Şimdi Ara

Emektar PSP Açılmıyor (Sebepsiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yaklaşık 2 Yıldır Rafta Duran PSP'mi Kuzenime Hediye Edeyim Dedim, Fakat PSP Açılmadı. Dedim Herhalde Batarya Öldü, Bende Gittim Yeni Bir Batarya Aldım, Açıldı, Fakat Kapatınca Tekrar Açılmadı, Eski Pile Geçtm Açıldı, Yine Aynı Sorun. Bi Süre Sonra Hiç Açılmamaya Başladı. Garantisi Yoktu Zaten, İçinden 1-2 Kablo Çıkmıştır Dedim ( Ekranı Değiştirilmişti ) Fakat Hepsi Yerli Yerinde. Acaba Açma Kapama Tuşundamı Bir Problem Var? Evde 1 PSP Daha Var, Kuzenimin 3004 Model, Ondada Aynı Sorun Var. Cihazda 3 Tane Pil Denedim 3'üde Çalışmıyor, Şarj Dahi Olmuyor. Bir Fikri Olan Varmı? Cihaz Ekran Değişimi Hariç Hiç Servise Gitmedi, Servisten Gelidkten Sonra 1 yıl Falan Kullandım Herhalde Sorunsuzca.

NOT: PSP 2004 Model, Hollanda'dan Gelmişti 3-4 Sene Kadar Önce. Şarj Kısmında Ufak Bir Problemi Vardı, Kabloyu Biraz Oynatınca Şarj Etmiyor, Eski Haline Getirince Normale Dönüyordu. Alakası Olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edemirbas -- 27 Ağustos 2012; 22:55:46 >

• Bu Arada PSP Brick yada Yarı Brick Olmadı, Çünkü Versiyon Atmadım. En Son 5.00 M33-7 Yüklüydü ( Çalışıyordu ).

Az Önce 5V Adaptörle Şarj Etmeyi Denedim, Piller Şarj Olmuyor. Ayrıca Pşller Yokken Şarjda Çalıştıramıyorum. Birde Şarj Aletinin Ucunu Taktığımız Yer Oynuyor Kabloyu Oynatınca ( Normaldede Oynar Biraz Fakat Bu Çok Rahat Oynuyor. Acaba O Kısımdamı Sorun Var? )
  • Nasıl açılmıyor bi anlatsan, eğer yeşil ışık yanıyor ama görüntü yok ise brick olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Nasıl açılmıyor bi anlatsan, eğer yeşil ışık yanıyor ama görüntü yok ise brick olmuştur

Yok Hocam Bende Hiç Işık Falan Açılmıyor, Şarj Bile Olmuyor. Farklı Adaptörlerle ve Pillerle Çalıştırmayı Denedim Ama Olmadı Malesef. Ben Sorunun Saır Güç Girişinde Olduğunu Düşünüyorum, Sizce?
  • tam emin değilim ama sen onu bide başka bi şarj aletiyle dene belki düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

tam emin değilim ama sen onu bide başka bi şarj aletiyle dene belki düzelir

Denedim, yukaridada yazmistim hocam, sanirim o sarj kisminda bir problem var arkadasim yeni pille oynarken sarj bittikten sonra acilmadi demisti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.