Şimdi Ara

Emeraldx3 Tr Ranked Günlüğü ====> Silver IV!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen salı Türkiye sunucusuna geçtim daha önce West'teydim. Pişman olmadım diyemem ama idare edicez artık Sezonun başından beri korkudan ranked giremiyordum toplam 6 oyun atıp bırakmıştım. Hazır Tr'ye geçmişken ranked girmeye başladım. Main lane'im jungle ama bu aralar mid'e kaymaya başladım gibi. Mid'de AD Caster oynarken çok eğleniyorum. Bende ranked atmaya başladığım için günlük yapmaya karar verdim hem sizin yorumlarınızı alıp hemde küçük bir arşiv oluşturma amacıyla. Sözü fazla uzatmadan:

İlk oyunum:

Henüz bir ligim olmadığı için oyunlar metaya göre değil tam olarak. Bizdeki support adc ile duo girmiş. Bende karışmadım buildlerine filan onlar baktılar başlarının çaresine. Top'ta ise Vi feedledi ancak buildlerin mükemmelliği(!) sayesinde pek sorun olmadı. Oyun boyunca Jarvan'la iletişimim iyiydi ama yinede itemlerine karışmadım kill olarak geride de olsak hiç dragon kaçırmayarak bunu telafi ettik. Fight'larda Draven'i ve Akali'yi direk aradan çıkardığım için üstünlüğü ele geçirdik ve oyunu bitirdik.

*Not: 15. dakikada 120 farmım vardı ancak malum Tr Server'i lane'ini bitiren mid'e koşuyor sende laneler düşene kadar yaptığın farmla kalıyorsun.

2. oyun:

Yanımda her yere gidebilen süper garen ve xin vardı ama karşı takımında meta'yı takmadığını tespit edince dodge'lamadım. Girdim oyuna. WW smite'sız jungle yapıyormuş oyun boyunca daha çok onun jungle'ında takıldım Brand ve mf'ye ben girince ultilerinizi atın dedim. Adamlar beni dinlediler. Anlıyacağınız yine iyi iletişimin zaferi oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSakura -- 5 Mayıs 2013; 20:53:16 >

• 3. oyun:

İlk 2 kişi jax ve kha'zix aldı. İkiside top'a gitmek istediğini söyledi kha'zix'i mid'e gitmesi için ikna ettim. Ardından pick sırası diana ve tabii ki garen'e geldi ikiside alıp insta lock yaptılar. Böylece jax konuştum o jungle'a gitti. Bende artık adc alır garen'le giderim diye düşünüyordum ki oyun başladı. Bu 2 keko arkadaşlarmış yukarı gidip beni aşağıda yanlız bıraktılar. Buna da bir şey demedim farmımı yaptım jax'ten gank istiyip kill aldım sonra bu ikisi top'ta yorick'i feedlemeye başladılar ardından lane'i kaybedip leave attılar 20'de surr kaçınılmazdı

4. Oyun:

Evet arkadaşlar sonunda bir lige yerleşmiş bulunuyorum. Tahminimden iyi bir başlangıç yaptım. Maçın özetine gelicek olursak. Tabii ki yine support yoktu. Artık alıştım sesimi çıkarmıyorum. Büyük bir başarı ile Zed'e first blood verdim. Beni outfarm bırakmaya başladı bende lane'i bırakıp (farmdan anlarsınız ) sürekli gank atmaya başladım. Draven'da iyi kastmıştı güzel fight'lar yaptık ve kazandık. Sonuç: Temiz win

5. Oyun:

Takımım iyidi herkes lane'ini kazandı. Dragon'u hiç kaçırmadık bi tane daha temiz win

6. Oyun:

Karşıma zed geleceğini düşünerek vladimir aldım. Ama anivia geldi. Açıkçası lane'de biraz zorlanıyordum ama Zed'ciğim sağolsun bana gelip bir kill verdi ve bende durmadım sürekli diğer lanelere gank gitmeye başladım mid'e geri döndüğümde 4/1/4'tüm. Tabiiki böyle olunca durum tersine döndü ve anivia benim karşımda duramamaya başladı. Dragon'u yine hiç kaçırtmadım. Diğer laneler genel olarak iyiydi. Evelynn sürekli birilerine sövüyordu zaman zaman onu sakinleştirmeye çalışmaktan oyuna kınsantre olamadım. Ama yinede hepimiz lanelerden üstün çıktığımız için fight'larda da iyidik. Bir win daha aldım

*Oyundan sonra Anivia bana ve Zed'e (genel olarak bana) öyle bir sövdü ki chat'i toptan kapadım

7. Oyun (Aslında 9. oyun 2'sini haftasonu dışarda attım ve kaybettim):

Score belli fazla söze gerek yok . Kolay bir galibiyetti. Herkes lane'ini kazandı. Herkes iyi oynadı iyi takımdı sorun olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSakura -- 15 Mayıs 2013; 23:22:56 >

• 3. maç ibretlik olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.maç TR serverinin kalitesini gösteriyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr'de başarılar

• Başarılar.

