Şimdi Ara

Emeklilerin de elinin ayarı yok ha (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
5.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Akepe yi gerçekten emekliler komaya soktuysa, reis 1-2 seneye kalmadan emekli maaşını asgariye sabitlesin emekliler 2028 de tekrar akepe li bir isme basar oyunu.

İnsanların tamamen yüz çevirmesi lazım.

• 20 yıldır pkkyı meclise kim sokuyor efendi toronaga. 

• investing kullanıcısına yanıt

senin yaşın yetmiyor 20 yıldır pkknın siyasi kolunu meclise taşıyan sizlersiniz. 

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt

zekanıza hayranım chpnin sandıkta oy aldığı yerde dem 1 oy çıkıyor demin sandıktan çıktığı yerde chpye 0 oy çıkıyor halen seçmen diyor analiz diyorsun sonuç gayet açık 20 yıldır pkkenin siyasi kolunu meclise taşıyan sözde kurucu partiye oy verenlersiniz. 

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

açılım adı altında pek samimiydiniz ne çabuk unuttunuz sınırdan davul zurna ile geçirdiğiniz pkklıları...

• EjderLefLef kullanıcısına yanıt

sihalar uçmasın katil devlet devlet orantısız güç uyguluyor diyen siz sözde kurucu parti olduğu iddaa edenlere oy veren muhterem sizne çabuk unuttunz 20 yıldır pkkenin siyasi kolunu meclise taşıdığınızı.  şuanda avrupa birliği sorunu siyasi yönden çözün diyebiliyormu devlet herşeyi denedi onlarda hendeklere gömüldüler her günde birine çizik atılıyor devamke bro. 

• Onu bunu bırak bir yakınım 38 yaşında emekli olacak iken, 43 yaşında aziz hükümetimizin-devletimizin çıkardığı EYT sayesinde emekli olabilmiş. Ben şimdi hakkımı nerelerde arayayım diye gezinip duruyor 

Eski işinde birçok emeklinin olduğu gibi düzenini hiç bozmadan çalışmasına da devam ediyor. ikinci maaşın maddi ve manevi huzur ve mutluluğun zevkini yaşasa da emekli maaşının az olduğunundan da yakınıyor. Bazen Avrupa'ya imkanı mevcut iken çalışmaya gitsene dediğimde yok yok burası nimet nimet diyor 

Eminim EYT sayesinde bu şekilde olan binlerce emeklimiz vardır. Yenileri de peyder pey gelmeye devam ediyor.

Türkiyem bana göre cennet cennet. 

• HARBİKIZ kullanıcısına yanıt

Dindiremezlerde indiremezlerde, ben asıl parti kongresinin sonunda kazanınca ona buna neden selam gönderdiler anlayabilmiş değilim. Onlar tekin kişiler mi ki?

• Akıl oyunları değil Açlık oyunları (emekliler)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yaman01 Y kullanıcısına yanıt

Acısı geçti mi? Zeytinyaglı yanik kremi var. 2 ay oldu geçmiştir herhalde acısı seçimin.

• OrQuN kullanıcısına yanıt

bu konuda mesaj attım mı hatırlamadığım için konuya girdim baştan okurken senin mesajında, bugünün haberi geldi aklıma hemen. cnn turk haber ikindi haberlerindeydi sanırım, iki çalışan bir emekliye bakıyor dedi. ayrıca bu zaman için evet bir yüklenme oldu dedi ve sonrasını tam bilgi yazamıyorum çünkü konuşmanın son anına denk geldim. ama yanlış anlamadı isem bu durumun geçici olduğunu ve erken emekliliğin kabaca yazıyorum, sorun teşkil etmeyeceğini tam tersine olumlu sonuç vereceğine yönelik bir şeyler söylendi. bunu not olarak belirteyim. iyidir kötüdür bilmem. ileride gerçekleri görürüz.  

ben sanırım farklı bir konuda yine yazdım. akp oy kaybına bu yönden bakıyor ise gelecekte de oy kaybına uğramaya devam eder. ha bu arada madem emekliler, aç kalma konusunda bu kadar önemli rol oynuyorlar, muhalefet de buna dikkat etsin. buradan iktidar adaylarına bol bol mesaj verelim o zaman. emekli maaşlarını yüksek tutsunlar.  

neyse ne diyordum, evet emekli maaşından konuşuyorduk galiba. emekli maaşına gelene kadar yapacak çok işleri var. ali yazar veli bozar şarkısı var manço'nun. Allah rahmet eylesin. akp de yaptığını bozdu diyeceğim sandınız değil mi? hayır yapılanı bozdu. bu türkçe ne güzel bir dil ya. virgül kullanmayınca farklı anlam da verebiliyor. artık virgül koysanız da olur koymasanız da olur. bence fark yok.

bazıları da emeklileri karaktersiz olarak nitelendrmiş çok ayıp bir şey bu. her insanın bir onuru vardır. ama bazen güvendiğin dağlara kar yağar. verdiğinden değil, hiç ummadığın için başkasının yaptığından utanır duruma düşersin. neyse.. maddiyat dediğin telafi olur. maneviyatın telafisi olmaz vesselam. kim maddiyat ile sorunları aşabileceğini düşünüyor ise daha çok düşünmeye devam eder.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.