Silkroadu bırakanlar klübüne bende katıldım.. Hayattan kopartan , fırsat ve zamanını iyi değerlendirmemene sebep olan bu oyunu bıraktım.. hayat yaşayarak güzel .. Bir bilgisayar başına oturup geleceğin için hiç bir katkısı olmuyacak bu tiryakilik yapan mahluktan , sırf bir kaç adamı zengin edip yüzlerve binlerce kişinin hayatına ve geleceğine etki eden bu oyundan kurtuldum..
Bu oyundan para kazanan diğer arkadaşlarım içinde tek bir düşüncem var.. uzun vadede geleceği olmayan bugüne göre karlı görünen ama yarına katkısı bulunmayan bu meslekten vazgeçip hayata bir an önce dönmelerini dilegeterip uyarıyorum..
Hayattan kaçmayın .. Sığınmayın gerçek olmayan dünyaların arkadasına.. Gücünüze , gençlinizi , zekanızı ve bedeninizi yarınlar için harcayın savaşın.
saygılar..
By by
quote:
Orijinalden alıntı: Brandweer
By by
quote:
Orjinalden alıntı: ReBorn_TheBest
Silkroadu bırakanlar klübüne bende katıldım.. Hayattan kopartan , fırsat ve zamanını iyi değerlendirmemene sebep olan bu oyunu bıraktım.. hayat yaşayarak güzel .. Bir bilgisayar başına oturup geleceğin için hiç bir katkısı olmuyacak bu tiryakilik yapan mahluktan , sırf bir kaç adamı zengin edip yüzlerve binlerce kişinin hayatına ve geleceğine etki eden bu oyundan kurtuldum..
Bu oyundan para kazanan diğer arkadaşlarım içinde tek bir düşüncem var.. uzun vadede geleceği olmayan bugüne göre karlı görünen ama yarına katkısı bulunmayan bu meslekten vazgeçip hayata bir an önce dönmelerini dilegeterip uyarıyorum..
Hayattan kaçmayın .. Sığınmayın gerçek olmayan dünyaların arkadasına.. Gücünüze , gençlinizi , zekanızı ve bedeninizi yarınlar için harcayın savaşın.
saygılar..
By By bi daha geri dönme
quote:
Orijinalden alıntı: RamseygR
quote:
Orjinalden alıntı: ReBorn_TheBest
saygılar..
By By bi daha geri dönme
by by yolun acık olsun bu arada bot+afk rulezz dıyorum koy bota 80 oldumu sat gıtsın ne baglanıcan pc basına
quote:
Orijinalden alıntı: Brunhild
by by yolun acık olsun bu arada bot+afk rulezz dıyorum koy bota 80 oldumu sat gıtsın ne baglanıcan pc basına
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: kokolojik
Alıntıları Göster
ßß bot işi bitirdi anti boterim ve çalısom hayatı ztn gormeıozki iş hayatı olunca o zmn botter ol ben deilim gerci
ßß bot işi bitirdi anti boterim ve çalısom hayatı ztn gormeıozki iş hayatı olunca o zmn botter ol ben deilim gerci
Alıntıları Göster
Güle güle. Herşey tadında güzel. TAdında tutamıyorsan bırakmak en doğrusu.
quote:
Orijinalden alıntı: Nømad
Güle güle. Herşey tadında güzel. TAdında tutamıyorsan bırakmak en doğrusu.
Alıntıları Göster
BB
quote:
Orijinalden alıntı: _By_D3LLy_
BB
Alıntıları Göster
bybybyby
quote:
Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy
bybybyby
3-4 sene knight oynadım bi 3-4 senede bunu oynarım sonrası allah kerim
quote:
Orijinalden alıntı: 24323434
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: gizem_06
oh be serverlar biraz daha boşalcak desene (şaka şaka)
quote:
Orijinalden alıntı: LanetOlsun :(
quote:
Alıntıları Göster
by by kendine iyi bak
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
by by kendine iyi bak
Alıntıları Göster
gule gule ıı bak kendıne
quote:
Orijinalden alıntı: LanetOlsun :(
quote:
Alıntıları Göster
Güle güle Hey gidi Koca Yusuf senle ne dağları devirdik ne Soul fırtınaları yarattık ne serverlara hükmettik be . Kırılmadık rekor , silkroad aleminde basılmadık toprak bırakmadık .Güle Güle yolun açık olsun günün birinde yeni bir serverda yeni karakterlerle yeniden başlamak dileği ile ... Hoşçakal soul tayfasının en warior kankası
Evil & Angel tayfası adına en ufakları Morgan
quote:
Orijinalden alıntı: mai_mai
Güle güle Hey gidi Koca Yusuf senle ne dağları devirdik ne Soul fırtınaları yarattık ne serverlara hükmettik be . Kırılmadık rekor , silkroad aleminde basılmadık toprak bırakmadık .Güle Güle yolun açık olsun günün birinde yeni bir serverda yeni karakterlerle yeniden başlamak dileği ile ... Hoşçakal soul tayfasının en warior kankası
Evil & Angel tayfası adına en ufakları Morgan
Alıntıları Göster
en iyisini yaparsın
Güle Güle kankam en iyisini yaptın bırakarak. bende sroyu bıraktığımdan beri kendimi daha bi iyi hissediyorum. biz sroyu tadında bırakamadık, olayı biraz abartıp b*kunu çıkarttık ki hayatımın 2 yılı gitti.
ama olsun en azından senin gibi mükemmel arkadaşlar edindim.
nezaman istersen buyur gel izmire kapımız sana herzaman açık.
bide şu mai'ye de bıraktırabilsem oyunu tam olacak. hala yeni bi server falan diyip duruyo
quote:
Orijinalden alıntı: luckyone
Güle Güle kankam en iyisini yaptın bırakarak. bende sroyu bıraktığımdan beri kendimi daha bi iyi hissediyorum. biz sroyu tadında bırakamadık, olayı biraz abartıp b*kunu çıkarttık ki hayatımın 2 yılı gitti.
ama olsun en azından senin gibi mükemmel arkadaşlar edindim.
nezaman istersen buyur gel izmire kapımız sana herzaman açık.
bide şu mai'ye de bıraktırabilsem oyunu tam olacak. hala yeni bi server falan diyip duruyo
By By yeni hayatında başarılar
quote:
Orijinalden alıntı: Rheccep
By By yeni hayatında başarılar
Alıntıları Göster
mai mai ye laf atma erdal cunku sozlwendiler bahdırla(feverse) geri doncek =P