Şimdi Ara

Emekli maaşına bloke koymuşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayin hukukçu abilerim ablalarim sizlere bisey danışmak istiyorum Babamin 4 tane kredi kartina borcu vardi ziraat bankasinin müdürü ve çalışani bizden ve babamdan habersiz dedemin yanina gitmişler oğlunun borcu var onun icin senin maasinan kredi çekicez kapatacaz demişler ve cahil adama bir sürü kağıt imzalatmışlar ve dedem 4 aydir hiç maas alamiyo bagkur emeklisi bankasi hesabi her ay -500 ü gösteriyo bloke var diyorlar şuan 1080 lira maas almasi gerekiyordu bide 500 lira kredisi vardi şuan 680 lira maas almasi gerekiyordu fakat hic alamadigi gibi hesabi -500 de ne yapmaliyiz acil yardim edin

• elinden muvaffakat almışlardır. o durumda yapacak bir şey olmuyor genelde.
  • Muvaffakat taahhüt gibi birşey mi emekli maaşınin 4 te birinden fazlasi kesilemiyor diye biliyorum ben
  • serdar_ozdemir S kullanıcısına yanıt
    Dava açıp muvafakat sözleşmesinin gerçersiz olduğunu ileri sürüp sözleşmenin iptalini talep etmeniz lazım.İspat külfeti sizde.Zor bir dava.
  • Simdi şöyle anlatayim babamin kredi karti faizi 7 bin tlymiş dedeme bir sürü şey imzalatip kredi verip parayi babamin faizine yatirmislar fakat dedemin hesabinda 7 bin tl ödendi diye bir hesap bilgisi görünmüyo nasil yapmislar anlayamadik boş dekontmu imzalattilar acaba birde hesap özetunde her ay 300 lira açik çikiyo nasil anlayamadik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.