Şimdi Ara

Elon Musk: İnsanların Twitter'da Twitter hakkında sitem etmesini seviyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elon Musk: İnsanların Twitter'da Twitter hakkında sitem etmesini seviyorum
    Twitter'ı 44 milyar dolar karşılığında satın alan ünlü iş insanı kendi kurallarını uygulamakta son derece ısrarcı. Kullanıcılar için getirdiği yeni özellikler ve şirkette hayata geçirdiği yeni politikalar binlerce kişinin eleştiri oklarına hedef olmaya devam ediyor.

Ayrıca Bkz.Twitter çalışanlara bir kötü haber daha: Elon Musk uzaktan çalışma dönemini sonlandırdı 

Elon Musk'tan kendi tarzıyla eleştirilere cevap

Kısa bir süre önce mavi tik rozetini ücretli yapan, ardından "resmi" etiketini önce tanıtıp sonra onu kaldıran ve son olarak da Twitter için evden çalışma modelini yok eden Musk'ın ne yapacağı kestirilemiyor. "Resmi" etiketinin tekrar getirileceği konuşuluyor.

Kendisine gelen eleştirilere cevap vermeyi tercih eden Musk'ın yeni cevabı yine alevli tartışmaların başlamasına sebep oldu: "İnsanların Twitter'da Twitter hakkında sitem etmesini seviyorum."

Mavi tik rozetinde kararlı olan Musk'ın 8 dolar talebi geçerliliğini koruyor. Türkiye fiyatının aylık 109.99 TL olduğu bildirildi ancak bu fiyatın her an değişebileceğini, Musk'ın davranışlarından ötürü, söyleyelim. 

Kaynak:https://twitter.com/elonmusk/status/1590755506112823296

• sanki ergen cocugun eline tum dunyayla oynacagi guc vermissin gibi.

• Akıl hastası teşhisi konulmalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyor

• Reisimiz bir el atsa, tek sözüne bakar.

• Bizde seni seviyoz elanmask

Düzen.:Emoji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagece25 -- 12 Kasım 2022; 10:38:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.