Şimdi Ara

elo hell ağlama konularına hak veriyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 123Sharky

quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

olay adc bitiyo abi^^kötüyse bozuyo oyunu. ben sadece 3 kere ranked girdim sadece bir an cesaret patlaması yaşarsam giriyorum. Adc iyi ise maç dönüyo. 2w 1l de hep öyle oldu. benimde farm ım felan zayıf ama en azından yönledirmelerle bir yerden kurtardım hep ^^

adc de supporta bagli.Sup kotuyse birsey bekleme.

hocam yok o anlamda demedim. adama bakıyorum last hit denemiyo bile direk pushluyo denk gelirse misali. geri durmuyor önden dalıyo 5 kişi arasına. yanındaki support u 0 dinliyor. yani benim gibi acemi olsa last hitleri kaçırsa eyvallah ama adam tenezzül bile etmedi kimseye. tekrar ediyorum bende iyi oyuncu değilim ama bu kadarınıdı benim seviyemdeki nasıl kurtarabilirki.

Not: support çok iyiydi ben ww jungle idim adamın yönlendirmeleri sayesinde 40-42 dk ya kadar uzadı oyun.
    Not2: bu kadar detaya girme nedenim kendiminde ortalama yada ortalama altı bir oyuncu oldunu ama laf dinlediğimi anlatmak ^_^

malesef onlara cozum yok Onlar genelde yeni otuz olmus ranked oyunculari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her maç troll geliyor sanki . Oynayamıyorsunuz elohell diye ağlıyorsunuz buralarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royster

Her maç troll geliyor sanki . Oynayamıyorsunuz elohell diye ağlıyorsunuz buralarda.

diamond elo konustu ^^ okumaya bile tenezzül etmemiş ki aradaş... her maç konusuna gelince tabiki her maç değil ama çok sık. pazar günü istisna. pazar günü her maç bile gelebilir bu adamlar.
  • quote:

quote:

Her maç troll geliyor sanki . Oynayamıyorsunuz elohell diye ağlıyorsunuz buralarda.

diamond elo konustu ^^ okumaya bile tenezzül etmemiş ki aradaş... her maç konusuna gelince tabiki her maç değil ama çok sık. pazar günü istisna. pazar günü her maç bile gelebilir bu adamlar.

Hocam maden çok iyi oyuncusun niye çıkamıyorsun?

https://sites.google.com/site/cruzerthebruzer/elo-chronicles

Adam 276 elodan başlayıp 1735e kadar kasıyor toplam 250 maçta , siz niye kasamıyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

Adam 276 elodan başlayıp 1735e kadar kasıyor toplam 250 maçta , siz niye kasamıyorsunuz?

ne yazmıştım "okumaya bile tenezzül etmemiş arkadaş" gene okumamış işte ooff alın şunu buradan ya

quote:

Not2: bu kadar detaya girme nedenim kendiminde ortalama yada ortalama altı bir oyuncu oldunu ama laf dinlediğimi anlatmak ^_^

• evet, bende bunları duymak istiyorum.
    not: her maç troll geliyor oynayamıyorum. riven top lanede olaf'a 4 dk da 6 kill veriyor, ben 3 0 3 giderken daha niye ugrasayım o oyunu kazanmaya.
    .şans.
  • Herkes eşit başlıyor bu oyuna,fark oyuncu farkı bırakın ağlamayı.Biz de 1200 başladık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilla*-*

elo hell ağlama konularına hak veriyorum. Normalde pek ranked atmam arkadaşlarla draft gireriz bugün tek kaldım ve 2 adet ranked girdim. Günlük hayatta sakin biri olmama rağmen resmen çıldırdım lee mid yaptım troll pick dediler karşımda katarina varken kat lane de kasamadı diye oraya buraya gank gitti ss dedim pingledim bot lane de ward olduğu halde kaçmadılar double aldı ve bot lane'in tepki; omg troll lee report dont said ss noob. Team fight kaybediyoruz adamların tepkisi "omg lee we will lose cuz of your pick why pick lee sin" bunu diyen adam 0/10 gidiyor. Ben ise 12 5 7 gidiyordum sanırsam. Kesinlikle elohellden çıkmak için sansa ihtiyacınız var iyi oyunculukla alakası yok. 25 dakika da adc bot + doran ile geziyorsa isterseniz 2k'lik oyuncu olun elden bir şey gelmez.
    Özet: aslında diamondlık oyuncuyum fakat takımlar kötü

Aynı ben. Düzgün takımlar gelse akıcam. Yok nerde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne yazmıştım "okumaya bile tenezzül etmemiş arkadaş" gene okumamış işte ooff alın şunu buradan ya

quote:

off amaya takımda nooblar var hep off ya off.
    ayda 500 tane böyle QQ konusu açıyorlar.

• evelyn alıyosun karşim direk çıkıyosun 4 v 5 oyun taşıyorum sürekli 900 den 1061 oldum şimdi dahada çıkarım evelyn al mid git ama jungler gitme sakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockername

Yalnız o adam gank atmaya gidersen sen de takip edersin hiçbir sorun kalmaz ortada olay bu.
    bunun gibiler yuzunden oynanmıyorkı aynı olay bıcok defa benımde basıma geldım middeki adam ayrılıyor ss verıyorum ping atıyorum sonunda gene noob ben oluyorum ya ben adam takip etmek zorundamıyım farmıma bakıyorum ss verınce geride oynasanız mid lvden csden geri kalacak ama yoooook illa gelcen arkasından
  • quote:

bu iş uzayıp gider en iyisi burada bırakalım. sana hayırlı günler.
  • elohellden cıkmak icin şansa da ihtiyacın var dogru ancak iyi bi playersan fark yaratmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chicheck

elohellden cıkmak icin şansa da ihtiyacın var dogru ancak iyi bi playersan fark yaratmalısın.

adc olmadan istediğin kadar fark yarat. adc rezilde eder vezirde ^^
  • verirsin tabi, malph alıyorum mid-late game domine edelim diye, 5 dk dan score sana 10-1

günde 5 oyun atsam 3ü böyle olsa, hani ilerliyoduk iyi oyuncuyken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 7 Ocak 2013; 17:08:23 >
  • 2 sezondur 1100 elo civarındayım. Toplam 400 oyun kadar oyun oynadım elohellde. Ne yaparsan yap kesinlikle şans 1 numaralı faktör. Win streak yakalıyorsunuz 5-6 oyun üst üste kazanıyorsunuz sonra sizin takıma gelmeye başlıyor o salaklar ve tekrar düşüyorsunuz.
  • quote:

quote:

Hem kendin diyorsun yeni oyuncuyum,acemi oyuncuyum diye gelmiş burda adama diamond elo konuştu diyerek onu ezme çabasındasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

quote:

quote:

Hem kendin diyorsun yeni oyuncuyum,acemi oyuncuyum diye gelmiş burda adama diamond elo konuştu diyerek onu ezme çabasındasın ?

dişe diş aslan...

• quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

quote:

quote:

sanırım sizde okumayanlardasınız, burada ezme çabasında olan tarafı yanlış gözlemliyorsunuz. herhangi birini ezme çabam yok sadece ortada gereksiz tepkiler var bunları belirtiyorum.

• kesinlikle şans işi. ya da günde 20 oyun falan oynamanız lazım. dün gece yaptığım son iki maçı izleyin anlarsınız. mid ya da bot fed olunca sizin oyunculuğa gerek kalmıyor. full ad giden jungler 6 defa ölünce ya da mid de lane phase 7 kill veren apc varsa elden hiç bi şey gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.