|
Elon Musk’tan yapay zekâ tepkisi: “Biz insanlara yapacak ne kalacak?”
-
-
musk zaten gptnin kurucularından kaldı ki neuralinkte de zaten gpt altyapısını kullanıyor
-
Gerçekten biz insanlara yapacak ne kalacak?
Şu nüfus azaltma planları geliyor aklıma ve gözümde gittikçe güçleniyor.
-
Hic sorma celiskiye bak sen bunların hepsi boyle guven olmaz elin yabancısina
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dünyanın 1 milyar nüfusa ulaşması 1802 de tamamlandı. 220 senede 8 kat arttı! Ne zamana kadar böyle gidebilir? Tabii ki azaltılacak. Covid çıktığı zaman ben aşıların veya hastalığın kısır bırakma ihtimalinden dolayı umutluydum ama öyle bir yan etki olmadı. Ben çocuk yapmak istemiyorum. Yapanlar nüfusu arttırıp kaynakları tüketiyor diye ben neden istediğim gibi yaşayamıyorum? Benzin, plastik poşet vb. kısıtlamalarına maruz kalıyorum? Çocuk yapanlara uygulanmalı bu tür detaylar. Neyse ki Avrupada bazı gruplar bu düşünceyi benimsedi yavaş yavaş büyüyorlar.
-
“Çok fazla yararlı şeyin üretimi, çok fazla yararsız insanla sonuçlanır.”
-Karl Marx
-
Yapay zeka, var olanı derleyip analiz ediyor. Ortaya yeni bir şey çıkmıyor. İnsan faktörü ortadan kalkarsa yaratıcılık da sıfıra düşer. Yapay zeka da yerinde sayar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu gidişle yaratıcı kararlarda vermeye başlayabilir çokta zor olmasa gerek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz Nüfusa dahil değil misiniz?
Siz yetişkin olarak mı dünyaya geldiniz?
Ailenize ekstra vergi uygulandı mı uygulanmasını ister misiniz?
Dünyaya katma değeri yüksek olanlara çocuk yapmak serbest, Parası olmayana yasak mı olmalı?
not: Çocuk sahibi değilim
-
Zaten simulasyonda yasadigimiz icin bir sorun görmüyorum
-
geliştirme o zmn?
-
intihar ederek buna katkı sunabilirsiniz! hadi görelim cesaretinizi! bencilliğiniz tavan yapmış!
-
Oturup bunca zaman kazandığın paraları yersin itici herif
-
Adam haklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu durumun bilincinde olan azınlık grubundayım. Neden intihar edeyim? Eğer deseler ki senin intihar etmenle nüfus çok ciddi oranda azalacak o zaman bir saniye düşünürsem adiyim! :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clusive -- 16 Mart 2023; 22:3:15 > -
Dünyanın nüfusuna dahil olmadığımı veya yetişkin olarak geldiğimi belirttiğim herhangi bir cümle veya kelime var mı mesajımda? Çocuk yapmak oyuncak bir iş değil. Çocuğuna iyi bir gelecek sağlayamıyorsan, belli bir birikimin veya desteğin yoksa o çocuğa haksızlık değil mi? Bana sorsalar ben dünyaya gelmek istemezdim. Bu durumu başka çocukların yaşamaması lazım. Çocuk yapmak dünyanın kontrolünde olmalı.
Evlenen çiftlere öncelikle SMA vb. testler ardından psikolojik yeterlilik testleri yapılmalı. Aksi halde çocuk yapmaya izin verilmemeli. Aynı zaman da çocuk yapmak isteyenlerin belli birikimleri olmalı ve devlet tarafından çocuk için güvence altına alınması adına el koyulmalı. Sağlık problemleri dışında harcanmamalı. Duygularınızla düşünüyorsunuz mantığınız ile değil.
Sırf 2016 senesinde sadece Yemende 7.000 çocuk açlığa bağlı sebepler ile öldü. Ben mi bencilim yoksa bunu yapanlar ve önlenmesini istemeyenler mi? Marifetmiş gibi 3-4 tane yumurtluyor insanlar. Ondan sonra çocuk yapmayan veya yapmak istemeyenlere plastik poşet kullanma, karbon ayak izi, yok duşta uzun kalma, benzin kullanma vb. dayatıyorlar. Bunun sorumlusu ben değilim ve dikkat de etmeyeceğim. Şimdi siz bu mesajdan israf yapmayı desteklediğimi de çıkartabilirsiniz o yüzden ben yazayım, istediğim kadar kullanırım derken ki kasıt ihtiyacım neyse o kadar anlamında. Ama başkaları için daha az kullanır mıyım, hayır! Benzinli araba vb. (elektrikli araç olsun bir dakika benzinli araç kullanmam) bana başkaları yüzünden kullanmamam zorunlu tutulursa umurumda olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clusive -- 16 Mart 2023; 22:4:54 >
-
İntihar etmek ve başkalarını öldürmek ile dünyaya gelmemek ve dünyaya çocuk getirmemek çok farklı şeyler yalnız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elon abimiz yine doğru bir noktaya parmak basmış
-
amaç da buydu zaten. bu açıklama yeterli
-
çok fazla gereksiz şey üretildi insanlar kasıtlı olarak amaçsızlaştırıldı ve sistem onları dışarı attı. istediğiniz kadar bu çöp sahte avuntu sistemi savunun. gerçeği değiştirmeyecek. yararlı şeyler üretilmedi insanları amaçsızlaştırmak ve eğitim sistemini çürütmek için kasıtlı olarak bu sistemin içerisine sokuldu. eninde sonunda her şey gün gibi ortaya çıkacak.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dünyanın 1 milyar nüfusa ulaşması 1802 de tamamlandı. 220 senede 8 kat arttı! Ne zamana kadar böyle gidebilir? Tabii ki azaltılacak. Covid çıktığı zaman ben aşıların veya hastalığın kısır bırakma ihtimalinden dolayı umutluydum ama öyle bir yan etki olmadı. Ben çocuk yapmak istemiyorum. Yapanlar nüfusu arttırıp kaynakları tüketiyor diye ben neden istediğim gibi yaşayamıyorum? Benzin, plastik poşet vb. kısıtlamalarına maruz kalıyorum? Çocuk yapanlara uygulanmalı bu tür detaylar. Neyse ki Avrupada bazı gruplar bu düşünceyi benimsedi yavaş yavaş büyüyorlar.
|
Benzer içerikler
- evernote ücretli mi
- instagram efekt arama
- instagram takipçi hilesi
- instagramdan nasıl para kazanılır
- truecaller nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X