Şimdi Ara

Emiliano Sala'nın Uçağı Düştü! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: T-E-K-

Yasasa ne olacak milyonlari goturecek etrafinda bir ton kadin olacak bu yuzden umurumda bile degil

dua bile eden olmus sen max 4-5k para icin sabah aksam calisirken o adam 2 top sektirip milyonlar kazanacak size mi dustu bu adami dusunmek
    Yobaz allert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 24 Ocak 2019; 11:42:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

Sende buna inaniyorsun yazik

Alıntıları Göster
    Ya birader Hz. Muhammed öldüğünden beri birbirini öldürmüyor mu müslümanlar halifelik ya da mezhep ayağına? Hayır bilmiyor musun diyeceğim, bir Potur olarak ve daha -de,-da ayiramayan biri olarak bilmiyorsundur zaten. Dıj güjler garıştırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ateistim

Okudugunu anlayamiyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ateistim

Okudugunu anlayamiyorsun
    Yahu siz ne bitmez gereksiz insanlar grubusunuz yahu. Adam Futbol bölümünde, bir futbolcunun başına gelen olay ile ilgili haber yapıyor ve senin yorumlarına bak. Bu kadar gereksiz olmayın kardeşim. Bu futbol alanında futbol ile ilgili herşey paylaşılıyor. Eleman bunu adama ağat yakılsın, dua edilsin diye paylaşmıyor ki, bir haber niteliği taşıdığı için paylaşıyor. Senin gibi bir gereksiz yüzünden, bu başlığı açan elemanı sevmememe rağmen, onu koruyorum ya, bu daha da tradejik.

Boş insansınız. Gerekli olun azıcık.

Bu arada Ateist adam, Ateistim diye bağırmaz. Ateistim diye bağıran adam özenti, bilinçsiz, cahil boş adamdır. Bakın ben Atesitim oley yuppi havalarında takılan boş insansır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 24 Ocak 2019; 13:20:59 >
  • quote:

Ateistim

Okudugunu anlayamiyorsun
    mesajın hiç bir yerinde ateistim yazmımışsın

buram buram asla sahip olamayacagın bir hayatı yaşayan insanı çekememe edebiyatı yapmışsın
  • Yuh, konu nereden nereye gelmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arama calismalari durdurulmus artık. Polisin dedigine gore imkansız yasamaları ama tek bir iz bike bulamamislar. Malezya ucagi gibi oldu buda.

Karadelik falana mı giriyor bunlar

• Ne kadar mal insan var ya sizinle ayni ulkede yasadigim icin utaniyorum ! Geberin !
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiritswithinn

Beyler sakin tamam allah rahmet eylesin deyin geçin işte konuyu bu kadar abartmaya gerek yok.
    ölen müslüman değilse öyle denmez ki.
  • Benim ölen araplar hic umrumda degil.
    Futbolcuya uzuldum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian1

ölen müslüman değilse öyle denmez ki.

Alıntıları Göster
    Haklısınız tabiki ben öyle demeye alışmışım zaten niyet im iyi dileklerde bulunmak müslüman olup olmaması çok önemli değil benim için.

Toprağı bol olsun diyelim o zaman.

• Beyler son durum ne uçak bulundu mu?
  • Kocaman malezya uçağını bulamadılar yıllarca bu küçük jeti hayatta bulamazlar.
  • 📌Fransa medyası, Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'yı taşıyan uçağın enkaz parçalarına ulaşıldığını açıkladı.

• Sanırım çoktan vefat etmiş.
  • Emiliano Sala'nın Uçağı Düştü!

• İngiltere Hava Kazaları Araştırma Birimi, enkazdaki cesedin Emiliano Sala'ya ait olduğunu açıkladı.

• OFFICIAL: Police have identified a body found on crashed aeroplane as Emiliano Sala. RIP.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.