Şimdi Ara

ELVEDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    az önce yaşananlar bi talihsizlikti kaçırdığım kendimi savunmak adına ufak dokundurucu laflar demiş olabilirim ve hatta bunun için özür bile dilerim
    dilerimki bidaha böle olaylar yaşanmaz iyi geceler iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7evren -- 20 Mart 2006; 3:35:45 >
  • tartışmanız başlayana kadar olan kısımda her ikinizin mesajlarınada dokunmadım
    ben tartışma içerikli mesajları sildim
    bir senden bir ondan felsefesi ile yaklaşmadım...
    gerek pm den gerekse buradan yapmış lduğuuz ikaz sonrası tekrar kontrol ettim,sizin 4 ,diğer üyenin 2 sakıncalı mesajını görüp silmişim,az önce baktım tekrar okudum "belki bu mesaj rahatsız etmiştir"düüncesi ile bir mesajını daha sildim...
    umarım kimsenin gönlü kırılmamıştır...
    uyku meselesine gelince,zaten hafta sonu çok yorucuydu benim için ve acaip güzel uyumuşum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ado

ZORZORRO
    ortamı germeye gerek yok,gereksiz mesajlar silinmiştir
    bu , bir anlamda uyarıdır
    ayrıca bu gibi konuları açmak yerine rahatsızlık duyduğunuz konunun muhattabı olan yöneticiye özel mesaj atabilirsiniz...

saygılar ve iyi forumlar...

yani gammazlaycaz olemi. ozaman siz nie varsınız. bizim gordugumu siz nie gormuyorsunuz.
    kusara kalma kardas ama ben gammazlayamam. daha o işi iki defa yaptım. adam ozelden ana avrat sovmeseydi yapmazdım.

soydan bi eleştiride sana.lüften uafak olayladra ATAYI öne sürmeyinn
    bide daha 1-2 hafta once uye olmussun. daha 8-10mesaj atmıssın hemen vaz geciyorsun. acemi aşık adamı aşktan eder
    çabuk pes eden adamları sevmem. biz neler gorduk yukardada bahsettim. adam cebimşze emilimiz e ne mesajlar gonderdi.
    ------
    eee sende wishne kardasa delikanlılıktan bahsettin. onların gorevi topic kirliliğini onlemek. daha once bu konuda gerek benim gerek zorro,daf, bozo gibi arkadasların açmış oldugu topicler var. orraya yazabilirdin. kesin ilk iki sayfada birini gorurusun. zaten daf arkadas bunları surekli huncel tutuyor.
    hatayı birazda kendiizde aramalıyız.

• quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

quote:

ZORZORRO
    ortamı germeye gerek yok,gereksiz mesajlar silinmiştir
    bu , bir anlamda uyarıdır
    ayrıca bu gibi konuları açmak yerine rahatsızlık duyduğunuz konunun muhattabı olan yöneticiye özel mesaj atabilirsiniz...

saygılar ve iyi forumlar...

yani gammazlaycaz olemi. ozaman siz nie varsınız. bizim gordugumu siz nie gormuyorsunuz.
    kusara kalma kardas ama ben gammazlayamam. daha o işi iki defa yaptım. adam ozelden ana avrat sovmeseydi yapmazdım.

soydan bi eleştiride sana.lüften uafak olayladra ATAYI öne sürmeyinn
    bide daha 1-2 hafta once uye olmussun. daha 8-10mesaj atmıssın hemen vaz geciyorsun. acemi aşık adamı aşktan eder
    çabuk pes eden adamları sevmem. biz neler gorduk yukardada bahsettim. adam cebimşze emilimiz e ne mesajlar gonderdi.
    ------
    eee sende wishne kardasa delikanlılıktan bahsettin. onların gorevi topic kirliliğini onlemek. daha once bu konuda gerek benim gerek zorro,daf, bozo gibi arkadasların açmış oldugu topicler var. orraya yazabilirdin. kesin ilk iki sayfada birini gorurusun. zaten daf arkadas bunları surekli huncel tutuyor.
    hatayı birazda kendiizde aramalıyız.

Dostum güncel tutuğumu söylemişsin ama.nasıl güncel tutayım.yeni topikmi açalım.millet aynı markayı marka özel üst başlıkları da olduğu halde gelip diğerleri kısmına yazıyorlar.
    Bizimde 2868 arkadaşın açtığı yerli malı topiği var. oaraya yazıyruz.ama yerli malı topiğine her marka yerli ürün yazılabilir.
    ayrıca birde raks topiği vardı .wishne kilitledi.ne olacak yani ayrıca birde arçelik-beko topiği olsa.raks adıyla ayrı bir topik olsa kime ne zararı olacak.
    wishne derli toplu dursun dedi ama sadece biz derli toplu duracağız anlaşılan.
    özelden mesaj da yolladım.en azından iki topik olsun dedim ama hala raks topiği kitli.anlamak zor...

