Şimdi Ara

Eminemin Kolyesinden yaptırdım :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
4.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elbiskuha

la kolye recovery anlamını taşıyor sen hangi kötü bağımlılıktan kurtuldun da yaptırıp takıyorsun kolyeyi peh

recovery mi :D alcholic anonymous anlamına gelior asıl anlamı kötülükden kurtulmadım ama bence kolyenin bir anlamıda illuminatiye karşı olmayı acıklıyor.. yuvarlak karşı cıkmayı temsil eder üçgense illüminati
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper771

quote:

la kolye recovery anlamını taşıyor sen hangi kötü bağımlılıktan kurtuldun da yaptırıp takıyorsun kolyeyi peh

recovery mi :D alcholic anonymous anlamına gelior asıl anlamı kötülükden kurtulmadım ama bence kolyenin bir anlamıda illuminatiye karşı olmayı acıklıyor.. yuvarlak karşı cıkmayı temsil eder üçgense illüminati

alcholic anonymous bağımlıları kurtaran bir örgüt düşünce diyebiliriz eminemin de hap bağlımlılğı vardı ondan kurtuldugu ıcın recovery kolyesini takıyor ikiside aynı şey, illuminati karşı anlamı falan yok öyle bişe

https://www.google.com/search?hl=tr&q=recovery+necklace&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bpcl=38897761&biw=1440&bih=730&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=ZBWyUPfyFIqn4gSljYGgCw

https://www.google.com/search?hl=tr&q=recovery+necklace&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bpcl=38897761&biw=1440&bih=730&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=ZBWyUPfyFIqn4gSljYGgCw#um=1&hl=tr&tbm=isch&spell=1&q=alcoholic+anonymous&sa=X&ei=uxWyULC6KrGO4gTem4GgAg&ved=0CD8QvwUoAA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=b9cdbbec3d2ac3b8&bpcl=38897761&biw=1440&bih=730

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbiskuha -- 25 Kasım 2012; 14:57:49 >

• quote:

quote:

quote:

alcholic anonymous bağımlıları kurtaran bir örgüt düşünce diyebiliriz eminemin de hap bağlımlılğı vardı ondan kurtuldugu ıcın recovery kolyesini takıyor ikiside aynı şey, illuminati karşı anlamı falan yok öyle bişe

https://www.google.com/search?hl=tr&q=recovery+necklace&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bpcl=38897761&biw=1440&bih=730&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=ZBWyUPfyFIqn4gSljYGgCw

https://www.google.com/search?hl=tr&q=recovery+necklace&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bpcl=38897761&biw=1440&bih=730&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=ZBWyUPfyFIqn4gSljYGgCw#um=1&hl=tr&tbm=isch&spell=1&q=alcoholic+anonymous&sa=X&ei=uxWyULC6KrGO4gTem4GgAg&ved=0CD8QvwUoAA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=b9cdbbec3d2ac3b8&bpcl=38897761&biw=1440&bih=730

olabilir

• Parasını verel bizede yaptır olmaz mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poinoo

Parasını verel bizede yaptır olmaz mı ?

kardeş valla uğraşamam işim gücüm var :D git bi kuyumcuya 1-2 foto götür yapar sana imutasyon yaptır ucuza gelior 20 tl gümüş istersen 50tl falan
  • Ben de bi ara yaptırıcam üşenmezsem eğer.
    İlluminati felan yazmışlar yok öyle birşey Eminem'i benim kadar takip etseniz zaten saçmalamazsınız 2005ten beri takip ediyorum hastasıyım adamın. O kolyenin anlamı alkolden kurtulması, alkolikti kurtuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctt butcher

Ben de bi ara yaptırıcam üşenmezsem eğer.
    İlluminati felan yazmışlar yok öyle birşey Eminem'i benim kadar takip etseniz zaten saçmalamazsınız 2005ten beri takip ediyorum hastasıyım adamın. O kolyenin anlamı alkolden kurtulması, alkolikti kurtuldu.

gelde bunu diğerlerine anlat :D
  • güncel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

bu fotoğraf sanıyorum eminemin çok eski bir fotoğrafı olması gerekiyor... eminem ilkbaşlarda illuminati nin en sıkı üyelerindenmiş sonradan elini ayağını çekince ölüm tehditleri almış..

Çok eski mi :O İyisin galiba :)))) Burdaki fotoğraf 2011 Grammy Ödüllerine ait :)
  • Ozenti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden yaptırdın lütfen banada yaptır parası neyse vericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Ozenti

get out
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast.

Nerden yaptırdın lütfen banada yaptır parası neyse vericem

git kardeş kuyumcuya 2 de foto götür imutasyonu (demir gibi bişi) 20 ye gümüşü 50 ye yapıolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: QReal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QReal

Eminemin Kolyesinden yaptırdım :D

Artık Kolyende Bizden. İlluminati FTW.

Not : Paintle. Evet. Masterım.

illuminatiyle bir alakası yok alcoholics anonymous diye bir araştır istersen

Şaka Yapıyorum Zaten Dostum.

sen bir daha şaka yapma

• Ben de istiyorum :/ Hatta çeketini de, sweatini de t-shirtünü de :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mırmırcann

quote:

bu fotoğraf sanıyorum eminemin çok eski bir fotoğrafı olması gerekiyor... eminem ilkbaşlarda illuminati nin en sıkı üyelerindenmiş sonradan elini ayağını çekince ölüm tehditleri almış..

Çok eski mi :O İyisin galiba :)))) Burdaki fotoğraf 2011 Grammy Ödüllerine ait :)

bilemeyeceğim hocam o kadar..
  • quote:

quote:

quote:

bilemeyeceğim hocam o kadar..

:)
  • quote:

quote:

quote:

Ben de istiyorum :/ Hatta çeketini de, sweatini de t-shirtünü de :))))

:D bi bitmediniz a.*.khttp://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU

:D

:D:D

• güncel
  • +++++
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.