük bir w/l oranım var. Bunu maç spamlayarak düzeltebileceğimi söylediler. Ancak illaki yeniliyorum bunun için safe pick ler önerebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler

• ne seçersen seç takıma bağlı.genelde tank şampiyonlar iyidir.3tank -4tank olan kazanbiliyor.kaybededebiliyor.
  • Elo hell'de her şampiyon taşır kanka. Oynamayı bilicen sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Magister

ne seçersen seç takıma bağlı.genelde tank şampiyonlar iyidir.3tank -4tank olan kazanbiliyor.kaybededebiliyor.

Ama işte o s5 de olmuyor. Adamlar kafalarına göre alıyor ne bir takım oyunu ne bir karşıya bakıp hero seçme yok zaten w/l düşük olduğundan mesela son maç bronz 5 adam geldi s5 de iken işte durum böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Elo hell'de her şampiyon taşır kanka. Oynamayı bilicen sadece.

Ben taşıdım diyelim diğer laneler feedliyor (arada bende feedlemiyor değilim ama) bunu napacağım şöyle ultisi yada herhangi bir yeteneği tf döndüren yada adc focuslanabilen birkaç hero önerebilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chapper

quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Elo hell'de her şampiyon taşır kanka. Oynamayı bilicen sadece.

Ben taşıdım diyelim diğer laneler feedliyor (arada bende feedlemiyor değilim ama) bunu napacağım şöyle ultisi yada herhangi bir yeteneği tf döndüren yada adc focuslanabilen birkaç hero önerebilir misin ?

REngo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    9 yıl önce açıldı
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    10K MMR tarafından MMR BOOST
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.