• quote:

tartışmanız başlayana kadar olan kısımda her ikinizin mesajlarınada dokunmadım
    gerek pm den gerekse buradan yapmış lduğuuz ikaz sonrası tekrar kontrol ettim,sizin 4 ,diğer üyenin 2 sakıncalı mesajını görüp silmişim,az önce baktım tekrar okudum "belki bu mesaj rahatsız etmiştir"düüncesi ile bir mesajını daha sildim...
    uyku meselesine gelince,zaten hafta sonu çok yorucuydu benim için ve acaip güzel uyumuşum

çok güzel sevindim derin ve güzel uyumanıza sayın ado....iyi niyet dileklerimi iletiyorum.

Şimdi dh. de doğru dürüst şeyler yazalım, arkadaşlar bilgilensin,ilgi ve alaka olsun,yeni üyeler gelsin istedik, istiyoruz.adam yeni üye.zaten söylüyor ben nereye yazacağımıda zor buldum sonra öğrendim diyor.başlık açarken bile kendi mail adresini başılğa yazmış.bu kadar içten ve samimi bir insan ve yaptığı yanlışıda görmüş sonra.Bunda sorun yok.......
    Ben dahil burda yerli marka yazıp insnlara tanıtan bzı arkadaşların telefonlaraına kadar küfürlü,ana avrat çakan mesajlar gelirken ben bu yerli markalar konusunda hassasım ve burda olduğum sürece de hassaslığım devam edecek.bana da özelden bir kaç kez aynı mesajlar geldi.Güzellikle, bu mail göndericilerine onlarla tanışmak istediğimi,arkadaş olmak istediğimi söyledim.ne yapacağım ayrıydı tabi.
    ne tesadüfki bir süre sonra bıçak gibi kesildi..bu mesajlar........

Hepimiz neyin ne olduğunu biliyoruz.fazla zorlamaya gerek yok......

NOT: birçok arkadaş hala resim koyabiliyor mesajlarına.sadece bendemi kısıtlı bu özellik yada forumda bir sıkıntımı var?bildirirsen sevinirim kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daf06 -- 20 Mart 2006; 14:28:32 >

• Ne edemek istedin sen simdi durup dururken akli basinda olan insan kufur etmez.Sen yazdiklarini bir gozden gecir ondan sonra baskasina bahane bul.Neymis bicak gibi kesilmis elestiri boyutunu asan mesajlarina her zaman cevap verdim her zamanda veririm hakettigin sekilde.Kendi capinda bir seyler yapiyorsun kendin yazip kendin okuyorsun yazdigin topicler ortada.Bu arada kimmiyim ben HakanL.Baska sayfalarda elestirilere serefsizlik etmeyin diye yanit veren,bana burada suan yazamayacagim hakkaretlerde bulunan sen meydani bos bulup seviye dersi vermeye kalkma.Sana serefi haysiyeti gostermek isterim diye yazmistim halada bu dusuncedeyim.Haddini asan imalarda bulundun bende gereken karsiligi verdim yine veririm.Arkadas olmak istedin tanismak istedin ne yapacagin ayriydi demek oylemi ates olsan curmum kadar yer yakarsin.Ben adresimi vereyim veya sen ver ne yapacagini gorelim.Ben adresimi versemde adimini atamaz senin gibiler bulundugum yere o yuzden ver adresini veya telefonunu macani gorelim.

Bu arada sen eski uyemisinki bu olayda akil veriyorsun.Resim ekleme ozelliginin alternatiflerini bile bilmiyorken adminlere gondermede bulunuyorsun.Ben bu filmi bir yerden gordum.Ayni filmi sen oynatmistin bu forumda bir daha girmeyecegim diye yazip forum yoneticilerine rest cekmemismiydin sen.Ne olduysa adminler ne olur geri gelin sayin daf06 raks topicleri sahipsiz kaldi diye yazimi yazdida tukurdugunu yaladin.Kendi capinda ugras debelen dur raks diye.
    quote:

Orjinalden alıntı: daf06

quote:

çok güzel sevindim derin ve güzel uyumanıza sayın ado....iyi niyet dileklerimi iletiyorum.

