Şimdi Ara

Elon Musk’tan Twitter’a hodri meydan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz yıllarda ünlü isimleri kafes dövüşüne davet etmesiyle gündem olan Elon Musk bu kez artık hasmı haline gelen Twitter ile karşı karşıya gelmek istiyor. Twitter ile davalık olan ünlü isim halen bot hesap konusunu gündeme getiriyor.

Elon Musk ve Twitter bir araya gelecek mi?

Elon Musk büyük hissedar olduğu Twitter’ı satın almak için harekete geçmesi sonrasında yılan hikâyesine dönmüş ve en sonunda davalık olmuştu. Elon Musk’ın bu süreçte ısrar ettiği tek konu bot hesap oranlarının yüksek olduğu iddiasıydı. Twitter yüzde 5 olduğunu savunsa da Elon Musk halen aynı fikirde.

Ayrıca Bkz.Elon Musk, Twitter’ı satın almaktan vazgeçti

Bu hafta Twitter hesabında bir oylama yapan Elon Musk takipçilerine Twitter bot hesapların yüzde 5 mi yoksa daha mı fazla olduğu konusunda fikir istiyor. Diğer taraftan Twitter patronu Parag Agrawal’a mesaj göndererek halka açık bir şekilde bot hesap oranı konusunda tartışma yapmayı teklif etti.

Eğer Twitter yüzde 5 bot hesap oranını Elon Musk’a ispat ederse görüşmeler kaldığı yerden devam edecek. Aksi takdirde Ekim ayında Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması konusunda duruşma yapılacak.

Kaynak:https://www.engadget.com/elon-musk-debate-challenge-twitter-ceo-parag-agrawal-204636417.html

• hangi köyden çıktın ya elon musk

• Ne tiyatro be

• Parag'ı kafes dövüşüne davet etsin, hakem de 3T olsun.

• Bu adam seytanın müridi ve yahudidir

• musk ı savunduğumdan değil ancak bot hesap %5 olmadıgını bi kaç gün kullanan anlar. abartmıyorum. benim düsüncem %50 civarı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar da erken haber yapmışsınız öyle.

Girdim baktım oylama bitmiş.

Yürü Elon acıma, vur beline beline

Her türlü biz karlı çıkacağız bu işten. Sjw kanserine anavatanında çelme taksa yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • davadan korktugu icin hala tartisirsam belki vazgecerler diye dusunuyor herhalde. bu gidisle hem parasindan olacak hem de twitter'i vermeyecekler. tek isi manupulatorluk olan elon haketti. zaten ailecek sorunlu insanlar. babasi gayet normalmis gibi kendi torunundan cocuk yapiyor, kendisi zaten abazanin onde gideni.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.