Şimdi Ara

emlakci nasil aradan cikarilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Madem evi kendiniz buldunuz o zaman emlakçı ile işiniz ne arkadaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Ev alcaz (ayiptir solemesi) arada emlakci var 10 bin komisyon aliyor bu adami nasil aradan cikaririz evi kendimiz bulduk ettik ama araya emlakci girdi isi bozuyor ne yapmak lazim

• seninle aramız pek iyi değildi ama :

adamla görüşün emlakçıya vazgeçtim desin sizde vazgeçin başka ev bulduk ayağına sonra adama +3000 fazla verin
  • guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkın kafasına kurtulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeoBurak

Sıkın kafasına kurtulun

katiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güren

%3 civarı alıyorlar %5e kadar çıkabiliyor bazen.
    emlakçının insafına kalmış bişey.
    ve şunu söylüyorum ki çok bedavadan para kazanıyorlar.
    hadi %.5 falan alsa tamam diyecem de 3-5 nedir abi ?

Emlakçılar resmi olarak %2 alırlar insaflarına kalmış ne demek olmaz öyle şey..ben inşaatcıyım dairelerimizi satan emlakçılara genellikle %1 öderiz ve alıcılarda genelde %1 veya %1,5 öder tam olarak % 2 ödeyeni görmedim..bu başlıgı açanda sanırım yanlış bilgi sahibi 10 bin komisyon için milyonluk daire almak lazım ha milyonluk daire alıyorsanda emlakçıya öde 10 bin tl dokunmaz....
    sorunu cevabıda şöyle..daire sahibi isterse emlakçıyı devre dışı bırakabilirsiniz ama hiç etik degildir ve eger daireyi emlakçıyı camdaki ilandan arayıp daireyi açta bi görelim dediyseniz artık devre dışı bırakma işi bitmiştir..

• emlakçılar kadar dolandırıcı yok bu dünyada heralde. tam dolandırıcı mesleği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprens

yahu emlakci misini siz? bir emlakci 1 kere ev gosterdi dukkanina 1 ilan asti diye 5 bin lira almasi kadar sacma bisey olamaz. yerim onun kul hakkini. yoldan mi topluyoruz parayi. ben 15 sene para biriktirmisim ev alicam o yuzden 100 bin liram var olamaz mi? ne diye 3 aylik maasimi yeniden emlakciya vereyim. %3 ne yahu. vicdansizlar.

birde 50 binlik evle 1 milyonluk ev arasinda neden farkli para vermis oluyoruz? ikisinde de ayni seyleri yapiyor emlakci evin pahali olmasi neyi degistiriyorda daha fazla almaya hak kazaniyor.

kimse bana kul hakki geyigiyle gelemez.

kimse zorla daire satmıyor emlakçıdan almazsınız olur biter vicdansızlar ne demek ..bana göre birçok kişi hak etmeden maaş alıyor iki evrak imzalamayla o maaşı hak etmiyor demek dogru olurmu sizce??
  • eğer ev sahibiyle direk iletişim kuramadıysan komşularla konuş onlar telefon numarasını verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: şenerköse

quote:

Orijinalden alıntı: alprens

yahu emlakci misini siz? bir emlakci 1 kere ev gosterdi dukkanina 1 ilan asti diye 5 bin lira almasi kadar sacma bisey olamaz. yerim onun kul hakkini. yoldan mi topluyoruz parayi. ben 15 sene para biriktirmisim ev alicam o yuzden 100 bin liram var olamaz mi? ne diye 3 aylik maasimi yeniden emlakciya vereyim. %3 ne yahu. vicdansizlar.

birde 50 binlik evle 1 milyonluk ev arasinda neden farkli para vermis oluyoruz? ikisinde de ayni seyleri yapiyor emlakci evin pahali olmasi neyi degistiriyorda daha fazla almaya hak kazaniyor.

kimse bana kul hakki geyigiyle gelemez.

kimse zorla daire satmıyor emlakçıdan almazsınız olur biter vicdansızlar ne demek ..bana göre birçok kişi hak etmeden maaş alıyor iki evrak imzalamayla o maaşı hak etmiyor demek dogru olurmu sizce??

kardes milyon dolarlik ev satan birine 10 bin liranin dokunmuyor olmasi emlakcinin o parayi hakettigi anlamina mi gelir? neden hakettigi para bu olsun? bu sacma kurumu bu denli kimler destekliyor. butun ay yan gel yat osman, onla bunla muhabbet yalakalik, sonra 1 ev denk gelsin hop cebe. direk emlakcilari kisiyi de suclayamiyorum emlakcilik sistemi yanlis. dolandirici doguran bi meslek. gerci dolandiricisi olmasa bile sacma. komisyonculuk cok eski katakullili mesleklerdendir. gunumuzde devlet eliyle resmi bir kurum boyle olmamali. yeri gelince evlilikten evden aileden bahsederler sonra %3 u hakkaniyet sayarlar . e nasil evlenecek bu insan?

alicidan ve mal sahibinden %3 er alir emlakci siz nasil ev satiyorsunuz bilmiyorum da..bu oran cok fazla.diyorlarki ayda bir ev satiyor bana ne arkadasim. o zmn gitsin is bulsun. emlakcilik meslek mi? siz insaat yapip satiyorsunuz bir suru is kalemi arasinda kafa patlatip iscisiyle malzemesiyle nakit akisiyla ugrasiyorsunuz. emlakci napiyor? neler yaptigini biliyorum ama asla bir bakkaldan ileri gidemez hatta onlar kadar is yapmiyorlar. emlakcilik amacindan sapmis. kimse bana aldigi komisyonun hakkaniyetinden bahsedemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprens -- 13 Ocak 2013; 8:24:51 >

• Ev sahibi ile müşteri arasına girilmez diye klasik cümleyi kur ve aradan çıkmasını iste.
  • bu arada cok konusmusum konu sahibi ben degilim, ben de her akli selim insan gibi ev sahibiyle anlasiyorum. durduk yerde sokaga para atmak istemez kimse?)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.