Şimdi Ara

Elveda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyla başladıhttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/141503940

Bu konuyla da bitirelim

Yks sürecinde bu forum başucu kılavuzum oldu. Yazdığım bölümü buradan birinin tavsiyesiyle keşfettim. Artık üniversiteli oldum bu bölümle bir ilişiğim kalmadı.

Farewell. Elveda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sınavda ilk bin yapacaktın olmadı, 15 bin yapacaktın olmadı. Yüksek ihtimalle okulda yapmak istediklerinin de çoğunu yapamayacaksın gerçek dünyaya alış biraz. Bölümü soran akrabalara ne cevap vereceğini bile ezberlemeye çalışıyorsun hala 120-150 bin lira maaş alırım onu yaparım bunu yaparım.
  • .d

• bura yks değil eğitim sınavlar forumu olmElveda 

asıl yks'de burada takılmaman lazımdı. beni 2022 yks döneminde gördün mü mesela hiçElveda 

• Hacettepe Üni Fen Fakültesi Aktüerya Bilimleri bölümünde başarılar dilerim.

• Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt

ismi bir tuhaf ve çok itici dursada(itici derken sözeli çağrıştıran bir adı var) araştırınca yolun sonu eksperliğe çıkar ki, eksperler şuan piyasada en kolay kazanan insanlar. kazançları da gayet tatmin edici. ailede tek çalışan bi eksper tanıdık var 3-5 yıl sonra kocaelinde evini aldı gayet de keyfe keder yaşıyor. başarılar.

• 9da çalışmaya başlayıp nasıl bu kadar düşük yaptın şaşırtıcı doğrusu

• maviplanet kullanıcısına yanıt
    eksperlikle alakası yok aktüer oluyorsun aktüer sınavını geçince de 120 150k civarı minimum alabilirim 3 4 sene deneyimle. Çoğu mühendis ulaşamıyor bile bu miktara.

• YKS2024Hedef15000 kullanıcısına yanıt
    Buna isteyen tüm iibfciler ya da muhler falan giremiyo mu zaten yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 23 Ağustos 2024; 16:49:54 >
    5 yıllık yöneticiler 150k zor alıyor gerçek dünyadan haberin var mı kanka

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Sınavda ilk bin yapacaktın olmadı, 15 bin yapacaktın olmadı. Yüksek ihtimalle okulda yapmak istediklerinin de çoğunu yapamayacaksın gerçek dünyaya alış biraz. Bölümü soran akrabalara ne cevap vereceğini bile ezberlemeye çalışıyorsun hala 120-150 bin lira maaş alırım onu yaparım bunu yaparım.

tavukla siftah yapmayan horoz rüyasında atmaca severmiş

aga zaten mühendis maaşı esas olamaz ki mühendis maaşları çoğunlukla düşük. bölümüne baktım baya nişmiş az insan olduğu için iş bulmakta zorlanmazsın gibime geliyor. ama 3-4 sene tecrübeye o kadar vereceklerini düşünmem. bir de ayıp olmazsa sormak istiyorum 9. sınıfta çalışmaya başlayıp daha yüksek yapabilirdin bir sorun mu oldu acaba ? biz 9.sınıfta dersleri hiç takmayıp gezip tozuyorduk.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    kapasite meselesi sanırsam

başarılar dilerim hayatında dostum, umarım istediğin yerlere gelirsin yolun açık olsun bol şans.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.