Şimdi Ara

Elon Musk, RTX 50 serisiyle donattığı oyuncu bilgisayarını paylaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elon Musk, RTX 50 serisiyle donattığı oyuncu bilgisayarını paylaştı
    Daha çok iş insanı kimliği ile tanınsa da Elon Musk ayrıca iyi bir oyuncu. Yaptığı son paylaşımda başında olduğu D.O.G.E. ofisindeki masasına kurulmuş oyuncu bilgisayarı sosyal medyada günün konusu haline geldi. 

Elon Musk bilgisayarını yeniledi

Masanın altında duran kasanın içerisinde MSI markasına ait Gaming X olduğu tahmin edilen beyaz renkli bir GeForce RTX 50 serisi ekran kartı yer alıyor. Ayrıca kasada bir de kablosuz bağlantı için olduğu tahmin edilen adaptör görülüyor. 

Ayrıca Bkz.Nvidia yongalı Star Wars robotları yakında tema parklarında

Samsung Odyssey G9 monitör modeli ile tamamlanan sistemde Elon Musk zaman zaman oyunlar da oynuyor. Ayrıca arka kısımda bir dönem kripto para piyasasında manipülasyona yol açan Kekius Maksimus karakterinin portresi de yer alıyor. Pek çok kullanıcı ofis ortamında oyun oynamasını eleştirirken yine manipülasyona devam ettiğine dair eleştiriler de yapıldı. 

• Algıda seçicilik: DOGE

Elon Musk, RTX 50 serisiyle donattığı oyuncu bilgisayarını paylaştı

en.m.wikipedia.org
    Department of Government Efficiency - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Department_of_Government_Efficiency

E. Musk:

quote:

Biliyorsunuz,
    ben ilgi manyağıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle bir bilgisayarı devlet dairesine bağlamazlar, bağladılarsa bile fotoğrafları çektikten sonra kaldırıyorlardır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • görseldeki foto ile video apayrı bir ortam monitörlerin ebatı tutmuyor. oyun koltuğu var diğerinde yok artı çok kötü bir photoshop yapılmış o kurbağa öyle shoplanmaz oraya simetriye aykırı. Özetle foto tırt haberle alakası yok.

• Dünyanın en zengin adamı takmış gaming x'i takılıyor bizim gösteriş meraklıları da taksitle astral alıyor.

• Kimse kusura bakmasın da hileciye sempati duyamayacağım.
    the guardian
    Elon Musk admits cheating at video games, chat transcript appears to show
    https://www.theguardian.com/technology/2025/jan/22/elon-musk-admits-cheating-at-video-games-chat-transcript-appears-to-show

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 21 Mart 2025; 21:35:47 >

• Monitör kuçükmüş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu kabloları en azından bi birbirine tutturaydın

• blackkugu61 B kullanıcısına yanıt
    Detaylara çok dikkatli bakarsanız yapay zeka ile yapılmışa benziyor. Duvar kağıtlarındaki detaylar uyuşmuyor. Klavye,mouse kablolu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexus -- 22 Mart 2025; 0:5:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adam ben mesihim deccalle savasiyorum kafasinda zihninde

• Kral Pepe 😂

• Finnbhennach kullanıcısına yanıt
    Çok doğru tespit, gerçekten varlıklı, görmüş geçirmiş insanların lüks merakı yoktur. Yeni model arabamla hava atayım gibi fikirler sadece fakir ve görgüsüz işidir. Varlıklı, görgülü insan belki yine Mercedes’e (ve benzeri markalar) binse dahi aa bunun yeni modeli çıkmış hadi hemen alayım, hadi valeye vereyim boy göstersin demez. Aracı yalnızca gerektiğinde değiştirir.

• MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt
    O görgülü olmalarından kaynaklı değil doyum noktasına ulaşmış olmalarından kaynaklı. Bu adamın gösterişe ihtiyacı yok çünkü istediği her şeyi alabilecek durumda zaten.

• PikaTak kullanıcısına yanıt
    Doğru bir nokta. Zaten doyuma ulaştığından bu yazdıklarım. Bu insanlarda (bildiğimiz manasıyla) gösteriş içgüdüsü bulunmaz.
    Gösteriş kelime manası olarak sanki kötü görünse de aslında kötü bir anlama gelmez. Gösterişli yani çok güzel (göz alıcı) demek. Kendi kendine bir insan gösteriş yapabilir çünkü aldığı mal veya ürün ona göre gösterişlidir. Bu durumda güzel olanı beğendiği için kendi içinde mutlu olabilir. Ancak etrafa gösteriş yapmak kendince güzel olanı etrafa sunmak demektir. Varlıklı insanlar bunu etrafa sunmaya gerek duymaz. Doyum noktasına ulaşsa dahi kendi içinde kısa süreli de olsa kendine gösteriş yapıp mutlu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 22 Mart 2025; 15:24:36 >
  • MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt
    İşte ben de onu diyorum etrafa göstermeye çabalamalarına gerek yok çünkü bütün dünya biliyor zaten 😁

• PikaTak kullanıcısına yanıt
    Evet bende doğru dedim zaten. :)
    Biraz felsefi cümlelere girdim sadece sözün özü doğru. 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 22 Mart 2025; 15:51:46 >
  • Kıskanma kanka herşeye yapay zeka diyerek bir yere varamazsın. Adamın sadece günlük kazancı senin sülaleni 700 kez satın alır sen de böyle yapay zeka yalan öyle böyle diye kendini kandırırsın sadece. Neyse istediğin kadar yaz hiç bakmayacağım vallahi tartışamam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.