Bildirim
Elwind egosu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
tamam -
Çok biliyosan sen çık dünya şampiyonasına -
Dp fanboyları gelmeden kaçın !quote:
Orijinalden alıntı: Kupa Besta
tamam -
quote:
Orijinalden alıntı: Rivenordisco
Çok biliyosan sen çık dünya şampiyonasına
Adamı savunmak için daha farklı bir şey söyleyebilirdin dostum -
ama o elwind yayınları çoq eğlenceli xd -
Dp fanboyu olmayanlar gelmeden -
quote:
Çok biliyosan sen çık dünya şampiyonasına
Bi dakika dark passage dünya şampiyonasına mı katılıyor? evet 2002 li elwind kardeşimiz Counter Locig Gaming takımına katılarak ZionSpartan'ın yerine üst koridorda oynayacak. -
ego mu buquote:
Orijinalden alıntı: Guest-77293B3E8
ama o elwind yayınları çoq eğlenceli xd -
Dp fanboyu degilim sadece elwindi eğlenceli bi insan oldugu icin seviyorum ve bu yüzden savundum -
1.000.000 RP ÖDÜLLÜ YARIŞMA, BU KONUYU AÇAN KULLANICI AŞAĞIDAKİ SIFATLARDAN HANGİSİNE DAHA UYGUNDUR?quote:
Dp fanboyu degilim sadece elwindi eğlenceli bi insan oldugu icin seviyorum ve bu yüzden savundum
a) troll
b) iq 70
c) bjk fanboyu
d) enes kazdal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 12 Eylül 2015; 18:31:26 > -
e)sosis. -
Elwindin espri seviyesi herkese göre değil , siz eleştiriye devam edin biz gece yayınlarında 5e kadar gülüyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: MajoooR
Elwindin espri seviyesi herkese göre değil , siz eleştiriye devam edin biz gece yayınlarında 5e kadar gülüyoruz
+1 -
Öyle şeyleri şakasına söylüyor siz de ciddiye alıp konu açıyorsunuz. Bilerek egolu davranıyor yine konu açıyorsunuz. Arkadaşlar yapmayın. Espiri ile gerçeği ayırmak bu kadar zor olmamalı. -
Al işte riven main olduğundan özürlü olduğunu anlamıştım.ÇOK BÜLÜYÜSÜN tek savunma stiliniz bu özürlüler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Max Teabag
Al işte riven main olduğundan özürlü olduğunu anlamıştım.ÇOK BÜLÜYÜSÜN tek savunma stiliniz bu özürlüler.
Tamam pro kardeş -
DP fanboyları hemen atlamış beklemiyor değildim ama singed gibi bir şampiyona mekaniği yok demek, o kadar saçma ki satın bile almadım demek, nedir biri açıklasın beğenmem dersin anlarım ama low heroları alıp kullanılmayan şampiyonlara laf atmak tam bronz kafasıdır ligi master olsa bile o adamın ruhu bronzdur anlatabildimmi?quote:
Orijinalden alıntı: Rivenordiscoquote:
Orijinalden alıntı: MajoooR
Elwindin espri seviyesi herkese göre değil , siz eleştiriye devam edin biz gece yayınlarında 5e kadar gülüyoruz
+1
Alıntıları Göster
Not:Bu sözü gözü kapalı bu adamı savunanlara söylüyorum diğerleri alınmasın
-
bu son aylarda twicth de patlama yaptı izleyici sayısıquote:
Orijinalden alıntı: Rivenordiscoquote:
Orijinalden alıntı: Max Teabag
Al işte riven main olduğundan özürlü olduğunu anlamıştım.ÇOK BÜLÜYÜSÜN tek savunma stiliniz bu özürlüler.
Tamam pro kardeş
Alıntıları Göster -
Son cümleyi okuyup seni ciddiye alan var mı acaba merak ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Judge Magister
bu son aylarda twicth de patlama yaptı izleyici sayısı
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- komik lol nickleri
- troll nickler
- lol troll nickler
- otp ne demek
- mmr hesaplama
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X