• 3.maç=tr.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal.d

3. oyun:

İlk 2 kişi jax ve kha'zix aldı. İkiside top'a gitmek istediğini söyledi kha'zix'i mid'e gitmesi için ikna ettim. Ardından pick sırası diana ve tabii ki garen'e geldi ikiside alıp insta lock yaptılar. Böylece jax konuştum o jungle'a gitti. Bende artık adc alır garen'le giderim diye düşünüyordum ki oyun başladı. Bu 2 keko arkadaşlarmış yukarı gidip beni aşağıda yanlız bıraktılar. Buna da bir şey demedim farmımı yaptım jax'ten gank istiyip kill aldım sonra bu ikisi top'ta yorick'i feedlemeye başladılar ardından lane'i kaybedip leave attılar 20'de surr kaçınılmazdı

3.maçı ben yaşasaydım tr serverini bırakırdım :D

• Sebebini bilmiyorum ama genel olarak sabırlı bir insanım
  • 4. Oyun:

Evet arkadaşlar sonunda bir lige yerleşmiş bulunuyorum. Tahminimden iyi bir başlangıç yaptım. Maçın özetine gelicek olursak. Tabii ki yine support yoktu. Artık alıştım sesimi çıkarmıyorum. Büyük bir başarı ile Zed'e first blood verdim. Beni outfarm bırakmaya başladı bende lane'i bırakıp (farmdan anlarsınız ) sürekli gank atmaya başladım. Draven'da iyi kastmıştı güzel fight'lar yaptık ve kazandık. Sonuç: Temiz win

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSakura -- 10 Mayıs 2013; 21:13:59 >

• Başarılar hocam silverda başlaman gayet iyi bişey bronze de olmadığına dua et
  • 3. Maç TR kalitesi falan diyenler 4 macin 3ü kaliteli 1i kotu diye ...

• açıkçası diğerlerininde çok kaliteli olduğunu pek söyleyemem gördüğün gibi oyunlardan birinde support geldi o da mızrakçı aa'lı nidalee
  • quote:

açıkçası diğerlerininde çok kaliteli olduğunu pek söyleyemem gördüğün gibi oyunlardan birinde support geldi o da mızrakçı aa'lı nidalee

Yani ne beklediğini anlayamadım sonuçta unranked oynuyordun.Kötü anlama sana bir lafım yok.Fakat unranked maçların tamamen metaya uygun 4/4 lük maçlar olmasını bekleyemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: frkkbo

quote:

açıkçası diğerlerininde çok kaliteli olduğunu pek söyleyemem gördüğün gibi oyunlardan birinde support geldi o da mızrakçı aa'lı nidalee

Yani ne beklediğini anlayamadım sonuçta unranked oynuyordun.Kötü anlama sana bir lafım yok.Fakat unranked maçların tamamen metaya uygun 4/4 lük maçlar olmasını bekleyemeyiz.

Doğru sende haklısın tabii ama west'teki metaya göre olan normal game'lerden sonra burada ranked'da bile böyle olması beni şaşırttı.

• quote:

quote:

quote:

Doğru sende haklısın tabii ama west'teki metaya göre olan normal game'lerden sonra burada ranked'da bile böyle olması beni şaşırttı.

Kotu anlamani istemem.Tekrar ediyorum sana lafim yok.Zaten haddimede degil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kotu anlamani istemem.Tekrar ediyorum sana lafim yok.Zaten haddimede degil.

Yok ya ben zaten bu konuyu yorum yapmanız içim açtım. Amaç bu sonuçta. Ama bu ranked'ların metaya göre olmamasına bi anlam veremedim

• Maç 5:

Takımım iyidi herkes lane'ini kazandı. Dragon'u hiç kaçırmadık bi tane daha temiz win
  • 6. Oyun:

Karşıma zed geleceğini düşünerek vladimir aldım. Ama anivia geldi. Açıkçası lane'de biraz zorlanıyordum ama Zed'ciğim sağolsun bana gelip bir kill verdi ve bende durmadım sürekli diğer lanelere gank gitmeye başladım mid'e geri döndüğümde 4/1/4'tüm. Tabiiki böyle olunca durum tersine döndü ve anivia benim karşımda duramamaya başladı. Dragon'u yine hiç kaçırtmadım. Diğer laneler genel olarak iyiydi. Evelynn sürekli birilerine sövüyordu zaman zaman onu sakinleştirmeye çalışmaktan oyuna kınsantre olamadım. Ama yinede hepimiz lanelerden üstün çıktığımız için fight'larda da iyidik. Bir win daha aldım

• Başarılar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.