Şimdi Ara

Elon Musk'tan geri adım gelebilir: Bazı kişiler Twitter'da işe tekrar alınabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elon Musk'tan geri adım gelebilir: Bazı kişiler Twitter'da işe tekrar alınabilir
    Twitter'ın bir numaralı ismi olan Elon Musk'ın aldığı kararlar yüzünden işten çıkartılan personeller geçen haftanın gündemini epeyce meşgul etmişti. İşe başladığı gibi yönetim kurulundaki en yetkili isimleri bir bir kovan Musk'ın ne yapacağı kestirilemiyor.

Ayrıca Bkz.Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey, özür diledi: “Sorumluluğu üstleniyorum”

Twitter işten çıkartılan bazı kişileri işe geri alabilir

Twitter, Bloomberg'e göre işine son verdiği bazı çalışanlarının işe geri dönmesini arzuluyor. Elon Musk'ın kafasında dizayn ettiği Twitter projesini hayata geçirebilecek yetkinlikteki bazı kişilerin kazara veya sahip olduğu deneyimlerinin farkına varılmadan kovulduğu ortaya çıktı.

Casey Newton tarafından verilen bir bilgiye göre Twitter'ın Android ve iOS geliştiricilerinden oluşan yeni bir ekibi acilen kurmayı gerekiyor. 

Geçen hafta cuma günü yaklaşık 3800 çalışanı işten çıkartan Elon Musk şirketteki birçok kişinin psikolojisini altüst etti. Mavi tik rozeti konusundaki çıkışıyla da epey bir tepki çeken Güney Afrika asıllı iş insanı bu projeyi 2022 ABD Ara Seçimleri için erteledi.

Twitter’ın kurucu ortaklarından birisi olan Jack Dorsey, Musk'ın binlerce kişiyi işten çıkartma tercihinde kendisinin sorumlu olduğunu düşünüyor. 

Kaynak:https://www.engadget.com/twitter-reportedly-asks-some-laid-off-workers-to-return-233438794.html?src=rss

• nobel hastaligi denen bir tani vardir. nobel kazanan bilim insani ne kadar iyi egitimli bilgili insan olursa olsun nobelin verdigi ozguven ile sacma soylemler yapar, aptalca sacma islere girer. nobel ve cevresindekilerin pohpohlamasi oyle bir ozguven pompalarki yaptigi her isin dogru oldugunu sanir. elon musk'in su anki durumu tam olarka bu. tesla ve spacex deki basarilarindan ozguveni oyle artmis, egosu oyle yukselmis durumdaki daha cok sacma isler yapacaktir.

• Adam siteyi dingonun ahırına çevirdi. Çizgisini nispeten bozmayan, sosyal medya maymunlarının doluşmadığı bir tek Twitter kalmıştı onu da kaybettik sayesinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkaura kullanıcısına yanıt

Biz buna güç zehirlenmesi diyoruz. Bu kadar zengin ve güçlü bir insanın güç zehirlenmesi yaşamaması imkansız zaten. Adam tek bir lafıyla para dengelerini degiştiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Tebaası çok olunca tabii değiştirir örnekleri Türkiye’dede var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.