Şimdi Ara

Elon Musk tahminlerini açıkladı: Satoshi Nakamoto kim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elon Musk tahminlerini açıkladı: Satoshi Nakamoto kim?

Yatırım dünyasını ve teknoloji dünyasını baştan aşağı değiştiren kripto para sektörünün doğması elbette Bitcoin ile oldu. 13 yıl önce manifestosunu yayınlayan Satoshi Nakamoto takma adlı geliştirici bir devrimin ateşini yaktı. Bugün halen Satoshi Nakamoto kim bilmiyoruz ancak tahminler var.

Elon Musk’tan Satoshi Nakamoto yorumu

Kripto para dünyasındaki manipülasyonları ve paylaşımlarıyla gündem olan ünlü iş adamı Elon Musk, verdiği röportajda Satoshi Nakamoto’nun kimliğine yönelik bazı tahminlerde bulundu.

Ayrıca Bkz.TOGG projesinde kripto para da olacak

Musk’a göre Bitcoin konseptinin arkasındaki isim konusunda gerek Bitcoin hakkındaki açıklamaları gerekse blok zincirinin tarihini iyi bilmesi nedeniyle Nick Szabo herkesten daha fazla ön plana çıkıyor.  

Szabo ismi aslında daha önce de gündeme gelmişti. Bitcoin manifestosunu inceleyen araştırmacılar Szabo’nun makaleleri ile dil açısından oldukça benzediğini ortaya koymuştu. Ayrıca Szabo’nun 1998 yılında ortaya attığı Bit Gold dijital para birimi fikri ve akıllı kontratlar konsepti de kripto para topluluğu tarafından delil olarak gösteriliyor. Ne var ki Szabo bu iddiayı hiçbir zaman kabul etmedi.

Kaynak:https://markets.businessinsider.com/news/currencies/elon-musk-bitcoin-satoshi-nakamoto-creator-cryptocurrency-history-2021-12

• suçu ispatlanana kadar herkes masumdur.

• Kimisi benim diyor, kimisi de işaret edildiği halde ben değilim diyor.

İnsanoğlu çok garip.

• Kimse kabullenmez. Sadece iddialar dolaşır ortada. Çünkü kripto para, evet çok kazandırıyor ama yüzlerce kişiyi de batırıyor. Sermayesini hiç ediyor. 'Benim' demek, hedef olmaktır. Kimse "benim" demek istemez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim :)) ama aramızda kalsın. ;)

• Kripto para saftirik dünya ülkelerini ve gereksiz zengin olan ibibikleri ütülemek için FBI ve CIA tarafından yaratılmış bir tür üçkâğıtçı dümen. Zamanında Amerikan Yerlilerine incik boncuk satıp devasa arazilerini satın alan uyanık kovboy zekası şimdi köpekli kedili şirin kripto paramsı bi şeyler verip sana evini arsanı sattırıp dolarlarını topluyor. Bir gün dünya mevzuya uyanır da yolunanlar haklarını talep eder ayaklanır bu ibibikler diye de ben icat etmedim kim icat etti bilmiyorum diye şimdiden kılıf hazırlıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 30 Aralık 2021; 09:15:11 >
  • 50 milyar dolarlık Bitcoin'i olan adam neden kendini gizler hiç anlamış değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Satoshi Nakamoto, Elon Musk'ın ta kendisidir.

• memomix kullanıcısına yanıt

Nerde elonda o kafa.Elon dediginiz adam o kadar da zeki biri degil.Sizin gibiler pompaliyor onu sadece.Elon 40 firin ekmek yese yine nakamoto olamaz.Kafasi basmaz onun o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kripto para denilen blockchain teknolojisi aslına bakılırsa o kadar muazzam bir sistemdir ki bunun hiçkimse kıymetini bilmiyor ve veya kimse bunu doğru kullanmıyor yada kullanamiyor.

Kripto para dolandırıcılığı çok. Aldatma çok. Aç gözlü ise daha cok dünyayı versen doyan yok. Tepeden alanları fiyatın tepesinden aşağı çakan çok. Projesi sagte ve dolandırıcı olan çok shitgame token mesela. Insanlar kendine eder allah kimseye zulm etmezz.

Elinizde bu fırsat varken bu teknolojiyi genel olarak çok iyi ve itibarlı kullanmalıyız ki bu dünyada fakir zengin ayrımi kalmazdı. Aslına bakilirsa isin ve bu teknolojinin en iyi yanı budur.

Elimizdeki bu muazzam teknolojinin kıymeti ülkelerce insanlarca çok iyi bilinse bu dünya başka bir dünya olur.

• Nakamoto mu öyle biri yok bu bir grup

Amerika da mantar gibi ortaya çıkan trilyonluk adamların genel adı

Kriptoya bulaşarak bu adamları siz oluşturuyorsunuz ve ileride bu adamlar ve çocukları dünyanın başına büyük bela olacak.

Tabii başta bu ülkenin çocuklarınızın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.