Şimdi Ara

Emlak Ofislerine Web Sitesi Pazarlayacak Eleman Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konut, Dükkan / İş Yeri ve Arsa alım satımı yapan emlak ofisleri için, tamamen yönetim panelli bir emlak ofisi scripti geliştirdik. Scripti emlak ofislerine pazarlıyoruz. Sitede;

- Konut ekleme/düzenleme/çıkarma
    - İş Yeri ekleme/düzenleme/çıkarma
    - Arsa ekleme/düzenleme/çıkarma
    - Duyuru ekleme/düzenleme/çıkarma
    - Vitrin ilanları ekleme/düzenleme/çıkarma
    - Eklenen ilanlara sınırsız fotoğraf ekleme/çıkarma
    - Yönetim Paneline düşen iletişim formu
    - İlanlar arasında arama yapma
    - Güncel döviz kurları gösterimi
    - Güncel döviz kurlarını kullanan Döviz Çevirici

gibi özellikler bulunmaktadır.

Bu sistemi emlak ofislerine gidip tanıtacak elemanlar aramaktayız. Satış işlemini şöyle gerçekleştiriyoruz. Sitelerin hosting, alan adı (domain) ve teknik bakım gibi hizmetlerini biz sağlıyoruz. Müşterimiz olan emlak ofislerine ise sadece sitenin kullanımı kalıyor.

Bunun yanı sıra, sitede yaptığımız yenilikler, eklediğimiz özellikler, hiçbir ekstra ücret almaksızın, eski müşterilerimizin sitelerine de yansıtılıyor.

Sitenin yıllık ücreti hosting ve domain dahil 200 TL olup, satış yaptığınız emlak ofisi başına 25 TL alacaksınız. Sistemde tüm iller ve ilçeler kayıtlı olduğundan, Türkiye'nin dört bir yanında pazarlayabilirsiniz sistemi.

Script dosyaları kendi sunucalarımızda barındırılacağından, bunu tam olarak bir satış olarak görmek doğru değil diye düşünüyorum. Bir nevi sistemi kiralıyoruz.

İlgilenen arkadaşlar sistemin demosunu görmek isterlerse, özel mesaj yoluyla adresi gönderebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.