Şimdi Ara

Elon Musk'ın 'WhatsApp güvenli değil' iddiasına yanıt geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Android telefonlarda google mesajlar uygulamasına mikrofon izni vermeseniz bile konuşmalarınızı dinliyor. Arkadaşlarla yüz yüze bir konu hakkında konuşurken o konuyla ilgili spam mesaj geldi. Bu olay farklı günlerde bir kaç defa oldu. Telefonun kendi SMS uygulamasını kullanırken bu durum asla olmuyordu. Google mesajlar uygulamasını kurup SMS işini ona bırakınca başladı.

Not: Uygulamanın mikrofon erişimi kapalı. Ne hikmetse konuşulan her konuda spam SMS geliyor. Hem de daha konuşulurken, konuşmanın içinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hehaje H kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın, bağış kısmına girecek olursak evet, onların zaten geliri bağışlar olduğu için veri satmasına ve reklamdan para kazanmasına gerek olmadığı için yazdığımla aynı sıkıntı görülmüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hatta bazı linux dağıtımları bağış adı altında baya bildiğin windows gibi lisans satıyor. Bknz: Zorin Os pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 29 Mayıs 2024; 10:32:25 >
  • quote:

WhatsApp patronu Will Cathcart da bunun doğru olmadığını iddia ederek yanıt verdi.

Hocam ne diyecekti bu adam, evet Elon Musk haklı mı diyecekti? Herkes biliyor Meta grubunun (WhatsApp, Facebook, Instagram) ürünlerinin Amerikan istihbaratı + yahudi lobisi vs tarafından yönetildiğini.

Bomboş bir haber.

• MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt
    Bağış adı altında satılmıyor. Gpl lisanslı olup satılan projelerde var. Aseprite gibi. Zaten özgür projeler satılamaz diye bir kural da yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Zorin os’un sitesine girersen bağış yap zorin Os Pro’yu indir diye bir seçenek görürsün direk sitedeki kelimeleri aktardım. Ki benzeri dağıtımlarda bulunuyor. Kaldı ki satılamaz demedim.

• MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt
    Ben direk satıs vergisi falan diye yazdiklari icin öyle dedim.

Anladım :)

• Eko durup durup ortalığı karıştırma bu zenginler hep aksiyondan besleniyo

• Signal kullanalım ordanda parayı kaldır reis iste yeterki 😂

• al birini vur ötekini. neymiş, sunucularına gelmiyormuş. faktırsın ordan. çoklu cihaz desteği ile, tarayıcıda açtığım ve telefon kapalıyken kullandığımız Whatsapp verileri nereye gidiyor o zaman.

• Devletimiz yaptı da kullanmadık mı? Mesela GIYBET olabilir ismi.

SİHA, savaş uçağını yap iletişimi de milli yap. Adam donumuza kadar biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 31 Mayıs 2024; 14:39:27 >
  • bu odenmesi yuksek bir bedel bunu normallestirme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.