Şimdi Ara

EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI ALABİLDİNİZ Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tytde alamadığım karşılığı bunda misliyle aldım. Moral bozmak için demiyorum ama çatır çatır çözdüm hepsini,zorlaştırılmış 345 denemesi gibiydi,yani hiç karşılaşmadım diyenin kendi hatası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem bu kadar stratejiksin Türkiye 1.'si olursun heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: justtitia

Madem bu kadar stratejiksin Türkiye 1.'si olursun heralde
    Ben yerleştim zaten ilk girdiğimde. Hedefime de ulaştım.

Gelip burda birbirinizi avutuyorsunuz,gazlıyorsunuz. Sığsınız,daha ne dediğimi anlamıyorsunuz,saldırıyorsunuz hepiniz troll falan diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14D640FEB -- 1 Temmuz 2018; 14:41:37 >
  • Ya şurda yerleşmiş olanlar geliyolar giriyolar sınava sonra ahkam kesiyolar akıl vermeye çalışıyolar. Seni ciddiye bile alamayacağım

• Hayır çünkü hayvan gibi edebiyat çalıştım gerçekten eserin türü eser içeriği bir sürü yazar en ince ayrıntısına kadar ve gidip Acı Tütün sordular??????????**
  • quote:

Orijinalden alıntı: justtitia

Ya şurda yerleşmiş olanlar geliyolar giriyolar sınava sonra ahkam kesiyolar akıl vermeye çalışıyolar. Seni ciddiye bile alamayacağım
    Biz de bu yollardan geçtik...

Diyorum ki avutmayın. Ben de sınava girdim dün ve bugün.

Ciddiye bile almayacakmış,50k ya bile giremeyeceksin.

Ağla hadi
  • BlackOcean_ kullanıcısına yanıt
    acı tütünü geç reis sırça köşk nedir, ayaşlı ve kiracıları nedir bu edebiyat olmamış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene çok ağlattılar heralde seni hırsını gelmiş burda çıkarıyorsun zavallısın :D kendi halinde takılabilirsin bu başlıkta nefretini ne kadar kusarsan o kadar iyi, sonrasında daha az insana bulaşmış olursun ahahajhahah

• Hayır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır. gerizekaliliğimi kesinleştirdim.
  • Hocam neden isyan ediyorsunuz anlamıyorum. Çıkmış bakmadınız mı siz? Geçen senenin lys matematiğindeki analitik, uzay sorularını görmediniz mi? Üstelik uzay vektör soruları iptal bile edilmişti o kadar tartışmadan sonra. Bunlara hazırlıklı olmanız gerekiyordu. 2015ten beri aynı mantık ilerleyen ösym tarzına alışmanız gerekiyordu. Sınav anındaki strese bir şey demiyorum ama vektör görünce isyan etmeniz saçma.

• Matematik bidmiş

• Ak zaten moralim bozuk saçma sapan konuşup insanların moralini bozma tamam mi .akilli çocuk seni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CamelQuagmire kullanıcısına yanıt
    Gerçekten ya gerçekten
  • kesinlikle alamadım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.