Şimdi Ara

Elohellden çıkmak... Only Sup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir east oyuncusu olarak rank oyunlarında herşey iyi giderken 760 kadar düştüm. meğersem çokta iyi değilmiş uzun uğraşlarım sonucu bugün 1010 eloya kadar çıkabildim.işin güzeli 760 düştüğümde bir daha 4 haneli rakamları görürmüydüm bilmiyordum fakat bugün başardım..uzun uğraş derken fazla uzun değil 2 hafta yada 3.. 760 dan beri ardı ardına bütün oyunları yeniyorum hemde bazılarını tanksız bazılarını ormacı olmadan görüp görebileceğiniz en saçma takımlar ile ... 900 lerde geldiğimde bir kaç oyun ard arda kaybetsemde bunun sebebinin seviye oyunlara kendini hemen atmış ve sürekli oyun kaybeden ergenler olduğunu anladım .. bundan sonra devreye LOLking girdi.. banlama listesi başlar başlamaz takıma bakıyordum ve W/L oranları dengeliyse direk oyuna giriyordum..

işin güzeli karşı takım trol takım girince bile takımımda bulunan ergenler yüzünden çok oyun kaybettim.. hiç unutmam.. karşı takım AD carry olarak janna girdi tankları yoktu,ormancıları yoktu ve oyunu kaybetmiştim..

LOLkingden sonra en önemlisi takıma güvenmek.. eğer sizden birisi mid ve solo istiyorsa bırak gitsin.. ordan başka bir yerde oynayamıyordur.. bunun takıma çok faydası var. ayrıca nerde iyi olduğunuzu bilmeniz lazım.. ben ad carry oynamayı sevmem mesela bütün takımın yükü senin omuzundadır bir hatada oyunu bile kaybetme riski olur

Only sup..

bu oyunda yardımcı oynamayı çoğu kişi sevmesede bence takımın temel taşı.. fakat yardımcılarında kendi arasında çok farklı yerleri var.. 250 - 300 arası bir eloya taric blitz ve banlanmadığı zamanlar shen ile sahip oldum..

Burda önemli olan yardımcı oynarken sürekli agresif olmanızdır adamlara rahat vermeyin.. carry minyon kasarken siz saldırın adamlara.. çoğu sup agresif oynamaz çünkü zihinden " ı have no damage " lafı sürekli döner.. ward almalıyım.. carry korumalıyım filan falan.. fakat azcık agresif oynarsanız adamlar hemen geri çekilir yolun kontrolu sizdedir.. sonrasıı ise çok basit.. alistar shen blitz taric leona gibi tank yardımcılar ve early gamede güçlü olan yardımcılar ile ad carry olabildiğince skor saglamak.. bence blitz ve taric bunlar için ideal.. alistarda olabilir fakat çoğu kişi kullanamaz fakat leona varken alistar bence saçmalıktır(cc bakımından).. sona son aldığı bufflar ile early game çok iyi durumda fakat.. tf de ulti atıp kaçmak dışında yaptığı bişey yok.. janna veya soraka bunlar free kill sizin için defans ve can bakımından yoksunlar 2 vuruşluk canları var fakat janna uğraştırır..ne zaman karşıma soraka gelse kesin yenmişimdir o oyunu.. fakat tank yardımcılar tf de öle ortada dursa bile psikolojik olarak karşıya baskı yapar.. ben skilleri atarım geri kaçarım yerine bak bende burdayım peşindeyim oyuncuya psikolojik baskı yaratır..

ayırca karşı takım tank yada offtank ağırlığı varsa taric.. fakat orda bir düzeyde ise blitz.. fakat oyundan zevk almak istiyorsanız kesinlikle blitz..
    shen'i solo olarak terci etsemde güzelde yardımcı olur.. leona solo gidince mükemmel işler yapsada sahip olduğu CC ler karşı takımı oyundan soğutur..

ana düşünce: 2 haftada 300'e yakın elo kasmam..

dip not: yanınızdaki AD carry aptal ise bu yazdıklarımın bir önemi yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur061 -- 28 Ağustos 2012; 21:14:32 >

• Valla son 4 oyundur anladım ki AD Carry oynayamıyorum. Bir daha da kimse beni zorlamasın AD Carry oynamaya. Mid - Top - Support tamam jungler belki ama AD Carry asla. 2-8, 0-4 wtf.
  • support olmak saçma bence sorakaya ap dizdim hem çok iyi damage yapıyordum hemde W ile can fullüyordum soraka ap op dir düşmana farm bırakmaz hem oyun sonunda 200 can wermekten daha çok işe yarıyıp oyunu carryleyebiliyorum kaçarken Q basa basa double kill aldığımm oluryor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Valla son 4 oyundur anladım ki AD Carry oynayamıyorum. Bir daha da kimse beni zorlamasın AD Carry oynamaya. Mid - Top - Support tamam jungler belki ama AD Carry asla. 2-8, 0-4 wtf.

Ben de son 6-7 oyundur adc benim rolüm diye düşünüyorum.

onTopic : Helal olsun diyelim, without support = defeat
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Valla son 4 oyundur anladım ki AD Carry oynayamıyorum. Bir daha da kimse beni zorlamasın AD Carry oynamaya. Mid - Top - Support tamam jungler belki ama AD Carry asla. 2-8, 0-4 wtf.

Ben de son 6-7 oyundur adc benim rolüm diye düşünüyorum.

onTopic : Helal olsun diyelim, without support = defeat

Support'a da bağlı. Support olarak yanına teemo gelirse, takımın midi gelir bot'ta farma ihtiyacın varken farmını çalarsa, farma ihtiyacım var gider misin dediğin halde gitmezse olur öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 28 Ağustos 2012; 21:24:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jenerik1

support olmak saçma bence sorakaya ap dizdim hem çok iyi damage yapıyordum hemde W ile can fullüyordum soraka ap op dir düşmana farm bırakmaz hem oyun sonunda 200 can wermekten daha çok işe yarıyıp oyunu carryleyebiliyorum kaçarken Q basa basa double kill aldığımm oluryor

Ap soraka benimde hoşuma gidiyor fakat çok farklı yollar ve görevler hakkında konuşuyoruz ben Sup sen Mid..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jenerik1

support olmak saçma bence sorakaya ap dizdim hem çok iyi damage yapıyordum hemde W ile can fullüyordum soraka ap op dir düşmana farm bırakmaz hem oyun sonunda 200 can wermekten daha çok işe yarıyıp oyunu carryleyebiliyorum kaçarken Q basa basa double kill aldığımm oluryor

Soraka ad carry ile taşıdım neyin derdindesin banana fear.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.