Şimdi Ara

Eminevim'den araba alan var mı? Güvenilir midir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
118.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 hafta önce eminevim den 70 bin tl aldım. 34 bin tl peşinatla beş ay önce kayıt olmuştum. Teslimatta hiç sorun yaşamadım. Kesinlikle güvenilir bir kurum bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ev de aldım arabada aldım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Tekrar girermiyim girerim ama gerek evde gerekse arabada ödemeleriniz yüksek olmalı ki teslimatınız çok ileri tarih olmasın. 2016 mayısta aracımı aldığımda aylık ödemem 3 bin TL idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür oluşumlarda yeni gelenler, eski gelenlerin parasını öder, oluşum ise parasını cebine koyar. Oluşum sürekli başkasının parasın kullandığı için, belli bir zaman sonra yeni gelenler eski gelenlerin parasını ödeyememeye başladığında, düzen dönmez ve oluşumun sahipleri bir anda parayla birlikte yok olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hep merak etmişimdir ama şimdiye kadar dolandırıldım canım yandı diyen duymadım demekki adamların yanlışı yok demişimdir emin evim çok uzun zamandır var canı yanan madur olan yok
    Ama sizin heabınızı ona göre yapmanız lazım paranızı tl olarak biriktiriyor ve paranız eriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sunbird kullanıcısına yanıt
    Diğer yeni kurulanlar için bişi diyemem ama eminevim yaklaşık 30 yıldır faal çalışıyor. Batacak olsa şimdiye kadar çoktan piyasayı dolandırırlardı. Haklarında açılmış dava vb şey duymadım.

• Geçen hafta bir öğretmen arkadaş eminevim ile araba aldı. Ben de tam anlamiyla guvenemiyordum şahsen ama artik ben de dusunuyorum. Tabi en iyisi kendi paranla veya eş dosttan borcla almak bence ama ihtiyac olursa artik guvenebilecegim bir yer.

• Bu devirde dini kullanarak parayla ilgili iş yapanların alayı gözümde dolandırıcıdır. Faiz haram diyerek insanların hassas noktalarına oynuyolar. Kimse kimsenin babasının oğlu değil biri size kıyak geçiyorsa oturun bi düşünün neden diye.
  • Öyle yerlere gireceğine katılım bankasından araç finansmanı kullanarak araba alsan daha ucuza gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Diğer yeni kurulanlar için bişi diyemem ama eminevim yaklaşık 30 yıldır faal çalışıyor. Batacak olsa şimdiye kadar çoktan piyasayı dolandırırlardı. Haklarında açılmış dava vb şey duymadım.
    değirmen dönüyor demek ki 30 senedir su var. zaten su varken kimse bir problem yaşamaz, alan, veren ve kurum memnundur halinden. Problem yeni gelen sayısı azalınca başlar, değirmen dönmeyi bırakırsa kimse parasını alamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Eminevim ile araba alma işini bende düşünüyorum. Bir arkadaşım geçen sene ev aldı. Bu senede bir arkadasim araba aldı. Faiz oranları bu kadar fırlamışken Eminevim çok karlı duruyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.