|
Bildirim
Aklıma Atatürk'ün İdeal Cumhuriyet Köyü Projesi geldi. Büyük insanların projelerine inanmak istiyorum.
Elon Musk'a gelirsek... Böyle vizyonlu "toprak ağası"na can kurban. Elon'un marabası olmaya razıyım. (Bir umut okursun Elon Ağam) |
Sonunda kapitalizm "lojmanı" yeniden keşfetti. Bazen düzgün kalacak yer bulmak iş bulmaktan daha zor olabiliyor
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 12 Mart 2023; 11:7:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Hepsi müstakil ev olacak belirli bir arsa mt2 si içinde belki? Kafanız niye hep fakir APARTMAN olarak düşünüyor anlayamıyorum. Her yeri türkiye afganistan gibi fakir apartmanlarda mı oturuyor sanıyorsunuz. |
milattan önce 30000 yılında doğsanız. günümüze kadar her gün 10bin lira para verseler. elon musk'ın servetinin 3'de birini kazanamıyorsunuz. ne toprak ağası? bazen açtığınız başlıkları hiç anlamıyorum. adam 1 haftalık kazancıyla 110 tane ev yaptırıyor. istese izmiri topluca satın alır. bilmem anlatabiliyor muyum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 7 Nisan 2023; 2:9:55 > |