Şimdi dh. de doğru dürüst şeyler yazalım, arkadaşlar bilgilensin,ilgi ve alaka olsun,yeni üyeler gelsin istedik, istiyoruz.adam yeni üye.zaten söylüyor ben nereye yazacağımıda zor buldum sonra öğrendim diyor.başlık açarken bile kendi mail adresini başılğa yazmış.bu kadar içten ve samimi bir insan ve yaptığı yanlışıda görmüş sonra.Bunda sorun yok.......
    Ben dahil burda yerli marka yazıp insnlara tanıtan bzı arkadaşların telefonlaraına kadar küfürlü,ana avrat çakan mesajlar gelirken ben bu yerli markalar konusunda hassasım ve burda olduğum sürece de hassaslığım devam edecek.bana da özelden bir kaç kez aynı mesajlar geldi.Güzellikle, bu mail göndericilerine onlarla tanışmak istediğimi,arkadaş olmak istediğimi söyledim.ne yapacağım ayrıydı tabi.

NOT: birçok arkadaş hala resim koyabiliyor mesajlarına.sadece bendemi kısıtlı bu özellik yada forumda bir sıkıntımı var?bildirirsen sevinirim kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eep -- 20 Mart 2006; 20:07:08 >

• Konuya vakıf değilim baştan söyliyim.. .

Soydan lafım sana o , labilir biriyle tartışmış olabilirsin anlaşmazlık olabilir , bende bugüne kadar çok kişiyle tartıştım

ama sen şimdi ben gidicem diyosun burası bilgi paylaşım yeri yani diyosunki bildiklerimden sizi mahrum bırakacam , o zaman sen haksızsın arkadaşım
  • polat alemdar arkadasımızda geldi. kendimi birden teksas ta zannettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: #9675;eep

Ne edemek istedin sen simdi durup dururken akli basinda olan insan kufur etmez.Sen yazdiklarini bir gozden gecir ondan sonra baskasina bahane bul.Neymis bicak gibi kesilmis elestiri boyutunu asan mesajlarina her zaman cevap verdim her zamanda veririm hakettigin sekilde.Kendi capinda bir seyler yapiyorsun kendin yazip kendin okuyorsun yazdigin topicler ortada.Bu arada kimmiyim ben HakanL.Baska sayfalarda elestirilere serefsizlik etmeyin diye yanit veren sen meydani bos bulup seviye dersi vermeye kalkma.Sana serefi haysiyeti gostermek isterim diye yazmistim halada bu dusuncedeyim.Haddini asan imalarda bulundun bende gereken karsiligi verdim yine veririm.Arkadas olmak istedin tanismak istedin ne yapacagin ayriydi demek oylemi ates olsan curmum kadar yer yakarsin.Ben adresimi vereyim veya sen ver ne yapacagini gorelim.Ben adresimi versemde adimini atamaz senin gibiler bulundugum yere o yuzden ver adresini veya telefonunu macani gorelim.

quote:

Orjinalden alıntı: daf06

quote:

Canım benim.nerelerdeydin sen yav.ben sana yerimi yurdumu söylemiştim ama.tekrra buraya yazdırma şimdi.özel mesaj göndermiştim.hatırla bak eski mesajlarına.zaten bir kez yolladım.senin gibi ana avrat ta sövmedim.çok güzel dostça yazmıştım.anladıysan beni bulabilirsin.zor bir yerde değilim.
    ben telefon mesajlarıyla,özel mesajlarla küfür-günah yazacak bir karakterde değilim.
    anlıyormusun canım.başka nasıl söyliim.
    her zaman yanıma beklerim tabi çay-kahve içmek için..eğer ki sen beni beklersen bir an bile tereddüt etmem bil.

• bişey demiyim kendimce bi yorum yapmıyım dedim ama dayan amıyorum küfür aciz zavallı duruma düşmüş insan kılığındaki yaratıkların başvurduğu kendini avutma yöntemlerinden biridir. hepsi bu haklıysa bile bi insan küfür ediyosa ya derdi burda bişeyler paylaşıp yorum yapmak değil yada hangi akla hizmetse sağa sola küfredip kendi kendini tatmin ediyor. asarım keserim ederim bu ne ya dağ başımı burası. allah ıslah etsin diyorum hakan kardeş. belki sen haklıydın bu konuda aslını bilmiyorum ama inan bana belki senin için önemi yok ama gözümde yerdeki toz kadar değerin yok vardıysada kalmadı. sen böyle sağa sola ... atıp kendini avutup efelik yapmaya devam et. bi gün görüceksin ne demiş elin oğlu tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.........
  • bu olay ne kadar uzadı ya. Altı üstü @soydan bir kaç defa aynı toppiği açtı. ve bence çok ta rahatsız edici bir topic değildi. daha rahatsız edici topicler var. Bence illaha kilitlenecekse bu topic kilitlensin. Hayır hem bu hem yerli malı isimli topic bu tartışmalar yüzünden anlamsız bir hale geldi. Sidik yarıştırmaya döndü.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.