Çayım soğudu çoktan, merak ediyorum neden çıktım ki şu yataktan? Penceremde yağmur bulutları ve görecek bir şey yok. Görsem de her şey gri zaten, ama duvarımda senin resmin, Hatırlatıyor bana her şeyin o kadar da kötü olmadığını...
Çayım soğudu çoktan, merak ediyorum neden çıktım ki şu yataktan? Penceremde yağmur bulutları ve görecek bir şey yok. Görsem de her şey gri zaten, ama duvarımda senin resmin, Hatırlatıyor bana her şeyin o kadar da kötü olmadığını...
Sevgili Slim, sana yazdım ama beni aramadın Sana cep telefonumu, çağrı cihazımı, ev telefonumu yazmıştım Sonbaharda iki mektup attım Almamış olamazsın! Belki de postanede bir sorun filan vardı.
Bazen yazarken adresleri de karıştırır... Neyse, salla, n'aber! Kızın nasıl dostum? Benim kız arkadaşım da hamile, ben de baba olmak üzereyim, Bil bakalım bizimki kız olursa ona ne diyeceğim?Ona Bonnie diyeceğim, onun adı bu.
Amcan Ronnie'yi ben de duydum, çok üzüldüm, Benim de bir arkadaşım onu istemeyen bir kaltak yüzünden canına kıymıştı. Belki hep duyuyorsundur, ama ben gerçekten senin en büyük hayranınım. ScamZ ile yaptığın o bok bile bende var.
Bütün odam senin resimlerin ve posterlerinle dolu. Senin Ruckusle yaptığın o boku da beğendim, sıkı bir işti. Neyse, umarım bu mektup eline geçer, Yaz bana,en büyük hayranın Stan.
Sevgili Slim, hala beni aramadın, yazmadın, herhalde fırsat bulamadın. Kızmadım, ama hayranlarına yazmaman boktan bir şey! Eğer benimle konser çıkışı konuşmak istemediysen, En azından Matthew için bir imza verebilirdin!
O benim küçük kardeşim, daha 6 yaşında, Saatlerce bekledi seni stadın çıkışında, ve sen sadece 'Hayır' dedin, gittin ona! Bu boktan bir şey ahbap, sen onun idolüsün, Seni benden bile daha fazla sever çocuk, ve seni örnek alıyor.
Ben çatlağın biri değilim, ama kandırılmayı sevmem Hatırlar mısın Denver'da karşılaşmamızı, ve sana yazarsam eğer Bana 'Yazacağım' diye söz verişlerini. Bak, aslında ben de senin gibiyim. Babamı da hiç tanımadım. Annemi sürekli aldatır ve onu dövermiş.
Bu yüzden şarkılarında kendimi buluyorum. Kafam bozuk olunca hep seni dinliyorum. Çünkü canım sıkılınca yapacak bir bok bulamıyorum. Hatta göğsüme senin adını dövmeyle yazdırdım.
Bazen kesiyorum kendimi ne kadar kanadığını görmek için Bu adrenalin gibi. Acı hızla bedenimi sarıyor. Görüyorsun, sana saygı duyuyorum, çünkü doğruyu söylüyorsun. Hatta kız arkadaşım bana kızıyor, sürekli senden söz ediyorum. Ama o seni benim Slim'i tanıdığım kadar tanımaz, kimse tanıyamaz. Beni aramak zorundasın dostum, yoksa en büyük hayranını kaybedeceksin Ben Stan, her zaman senin Not:Bence tanışsak iyi olur
Sevgili Bay 'Hayranlarıma yazmak ya da telefon açmak için fazla iyiyim' Bu senin kıçına postaladığım son paket oluyor Altı ay geçti, ve hala çıt yok...Bunu hak ettim mi? İki mektubumu da aldığını biliyorum, çünkü adreslerini çok dikkatli yazmıştım.
Şimdi sana bir kaset yolluyorum, umarım dinlersin! Şu an çevre yolunda 120'yle gidiyorum, Hey Slim, 'Bir şişe votkanın beşte birini içtim, arabama biner miydin?' Phil Collins'in o şarkısını bilirsin değil mi:'Gecenin Ortasında' Hani Phil bir adamı boğulmaktan kurtaracakken kurtarmayan bir adamı görür de, Yıllar sonra tanır o herifi kendi şovunda? Bu da öyle işte, sen de beni kurtarabilirdin ama çok geç. Artık her şey bitti, artık uçuyorum.
İstediğim tek şey boktan bir mektup ya da bir telefon aramasıydı... Ayrıca yırttım duvardaki bütün resimlerini! Seni seviyorum Slim, birlikte olabilirdik, bunu bir düşün. Sen içine ettin, umarım uyuyamazsın ve bunu rüyanda görürsün. Ve rüyanda, umarım uyuyamazsın ve bununla ilgili haykırırsın Umarım bilincin yer bitirir seni ve bensiz nefes alamazsın Gördün mü Slim,.. Kapa çeneni kaltak!Konuşmaya çalışıyorum! Hey Slim, bagajda bağıran benim kız arkadaşım. Ama boğazını kesmedim, sadece bağladım, bak, ben senin gibi değilim! Çünkü eğer boğulursa, daha çok ızdırap çekecek ve ölecek.
Tamam artık gitmeliyim, neredeyse köprüdeyim. Eyvah unuttum, bu boktan nasıl kurtulacağım!
Sevgili Stan, sana daha önce yazacaktım ama çok meşguldüm. Kız arkadaşın hamileymiş ha, şimdi nasıl? Bak, kızıma o adı vermene çok sevindim. Şu imzalı şapka da erkek kardeşin için.
Konser çıkışında sizi görmemişim, kusura bakma, Ama sakın bunu gıcıklık için yaptığımı sanma! Peki, nedir o bileklerini kesme saçmalığı? Ben bunları gırgır olsun diye söylüyorum. Kafayı mı yedin sen oğlum? Senin canın sıkkın Stan, bence bir doktora danışmalısın dostum. Bilirsin, bu herkesin başına gelir. O kıçını toparlamana yardımcı olur.
Ama o 'tanışma' boku da ne demek oluyor? Bence bu geyikleri bırakmalısın. Birbirine asıl ihtiyacı olan kız arkadaşın ve sensiniz. Belki de ona daha iyi davranmalısın. Umarım bu mektup eline geçer. Ve bu zamanında olur.
Umarım kendini incitmeden önce ve kimsenin canını yakmadan seni bulur. Sana ilham vermem güzel, Stan, ama biraz sakin ol dostum. Neden saçmalıyorsun? Bunu anla ki ben seni bir hayran olarak istiyorum. Çılgınca şeylere girişmeni istemiyorum. Bir kaç hafta önce gazetede okudum ve kafayı yedim. Delinin biri kıyak kafayla köprüye dalmış. Ve arabasının bagajında, zavallı hamile kız arkadaşı varmış! Arabada bir kaset bulmuşlar, ama kime doldurulduğunu anlamamışlar, Hmm, neydi herifin adı...Lanet olsun, O sendin,.. Stan!
Evet yaw ben de zamanında kendi başıma uğraşıp çevirmiştim bu parçayı. Çok güzel konusu var hele bir de kliple beraber dinleyince daha etkili :)
Taşekkürler ma.. pardon şerın [evlol]
önemli değil
He he Mike habire mitoz bölünmeye uğruyor, yakında ilk kopya insan olucak :)))
mayoz bölünme ne demekti? unuttuk onu yaw... olm sen önce omzularını genislette gel :)))
Batman kostümü taksam yeterli gelir mi? Ben en iyisi rugby kostümü bulayım :)))