Şimdi Ara

Elonerfing varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elom çok yükseldi rakiplerim çok yüksek geliyor Mid hariç hiçbir laneyi kazanamıyorum lanede olursam genelde feedliyorum ancak farm yapıp oyun ilerlerse iş görüyorum.
    Başka lanelere gidince zevk almıyorum oyundan lp az gelsede olur ama lig düşmeden yapmak istiyorum bunu. Genelde maçlarım plat- elmas5 adamlarla dolu oluyor istediğim laneyi vermiyorlar altınım diye.
    server tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 23 Ağustos 2014; 1:19:31 >

• illaki düşcek rate

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Düşmüyor işte sezon başından beri %70 60 küsür maç var 2 haftada bir girerim genelde çok değil.
    Split push farm ejder tipi objektif üzerine oynuyorum late gamede genelde düzelir skorum (mesela oyun başı 1-4 isem oyun bitimi 7-6 olur ama en az 30 dk sürerse maç) Ama zevk yok oyun ilerleyene kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 23 Ağustos 2014; 1:25:13 >
  • Altınsın diye ?

Aynısı bana oluyodu gold 1 iken plat 5-4 ile eşleşiyodum goldun ne işi var filan diyolardı plat oldum bitti.Yükselemiyo musun anlayamadım plat ol o zaman ?
  • HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    Oyun atmıyorum. Zevkli değil çünkü. Sadece arkadaşlarımla normal atıyoruz. Giriyorum oyuna midi binbir zorlukla alıyorsam adc alsam farm yapıyorum sonra adam beni bir kesiyor daha farma yaklaşamıyorum Jungle pek beceremiyorum topta ise farm yapıyorum ama rakip agresifse nasıl cevap vereceğimi bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çay

Oyun atmıyorum. Zevkli değil çünkü. Sadece arkadaşlarımla normal atıyoruz. Giriyorum oyuna midi binbir zorlukla alıyorsam adc alsam farm yapıyorum sonra adam beni bir kesiyor daha farma yaklaşamıyorum Jungle pek beceremiyorum topta ise farm yapıyorum ama rakip agresifse nasıl cevap vereceğimi bilemiyorum.

Bu hesabın mmrını yükselten sen değil misin yani belli bi seviyede oynuyosun ki çıkmışsın oraya kadar..

Niye plat gelince zorlanasın ki onu anlamadım ?Ben de goldda yükselirken plata gelince durdururlar diye düşünüyodum da trnin platı çok saçma , rakip junglerlar filan komedi , genelde rakip jungler sayesinde kazanıyorum maçları.Platlar ile eşleşmeye başladığımdan beri gold 1-2 nin sağlam adamlarını özledim o kadar komik plat 4-5.

Sana çok çok iyi adamlar mı denk geliyor ?Bence performansın düşmüştür ondan sıkıntı oluyodur.

Bi ara bana da olmuştu 1-2 ay önce silver gibi oynuyodum , yaptığım hataları tekrar etmeyip toparladım kendimi.Stream izlemiyosan izlemeni öneririm , ben riven oynamayı bilmem ama topta karşıma gelirse ona göre seçim yaparım nid alırım, rene alırım lanede ezdirmem kendimi combosunu biliyorum 6 da gücünün zirvesinde olduğunu biliyorum vs.

• Mid or feed yaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    lol ip bandan kaçış var mı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Altınsın diye ?

Aynısı bana oluyodu gold 1 iken plat 5-4 ile eşleşiyodum goldun ne işi var filan diyolardı plat oldum bitti.Yükselemiyo musun anlayamadım plat ol o zaman ?

Gold1ken plat4-5lerle eşitmen normal birşey. Plat1 olan adamda diamond4-5lerle eşleşiyor. Normal bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostWOON

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Altınsın diye ?

Gold1ken plat4-5lerle eşitmen normal birşey. Plat1 olan adamda diamond4-5lerle eşleşiyor. Normal bu.

Normal derken bu tr'de normal.

Na euw gibi kalabalık serverda oyna , tam gold1 mmrına sahip ol en fazla plat5 adam gelir çünkü kalabalık serverda gold1 için eşleştirebileceği gold1 plat5 bol , burda mmr biraz yüksek oldu mu hemen 2 division üstten adamla eşleştiriyor en kalabalık saatte bile.

• Late herosu vardir.Early herosu vardir.Mesela shaco ile early gamede 10 kille cikarken latede kill almam zorlasiyo ama tersine nasus ile latede akarsin.Tek hero degilde cesitli herolarda kendini gelistir.

• gold 1 de 10-15 adam oluyor nasil hepsinin gold gelmesini planlıyon acaba :D
  • Atill taha A kullanıcısına yanıt
    İkiden fazla gelmiyor.
  • Sup oyna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.