Şimdi Ara

Emirates Cup 2. Maç | Arsenal vs Galatasaray | 4 Ağustos Pazar | Maç Konusu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
4
Favori
33.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

İlk yarıdaki oyun beni tatmin etti. Zira ilerideki oyuncularımız rotasyon oyuncusu, bu yüzden savunmamımızın ön plana çıkması lazımdı ki öyle de oldu. Israrla söyledim Chedjou'ya balon diyen taş olacak, 2 ay sonra en büyük Chedjou fanatiği kesilecek diye

Chedjou iyi yalnız bugünde bi penaltı pozisyonu gibi birşeyde o vardı Dany gibi ceza sahasında korkutuyo beni açıkcası diğer özellikleri çok iyi bileklerine çok hakim .

Çok kritik müdahalelerde bulundu, takıma alıştığı takdirde defanstan aldığı toplarla ileriye de çıkmaya başlayacaktır. Mesela kaptığı top sonrası hücuma destek vermek istedi, Umut topu rakibe nişanlayarak çıkarken hazırlıksız yakalanmamıza neden oldu. İlk 11 tam otursa Chedjou daha da yıldızlaşmaya başlayacak. Dany gibi değildir Chedjou, ayağı temizdir.

Bu arada 2. yarı değişiklikler gelmiş. Emre Çolak yine yıldızlaşırsa şaşırmayın, adam hazırlık maçlarının yıldızı oluyor her sene

• Hamit çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

Lan adamlar tutturmuş Amrabat şöyle zekasız, Umut böyle dandik, Hamit 5 para etmez.

Hamit SAĞ KANAT DEĞİL lan bir şunu anlayın. Ha geri kalan herşeyi bu maçta kötüydü evet ama bu adam sağ iç oyuncusu. Bu adam adam geçmez pas alır verir.

Umut dediğin adam Drogba gelene kadar bu ligde gol krallığını kovalıyordu.

Amrabat olmasa takım karşı sahaya top taşıyamazdı.

Lan sizin gibiler Chedjou dandik stoper elimizde patlayacak bilmem ne diyorladı. Lan adam geçenlerde Chedjou Fransa'nın Trabzon'undan geldi diye konu açtı lan.

Düzeltme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilasa

Emre kimin yerine girdi ?

Hamit
  • Drogba bu Amrabat'ı döver. 2 maçtır Drogba boştayken şut atıyor.
  • Bu Amrabat ı çizer Fatih Terim
    Bu kadar bencil oyuncumu olur ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMRABAT ASDFASD YETER
  • Drogba bu Amrabat ı döver demedi demeyin
  • Amrabat iyi diyeni keserim lan başlarım bu herifin şutuna.
  • amrabat pas at artık arkadaş
  • şu remzi bizde olsaydı keşke

tamam vurmayın
  • Ahhh be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drogba amrabatı mikse yeridir adam bug mu arıyor nedir arkadaş hep aynı şey ben yoruldum yeminle .
  • Amrabat
  • Ambrabat denen adam dün de aynısını yaptı. Bukadar bencilce oynanmaz ki bu oyun, yeter artık her topa vurulmaz.
  • İddaa oranları nedir?
  • Denyo amrabat atsana Drogba'ya
  • Reji fatih terimi hep el kol hareketi yaparken ekrana getiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre hala aynı.Ön direğe kısa kesiyor korneri

Galatasaray oyuncu değişiklikleri ve galiba soyunma odasında azar yemenin etkisiyle istekli başladı.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.