Not:Saçma olduğunu biliyorum dün yatarken aklıma geldi birden
bence 1 hafta boyunca çık dışarı gez hatta banka hesap numaranı ver az para atayım dışarda takıl lol lol kafayı bozmuşsun sen
wuhuuuuuuuuuuuuu
1 ay önce farkettim bunu geçiniz
Civataları yakmışsın.
Mantıklı da o oh diye okunmuyor ki.
yaklaşık olarak 5-6 aydır oynamıyordum bugun sabah dedim bi giriyim arkadasın hesapdan 1100-1150 civarı sanırım elosu westde. abartısız bilgisayarı krıacaktım yemin ederim oyuna yeni başlayan adamda bile daha fazla beyin vardır. lafın özü uğraşılmaz iyiki bırakmısım oyunu sinirden elim titredi daha yeni yeni kendime geliyom.
neyse ben gidiyorum tekrar bu lol bölümünden 1600 üstü elonuz yoksa hem kendinize eziyet etmeyin hem diğer oyunculara. mutlaka içniizde bugun takımdaki oyuncular gibisi vardır. sözün onlara.
çok fazla asosyellikten kafayı yemiş arkadaş
İbretlik tespit
40 da yapıyorsa alalım seni ocağa.
quote:
Orijinalden alıntı: Green Beer
40 da yapıyorsa alalım seni ocağa.
mananı beğenmedim ocak dışısın
quote:
Orijinalden alıntı: kertekin
bence 1 hafta boyunca çık dışarı gez hatta banka hesap numaranı ver az para atayım dışarda takıl lol lol kafayı bozmuşsun sen
Bana gönder kardeşim. Ben gezerim onun yerine 1 hafta dışarda ^^
quote:
Orijinalden alıntı: WhisperOfBloody
quote:
Orijinalden alıntı: kertekin
Bana gönder kardeşim. Ben gezerim onun yerine 1 hafta dışarda ^^
beleşçi tayfa :D
GENUIS DH USER STRIKES AGAIN !!
Kafan güzelmiş, güle güle kullan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme